Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Já měla plánovanou sekci u Adrianky a přirozený porod u Fanouška a oboje bylo tak naprosto v pohodě a bez problémů, ze si teď říkám, abych si to do třetice nějak nepokazila ty zážitky z porodů 🙂) ale snad ne! Těším se
@michaela_2 Já se porodu nemohu dočkat, jak moc se těším, ani se vůbec nebojím nic, prostě se na celý ten proces těším, každým dnem více 🙂 A je mi jedno co jsem zažila a tak, trápilo mě to, ale něják to utichá a mě je krásně 🙂
Tak já už mám nachystáno téměř vše 😊 zbývá mi opravdu jen pár maličkostí, které můžu dokoupit i po porodu. Byla jsem trochu blázen a měla to připravené, vyprané atd. Už na začátku prosince, ale teď ve středu státnicuju, tak jsem to chtěla mít hotové a věnovat se učení. Navíc jsem sama dost předčasně narozená a od konce listopadu se cítím také špatně, takže se celá rodina obáváme, že malá.na svět vykoupena dřív. Snad až po statnicich 😀
@nikolspace To chápu, já jsem oprala jen malou hrstku věci, aby malá měla co na sebe, kdyby chtěla na svět dříve, ale u nás to je způsobené rekonstrukcí, takže jak kluky odstěhujeme do jejich pokoje a budeme mít v pokoji místo na skříňku a všechno, tak budu taky bláznit 🙂
Držím palečky ať to dobře dopadne 😉
@kreatura moc děkuji 😊 no mít doma už dva ďáblíky, asi bych tak rychlá nebyla 😁
Těším se ale, až se to tu začne hemžit fotkami prcků, už u dvojčátek jsem se tu dojimala 😊
@kreatura to je super! Podle mě to pozitivní naladění udělá svoje 🙂)
@nikolspace drzim pěsti na statnice!!!! 🍀🍀
Já dokončovala vloni v červnu 🙂 a otěhotněla jsem dle utz den po nich - říkám, ze maly je takový dárek za dokončení Ing. 😂
@michaela_2 moc děkuji, studuju dvojobor a jedny státnice už mám úspěšně za sebou a to už jsem byla těhotná.. moje mamka říká, že víc hlav víc ví a proto jsem to dala 😁 to jsi měla opravdu krásný dárek za úspěch!
@nikolspace ty budeš mít vlastně ještě hezčí odměnu 🙂) až ji budeš vyprávět, ze jste statnice dělaly už spolu, bude se ji to určitě líbit. Adrianka se mě teď porad ptá u fotek atd., jestli tam UŽ byla tehdy taky, v brisku :D
Holky mám velké dilema 😀 Rozhodla jsem se udělat velmi nedůležitou věc, ale ve vyšším věku jsem to u kluků ocenila, jen mám dilema....
Mezi těmi dřevěnými korálky ( co je díra ) má být háčkovaná kulička, jen nevím jestli dát světlou ( jako je šňůrka) a nebo růžovou ( jako má slon ), nebude to moc světlé? Nebo růžové? 😀 Už jsem měla problém s výběrem barvy na slona... 😀
Díky moc, jsem v koncích 😀
@ivousek89 No já jsem měla problém už u slona, jakou barvu dát, ale tyrkysovou a takové barvy mám jednobarevné, né duhové, ale asi pak udělám ještě další v jiné barvě 😀
Já jsem chtěla dát béžovou, protože mi to přišlo lepší, ale zase si říkám, jestli to nebude moc světlé... 🙂
Jinak ten klip co se zapíná za věci mám do růžova, objednala jsem si čisté dřevo a přišel mi lak do růžova, takže k tomu moc jinou barvu dát nemůžu... 🙂
Ale vidím to, že si koupím ještě čisté dřevo a udělám ještě jiný... 😀 hold budeme mít dva no ... 😀 Jsem hrozně nerozhodná... 😀
@ivousek89 Jojo, to chápu, no já jsem si právě tu šňůrku uháčkovala a zůstala jsem sedět nad tím ja kto zkompletovat... Manžel se nevyjídřil a nikoho na blízku jsem neměla, nechci aby to bylo moc cukrové, ale ani aby to bylo moc světlounké 😀
Pohrávám si s myšlenkou, že ji udělám růžovou a pak udělám ještě jeden klip a ten nechám úplně neutrální a budu je dávat podle oblečení 😀
Jen budu muset sehnat ten klip dřevěný, abych neměla zase růžový 😀 😀
Ja z vas chytam depky...jako ze bych se mela zacit chystat. Asi si udelam nejaky plan..co chci udelat a odskrtavat.
@vendelinka08 Ale to nemusíš, já z kupovaného nechystám nic, jen mám v hlavě co potřebuji koupit, ale asi si to budu muset začít psát a to co dělám doma, to jsou chvilkové impulzy, které si musím hned splnit, jinak bych nespala a přemýšlela nad tím 😀
Holky,sleduji vás tu a moc na vás myslim.....užívejte si bříšek,já to nějak nestihla :( a mrzí mě to....
@petratra Ty už jsi nachystaná ☺ Já už nějaké oblečky mám od kamarádky, ale chystám se je vyprat až později ☺
Tenhle růžový, další bude modrý a pak mám i dost věcí bílých, béžových a šedých, takže jen růžová to určitě nebude 😀 ale na to, že sem se snažila kupovat vše spíš neutral, se mi té růžové sešlo až až.
Tak hlásím, že jsem si včera oprala menší cestovku do porodnice 😀 ( Bude jen pro mě, pak budeme mít druhou menší, kde budou věci pro mimčo, kdybych ty věci hned nepotřebovala, tak ať netáhnu lodní kufr 😀 )
No a světe div se, už jsem si tam dala ručník a vložky s poporodníma kalhotkama, jako začátek dobré ne? 😀 😀 Myslím, že další věci nechám na zítra 😀 😀

@vladusa85 Tý jo, to sis také užila, ono to je u každého individuální, já teď třeba bojuju za přirozený porod a nakonec třeba uznám, že zlatý císař, nebo naopak 🙂 Zatím nemám s čím srovnávat a kdybych neměla v háječku ta střeva, tak si také nemůžu na císaře ztěžovat... 🙂