Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@natysnovec já byla několikrát u zubaře i v minulém i teď a ještě mě taky jeden kaz čeká za 14dni, taky jsem z toho ze začátku neměla dobrý pocit ale asi to fakt nevadí je to lokální
@kackacka37 Ja mam ze zubaru silenej psotnik.
Ja radsi budu rodit nez abych sla k zubari 😀😀
Tak by me zajimalo.ktera z nas tady pujde driv...😀😀😀
@natysnovec tak já zase obráceně.Raději k zubaři než rodit a všechno v nemocnici kolem toho.😲
V jakých týdnech holky jste? Já 31tt.
@petronelas dle tehotenske průkazky dnes 28+5tt. Takže koncem zari chci rodiiiit😂😂
Ja 30+4 a taky chci okolo 25.9 rodit :D beda jak ne :D
@petronelas 27+2... Mám to ještě na dlouho, ale mohl by si dát říct o osm dní dřív- chlap bude mít narozeniny 🤣
@petronelas sem 32tt a rodim 24.9
@natysnovec To má narozeniny můj táta 😁
@knoflikarka no vidis😀ale myslim,ze nevim zda nam to vyjde.Kazdopadne by jsme mely byt venku eventuelne 26-27.9
@natysnovec Tak to už máš celkem za pár. Já si počkám ještě do půlky až konce října (snad). 😉
@knoflikarka no praaave....😊😊😊😊
Ja jsem 29+1 a kdybych rodila na konci září/začátek rijna, vuubec bych si neztezovala 😁 sama jsem na konci září, tak bych měla ten nejhezčí dárek 🙂
@petronelas Já jsem 29. tt a termín mám 26.10. Manžel si tedy objednal malou na 29. října, tak uvidíme🙂🙂🙂.
Holky zase mam nejaky krece v podbrisku a je to dost neprijemny...co to znamena.??
@biciklissie To mám termín já 🤣 Ale přítel chce 21.10.🤣
@natysnovec myslim ze ,,poslicci,,. Taky to mivam, tak jemně, 1-2 x denně, neřeším to 😊
@natysnovec dokud nekrvacis nebo neomdlivas bolesti, zadnou paniku. Hod nohy do luftu a odpocivej, mala mi každou chvilkou skripne nerv nebo si blbe lehne a boli to. Taky ti slavni poslové.. Kliiiiid
@natysnovec tak snad to přejde ty jo 🙂
@laja64 uz aby vazne zabrala...dela akorat kravoviny a prd nic...😭😭
Mam pociit ze bych uz mela alespon resit tasku do porodnice...
@petronelas koník mě napsal ve středu 28tt 😀 termín až na konci října...ani dřív moc rodit nechci, do půlky října máme ještě naplánováno spoustu akcí 😀 jen to břicho už prostě zavazí :-/
@natysnovec křeče dole? ty mívám taky, někdy teda fakt silné, už vím, že je to teda ze střev a z přetláskání...hlavně ze svatebních hostin 😀 teď mě hodně pomáhají švestky a dokud mě k tomu netvrdne břicho, tak neplaším...ale jednou to byla tak silná křeč, jak porodní bolesti, do půl hodiny jsem šla na záchod a přišla úleva...
@ojo Ja to s prejedeni nemam...nepreziram se...a jak rikam po tom magnosolfu mi ztvrdlo bricho
@petronelas Konec 32.tt.
@natysnovec já už mám zabalenou 🤣 Ty děti mají nejvíce energie před spaním🤔

@petronelas Prosteradlo na podložku, co patří ke kočárku. A nechala jsem si ušít spací vak na jedněch stránkách, na podzim.