icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
20. črc 2018

@natysnovec Neboj, myslim ze tohle ma každá třetí ženská ☺ Kdy jdeš na kontrolu?

natysnovec
20. črc 2018

@laja64 az 9.8. Myslim tak nejak

laja64
20. črc 2018

@natysnovec jdu tak samo 🙂 Neboj, bude to ok 😊

natysnovec
20. črc 2018

@laja64 jo a posledni dva dny ze me tece nejaky hlen...bilej az cirej...taky sem zapomela...

laja64
20. črc 2018

@natysnovec že mě bily-az světle zelený. Kdyby to byl počínající zánět, vevnitř by tě to i pálilo a řezalo a hlen by zapáchal. Pokud nic nepali, nesvedi,neřeže, nezapacha,nic to není. V těhotenství probíhá v těle mnoho změn a občas k tomu patří i toto. Tělo se,,připravuje,, na porod. Ja se na tohle ptala posledně gynekologa, jelikož u dcerky fakt nevím, že jsem byla těhotná 😃

biciklissie
21. črc 2018

Ahoj holky. Když už tu píšete o bradavkách, mě bylo strašně strašně blbý se zeptat... A to tu klidně píšu i o sexu🙂. Mám na bradavkách, přímo na středu takový silný žlutohnědý stroupky. Trochu to mívám i normálně a teď tedy je to hodně znát. Nevypadá to, že by se to nějak měnilo. Je to normální a nebude to překážet pak při kojení? Zkoušela jsem si to vyhledat, ale všude se píše akorát o rozpraskaných bradavkách při kojení... Jdu omdlít studem a kdyžtak moc děkuju za názor.

tasmyska
21. črc 2018

@biciklissie 😀 já to mám od prvního porodu taky. A co jsem otěhotněla, tak víc než dřív. To není žádná ostuda. Je to maz, který přirozeně vytéká z prsou a zasychá na bradavkach, v podobě stroupku tak, aby se k nim nedostala, žádná infekce. Nemělo by se to odlupovat. Ono to i dost bolí. 😊 nevypadá to moc hezky, ale je to přirozené 😀

tasmyska
21. črc 2018

Jo a při kojení se to nejspíš ztratí🙂

biciklissie
21. črc 2018

@tasmyska Aha, tak to mě vůbec nenapadlo. Právě, že na odlupování to vůbec není, vypadá to, že to zasahuje docela hluboko. Žádná nádhera to teda fakt není, ale tak asi i to patří k těhotenství, že není všechno úplně estetické. Tak Ti moc děkuju, uklidnila jsi mě...

natysnovec
22. črc 2018

@laja64 desny sem otekla jako prase,nevo ze me vytejka a tece fela se mi mliko...lepsi uz to bejz nemuze...😭😭😭😭

agneska7
22. črc 2018

@natysnovec a co ti smutni smajlici? Jasne ze to neni zadny med ale miminka jsme si praly a to k tomu patri . ja jsem treba stastna ze se mi uz zacina kolostrum tvorit

niki1107
22. črc 2018

@natysnovec Hele ja treba zase vyrazim na pohotovost skrz levy ucho, od vcerejsi navstevy bazenu me boli, je zalehly a mam z toho az migrenu, nehlede na to, ze jsem celou noc nespala, tak jsem taky nadsena ! 😂😕

laja64
22. črc 2018

@natysnovec musíme vydržet co neděláme 🌸😃

dusovkam
23. črc 2018

Holky tak jedu na to OGTT... Už od sedmi od večera nic k jídlu, jen vodu a neslazený čaj 😑 A malej mi to hladovění dává pěkně sežrat 🙄😂

laja64
23. črc 2018

@dusovkam už tady taky sedím 👌 Ja si dala večer ještě sklenku birela s ledem. Nějak počítám, že ji stejně mít budu 😆

natysnovec
23. črc 2018

@dusovkam drzim pest...😊😊

dusovkam
23. črc 2018

@laja64 Já už mám po prvním odběru, ale čekám na vyhodnocení z laborky aby mi mohli dát ten hnus sladkej.... 😃 Tak třeba překvapíš a budeš ok 😃
@natysnovec Díky 🙂 Jen je to na mě už moc dlouhý 😂😂😂 Jsem tu cca hodinu a ještě další dvě budu minimálně 😔

dusovkam
Autor odpověď smazal
knoflikarka
23. črc 2018

@laja64 Taky jsem si myslela, ale nemám ji. Držím pěsti!

knoflikarka
23. črc 2018

@dusovkam Tak to máš hodně nízké, to bych se nebála 😉👍

natysnovec
23. črc 2018

T9 das😉😉😉

laja64
23. črc 2018

@dusovkam taky čekám. Hnus tady mají pomerancovy, říkala sestřička 😆 Ja mam sebou chlapa, kdyby mi bylo blbě náhodou 🤣 Tak se tu nudime spolu no🤣

laja64
23. črc 2018

Tak mám 4,9 , jdu na ten hnus 😆

natysnovec
23. črc 2018

@laja64 peecka krasny🍀🍀☺

dusovkam
23. črc 2018

@laja64 Já měla limetku a šlo to.. 😂 3,07.. hurá 😂

laja64
23. črc 2018

@dusovkam a pomeranč taky dobrý. Sladsi fanta 👌 Tak ještě dvě hodinky vydržet a můžu si dát snídani 😆

dusovkam
23. črc 2018

@laja64 Nemluv mi o snídani 😂 Dítě mi dělá virvál 😂

laja64
23. črc 2018

@dusovkam mi taky 😁😁 No vydržíme, co neděláme 😃

biciklissie
23. črc 2018

Ahoj holky. Tak mám domácí skóre, že mě jednou manžel potěšil a jednou tedy moc ne. Včera mi řekl, že když jsem mu vyčítala, že se ke mě moc netulí, že prý jsem teď "křehká". Tak to mě potěšilo, protože já mám pocit, že se valím jako tank a zvedám jako ty morbidně obézní (a taky komplimenty, jak mám malé bříško, už zcela ustaly). A dnes mě nepotěšil, neb nemám co na sebe, tak jsem na sebe navlíkla sukni a takové dlouhé propínací tričko. A co on na to, tak prý pěkný, ale jestli mě to neškrtí. Tak bylo jasný, že jsem v tom jako jelítko, takže jsem to zase sundala a oblíkla to, co nosím pořád. Achjo, jako měla bych nějaký větší věci, ale nic do tohodle hicu, samý dlouhý rukávy. A to se ještě musím oblíkat do práce měsíc, jsem furt jako pes v jedný kůži, to bývala hláška mojí babičky.

regeditka
23. črc 2018

teda holky par dnu nekoukam a tady lazaret 😲
@niki1107 co ucho, snad vse v pohode a preslo to

ja jsem zitra 31 tt a zadny mliko se netvori, mama taky nemela, tak snad to nebude uplne dedicny ☹ jinak mi vcera porodila kamaradka dcerku Beatku, brecela jsem zavisti, ze uz to ma za sebou a zaroven radosti, nevim, co bylo silnejsi..ale tak nejak na me zacina dolihat obava z porodu. Jestli to zvladnu, jestli u toho neumru, komplikace, a kdyz si predstavim vsechny ty nastrihy, siti, cevkovani, omdlevani..ja vysiluju i z kapacky s magneziem 😲 jsem strasnej lempl, porad si rikam, ze az to prijde, tak teseni se na miminko prevazi vsechny strachy a bolest, ale kdyz na to vsechno pomyslim, zacinam solidne panikarit....holky, maminky, co uz to mate za sebou...jak si porod ulehcit, na co si dat pozor, cemu se vyvarovat, co delat...rady, tipy, triky sem MOC prosim. Potrebuju malinko uklidnit, z popisu toho, co se vcera delo na sale jsem nejak sevrena hruzou

Strana