Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec ja mam dny, kdy se mrnous takrka neozve vubec az ho stoucham, jestli tam vubec je, to bylo treba vcera, byla jsem unavena a prislo mi, ze je na stejne vlne, a zed co to tu pisu mam pocit, ze mi chce z toho bricha vyskocit....tak klid, asi maji taky linejsi a akcnejsi dny, stejne jako my
@natysnovec Mám to asi podobně jako @lobella, vždycky tak plus mínus tři dny větší akce a další dny větší klid... Pak vždycky následuje den, kdy jsou ty pohyby výraznější než kdy předtím. 😊 Ale aspoň něco je každý den, malá asi ví, že jinak bych šílela.
@knoflikarka
@lobella Teed se malicka ozvala..dala sem tatinkovo ruku na bruch a to byly kopy....uplne jsk kdyby chtela za nim...❤❤❤❤❤😇😇😇😇😇
Tak já teď budu ráda za každý kopaneček, měnila jsem žárovku a dostala jsem slušnou pecku el.proudem, projelo mě to celou rukou až do těla. Ale už mimčo asi zase cítím, tak nebudu plašit, v PO jdu na kontrolu, tak snad vše bude ok 🙂
@ojo Ja dostala ranu od bojleru v kuchyninkdyz sem se ho snazila nahodit.A hned sem tedy volala na gyndu
@natysnovec a co ti řekli?
@natysnovec Klídek 😉 Taky se mi tam 2-3 dny vrtí , tátu kope do ruky jak vzteklej a pak jen takový občasný vlnění a pohoda klídek 😁 Až budeš tak po 30.tt (Co si pamatuju z 1.těhu) tak to už budou jen rány pod žebra anebo do močáku 😂 To se pak vzpomíná na ten klídeček 😂😂😂
BTW holky takový zvláštní dotaz. Jak to máte v ložnici? 🤔 Já jsem se od třetího měsíce zasekla a nemůžu to zaboha tomu mýmu logicky vysvětlit že prostě nemám ani nejmenší chuť ani myšlenku na to.. Ani mu pomoct.. Může to být tím že jsem naposledy lehce zašpinila a teď mám blok? 🤔 Přitom v prvním těhu pohoda klídek.. Já už fakt nevím jak dál s tím.. On začíná být protivný a bojím se že si najde bokovku a ta se do něj ještě ke všemu zabouchne- protože na svůj věk (36) je furt krásnej a dlouhovlasej a vím jak po něm ženský s prominutím čuměj 🤔😥 Sorry za sloh ale tady bohužel nikoho nemám s kým bych si o tom mohla pokecat 😏
@dusovkam ja sem po 30tt....takky to mam stejne...nejak to nejde...ani chut nic. 😭😭😭
@dusovkam Ahoj. Mám to podobně. Když by to ještě relativně v pohodě (tak ten 1 trimestr), tak jsme se o miminko hodně báli - po minulé zkušenosti, kdy to nevyšlo, takže to nic. A špinila jsem, takže jsme to nehodlali riskovat. Taky mi nebylo dobře. Když už mi bylo líp a špinění už ustalo, tak zase stres z toho, že nám špatně vyšla krev z 1. screeninngu, tak to na to nebyly myšlenky vůbec. No a od té doby nějaký pokus byl, ale jako nic moc. Nějak to není ono, nějak prostě to už trochu omezuje a jinak to prožívám, tak nějak méně, že to až tak za to nestojí. Chuť by občas byla, ale když si to představím v praxi, tak se mi prostě do toho nechce. Kór teď, když už kope, tak by to trochu bylo, jako kdybychom u toho fakt byli tři:.-). Ale jako chtěla bych zase udělat nějaký pokus, jen nevím, jestli z toho něco bude. Manžel to tedy chápe totálně, sám mě uklidňuje, že to těhotenství je nejdůležitější věc na světě, takže to počká. Tak jsem za to moc ráda, že v tomhle se shodneme. Zkus to takhle partnerovi taky vysvětlit, že je to jen životní etapa. Ono, když si s ním pořizuješ dítě, tak mu určitě důvěřuješ, že neuteče jinam kvůli takové dočasné věci. V životě můžou nastat různé okolnosti, kdy jeden z vás nebude moct nebo chtít, to je prostě život...
@biciklissie s tim souhlasim,me manzel taky rekl,ze to nebudem lamat pres koleno.Po sestinedeli bude kopice moznosti.😀😀😀
I on sam mi rekl,ze pak t9 bude zase lepsim.Mam fakt obri bricho a ono uz to proste nejak nejde.Nebo alespon nevim jak😁😂😂😂🤣🤣🤣
@biciklissie Důvěřuji mu, to o tom žádná.. Ale už nevěřím těm jeho obdivovatelkám... 😁 No od příštího pondělí má nařízenou dovolenou, tak třeba si pustíme i film pro dospělé 😁 Jenže- v pondělí jdu na OGTT- budu kaput, v úterý odvážím starší k prabábě a středu mám lítání po úřadech- zas půlka týdne v pr.. háji 😣🤔 Právě že já mám taky blbý pocit, jak už prďola kope atd... 🙄 No uvidíme.. Každopádně se mi aspoň ulevilo že v tom nejsem sama 😁
@dusovkam 😀😀😀😀
@darkwitch Tak mému manželovi se zase naopak těhulky líbí. Že je to krásně ženské. Takže o to je to trochu komplikovanější, že měl asi dost iluze🙂. Ale myslím, že právě vidí ten střet fikce s realitou, že není jen tak🙂.
@natysnovec My právě taky moc nevíme jak🙂🙂.-). Já břicho, on břicho🙂. Je to hodně o těch pozicích a ne všechno je nějak extra, no🙂.
@dusovkam Určitě v tom nejsi sama. A jak to čtu, tak i máte hodně dalších starostí, nabitý program. Ale jestli bude doma, tak to třeba bude lepší. Určitě víc pomůže a můžete si udělat hezký večer. Třeba se to vyvine, ale určitě se nijak nenuť. Obdivovatelky být můžou, ale ty budou vždycky a pokud by chtěl, tak záminka se vždycky najde. Snad fakt muži nejsou zvířátka a nemyslí jen oním, když mají doma sexuální výpadek. Jestli ano, tak jsem se na to všechno měla vykašlat a stát se radši lesbičkou🙂. Ale já pořád věřím, že ychtylů je spousta, ale najdou se i správní muži...
@biciklissie presne...mu nas je to ze jen ja mam bricho😂😂😂
Právě že já se bojím kvůli tomu, že když jsem ho před dvanácti lety coby "šestnáctka" poznala, tak to byl pěkný prevít. Ono u historického šermíře to není nic neobvyklého, že baby mu jdou do postele samy 😁 No uvidím až starší odfrčí na prázdniny.. Ono je to docela mazec.. Hlavně teď je u nás celý týden hnusně, k vodě se nedá, do zoo taky ne.. 🤔 A já se sotva valim 😂
@natysnovec a jaky byl tvuj program behem dne nebo spis, jak dnes, kope uz princezna? vcera v tom vedru me hodne setrila, zacala vyvadet docela slusne az vecer..kdyz mam litani, tak o male ani nevim, jak mam valeci den, tak ji citim vic, ale vcera byla unavena po utz, tak prospala skoro cely den 🙂
@dusovkam
@biciklissie
@natysnovec mam to stejne, nemam chut na nic, jsem i docela dost netykavka, vadi mi kolikrat i dotek, pohlazeni...pak se to zase zlomi a chci se porad mazlit..strasny navaly, asi hormonama..mama me vzdycky varovala, ze kdyz chlap nedostane doma uvareno, pujde se najist jinam, ale podle me jsou chlapi s tehotnou zenskou o neco chapavejsi a tolerantnejsi. Ale snazim se, a kdyz vidim, ze uz se moc trapi, tak nahodim sexy kosilku, do ktere se jeste vejdu ( 😀 moc jich neni) a jde se na vec. Snazim se na to koukat obracene, vem si, ze bys chtela a partner te odmital.."nelibim se mu, nevzrusuju ho, ma jinou nebo proc me nechce?!" pokud je to jen tim tehu nebo ze se sama sobe nelibis..rekni mu to, mluvte o tom..zahrne te takovyma lichotkama, ze si v tu chvili budes pripadat jak Miss Universe 😉 ja jsem ted spis lina, funim, sotva lezu a tech poloh taky moc nezbyva, ale vsechno se da 🙂
@dusovkam nekde je hnusne??Tadx u nas na jihu cech je vedro jako prase...az me to hoooodne stve.😢😢😟
@natysnovec jedine zboku 😀 jinak to taky nejde, se pres ta bricha k sobe proste nedostanem, se po sobe jinak valime, jak dve zelvy s obracenym krunyrem 😀
Tak u nás teď taky nic není.Jinak jsme ještě 14 dní zpátky používali polohu zezadu v leže.To bylo příjemný a neomezovalo mě to.Máme taky oba břicha 🙂)
@natysnovec mama na Morave hlasi 3. den 17 °C, my mame treti den 29 a silim z toho, nejde spat v noci, nohy v lavoru s ledem 😀
@regeditka taky z boku,to nám vyhovovalo.
Ze zadu v leze??A hak lezis kdyz mas pupik??😲
@natysnovec napsala jsem to blbě ...ležím na boku 🙂)

@laja64 stouhla sem a malicky lok rc koly a hybe...ale ze by nejaky velky k9pance to sem snad mela jen jednou😀😀lenoh jeden😂😂😂😂