icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

petratra
6. led 2019

@stef9328 tj budeme mít splněno a oba budem spokojeni 😊

nikolspace
6. led 2019

@kreatura já si dávám věci do porodnice na postel do pokoje, mám tam toho dost, zbývají mi papíry, ale nemám to do čeho dát 😁
My se tady vyhecujeme pořádně a budeme připravené ráz dva 😁

kreatura
6. led 2019

@nikolspace No právě, jak to tady vidím, tak si říkám, že něják zaostávám 😀
My máme ještě většinu věcí v krabicích po stěhování, ještě nejsou kam dát, takže nějáké věci musím najít, hlavně tedy oddací list, ten je nutnost, zbytek se vyřeší kdyžtak 😀
Ale jsem na sebe hrdá, že jsem se rozhoupala a začalo mě to i bavit 😀 😀

alnaa
6. led 2019

@baruda taky si na tebe a kloucky vzpomenu....... 🍀😊

alnaa
6. led 2019

Holky asi za vama zaostavam 🙂 Z oblečení pro malou mam asi všechno, jeste musim poresit fusak do autosedacky a nejake povleceni do postylky. Jinak z drogerie toho moc nekupuji, vzdy jsem pouzivala jen nejakou masticku na zadecek a pak to resila podle potreby. Veci z lekarny nemam zatim vubec, ani vlozky, ani kojici podprdu, no musim to dohnat 😁 Prat se to chystam az koncem ledna, ale jak vas sleduji, tak mam nutkani udelat to driv 😂

baruda
6. led 2019

@alnaa
@kreatura

Děkuju holky.....já jsem od čtvrtka doma a kluci se drží.... Honzíka jsem mohla dneska přebalovací 🙂 tak jsem to za 15 let,co jsem přebalovala bráchu,nezapomnela :D .... Honzíka už zkoušeli úplně odpojit od dýchání,tak vydržel tři hodiny a dneska na nás 15 minut jenom koukal......Josífek by už neměl mít žádný zánět,nedostává sice moje mlíčko,ale dostává už 9ml.....dělají nám jen a jen radost.sice to bude na dlouho,ale jsou šikovní....(Honzík na modrým polštářku,Josífek na žlutým)

kreatura
6. led 2019

@baruda Ach to jsou koťátka 🙂 Jsou nádherní a moc šikovní 🙂 Tak si doma v klidu dochystej věci, ono to uteče, za chvilku budete spolu doma 🙂

petratra
6. led 2019

@baruda jsou krásní a moc šikovní! Ani se nenaděješ a povezete si je domů.

petratra
6. led 2019

@kreatura stačí mi kopie toho oddacího listu? Nebo musím mít sebou i originál?

Holky, ještě mě zajímá, co sebou zabalit prcckům do porodnice? Všude čtu trochu něco jiného a vůbec nemám představu, co budu potřebovat.

kreatura
6. led 2019

@petratra Záleží na nemocnici, někde jim to stačí, někde ne, takže já jsem u kluků měla s sebou i orginál i kopii a při příjmu si vzali kopii a orginál jsem poslala po manželovi domů... 🙂
Já jsem klukům neměla do porodnice nic, kromě " kosmetiky" a plenek, oblečení jsem dostala na oddělení. Manžel měl nachystanou doma tašku s věcmi, co jsem chtěla dětem obléct z porodnice a ty mi dovezl až při propuštění... 🙂
Jinak jsme všechno dostali v porodnici, jen teď nevím jak to bude, budu rodit v jiné, takže pár oblečků si asi vezmu a pak se uvidí 🙂

baruda
6. led 2019

@kreatura
@petratra
Děkuji holky,je to úžasný být s nimi a hrozně se těším,až si je budu moct pochovat a ponuchnat se s nimi.....

mialagia
6. led 2019

@petratra tak u nás (Praha Podolí) mi stačily na mimčo jen plínky, jinak na zadeček měli weledu a oblečky erar, ani vlastní nedoporučovali, možná teď vezmu nějaký starší overalky a pak jim je tam nechám páč ty jejich košilky to bylo peklo..

mialagia
6. led 2019

@baruda jůů to jsou broučci 😍

mialagia
6. led 2019

Jinak jste tedy holky úžasné kdo už máte nechystáno vše..my ještě chceme vymalovat nahoře ložnici a dětský pokoj +vyklidit, ztm je to furt pokoj pro hosty a skladiště..uff to bude..věci sice máme po dceři, ale vyprano nic a musím taky vytřídit jen neutrální nebo klučičí barvy, naštěstí jsme neměli vše růžové.. 😊

alnaa
6. led 2019

@baruda jsou uzasni a sikovni. Urcite vse brzy dozenou 💓

ivousek89
6. led 2019

@kreatura myslím si že ses nezbláznila vůbec 😉a béžový se dřevem je podle mě úplně ten nejkrásnější 😉schválně ti pošlu ten náš pro chlapečka

ivousek89
6. led 2019

Tak jsem asi blbec ale nejde mi sem vložit obrázek....

ivousek89
6. led 2019
ivousek89
6. led 2019

Ha už jsem na to přišla omlouvám se tady za spamovani

kreatura
6. led 2019

@ivousek89 Je nádherný, né nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása 🙂

ivousek89
6. led 2019

@kreatura je moc děkuji také je pro nás nejkrásnější😃 ale naštěstí s manželem máme stejny vkus a většinu věcí máme v univerzálních barvách 😉ale i u nás se najdou divoké barevné kombinace jelikož si říkáme však je to miminko nemůže být jen v béžové 😂😂

lalusheee
7. led 2019

@ivousek89 me se taky libi. V jednoduchosti je krasa. Ja mam zatim tento. A ta druha fotka to jsme dostali od moje uzasny segry pod stromecek. Jsem hotova s tech vcelich medvidku , zpivaji krasne hihi. A navic muj miz ma doma toho sameho , ale pres 20 let stareho , se kterym si hral on a jeho brachove haha.

ivousek89
7. led 2019

@lalusheee je ten je taky moc hezký no kdyby to nebylo zbytečné tak těch klipu na dudlík mám tak deset 😂😂my jsme pro malýho dostali od mojí sestry dudlík a deku s jeho jménem tak se už těším jak to budu moc vytáhnout 😃

dmiska
7. led 2019

Tak mám po posledním velkem ultrazvuku a vypadá to na pěkného obříka. Tak nějak jsem to pocitově tusila a potvrdilo se 🙂
Jsem teď 32+0 a odhad je aktuálně uz 2,4kg a hlava 32cm. Už Anička nebyla úplně nejmensi, ale tohle bude asi opravdu kus chlapa 🙂 a já drobná padesatikilovka 😅

kacka214
7. led 2019

@dmiska ty jo,to už je opravdu kus chlapa. Co jíš, prosím tě 😁😁😁 ? Já jdu na screening příští čtvrtek a to budu 31+2,tak jsem zvědavá jaký bude přírůstek,ve 28+2 měl náš chlapeček odhad cca 1250g.

dmiska
7. led 2019

@kacka214 jim úplně normálně jako před těhotenstvim, žádné žracį záchvaty nemám, poslední dobou dokonce spíš menší porce, jak se mi zmenšila kapacita žaludku... U nás to budou asi geny - já a manžel jsme sice byli velikostně průměrný, ale můj brácha měl přes 4kg a tchán údajně skoro 5kg 🙈

nikolspace
7. led 2019

Tak mám dnes za sebou prohlídku, začátek 32.tt a malá už mi hooodně naléhá na porodní cesty. Sice se ještě neotviram, ale prý mi nemůže říct, jestli porodím za týden nebo za měsíc. Takže klidový režim a nohy hore. To se těžko řekne, když ve středu státnicuju.
No myslela jsem, že půjde dřív, ale snad ještě nějaký ten týden vydrží, ještě že mám věci nachystané 😁

kacka214
7. led 2019

@dmiska to byla sranda. Juj,tak to máte hezkou genetickou výpravu. Tak snad to bude spíš ty 4kg a ne těch 5kg.

jana_kaisi
7. led 2019

@nikolspaceneboj nemusí to nic znamenat 😉 Mě u první dcerky pořád gynekoložka strašila jak budu rodit brzy ...protože malá byla už nízko a nachystána. A čípek mi vydržel celý až do přenášení deset dnů 😀 Takže ono se to asi fakt moc poznat nedá, kdy to bude 😉

merope
7. led 2019

@nikolspace Jéje, další blázen, co si naplánoval státnice před porodem, jen já to budu mít někdy tak měsíc před, snad to vůbec zvládnu 🙂.

Strana