Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@kreatura já si dávám věci do porodnice na postel do pokoje, mám tam toho dost, zbývají mi papíry, ale nemám to do čeho dát 😁
My se tady vyhecujeme pořádně a budeme připravené ráz dva 😁
@nikolspace No právě, jak to tady vidím, tak si říkám, že něják zaostávám 😀
My máme ještě většinu věcí v krabicích po stěhování, ještě nejsou kam dát, takže nějáké věci musím najít, hlavně tedy oddací list, ten je nutnost, zbytek se vyřeší kdyžtak 😀
Ale jsem na sebe hrdá, že jsem se rozhoupala a začalo mě to i bavit 😀 😀
Holky asi za vama zaostavam 🙂 Z oblečení pro malou mam asi všechno, jeste musim poresit fusak do autosedacky a nejake povleceni do postylky. Jinak z drogerie toho moc nekupuji, vzdy jsem pouzivala jen nejakou masticku na zadecek a pak to resila podle potreby. Veci z lekarny nemam zatim vubec, ani vlozky, ani kojici podprdu, no musim to dohnat 😁 Prat se to chystam az koncem ledna, ale jak vas sleduji, tak mam nutkani udelat to driv 😂
Děkuju holky.....já jsem od čtvrtka doma a kluci se drží.... Honzíka jsem mohla dneska přebalovací 🙂 tak jsem to za 15 let,co jsem přebalovala bráchu,nezapomnela :D .... Honzíka už zkoušeli úplně odpojit od dýchání,tak vydržel tři hodiny a dneska na nás 15 minut jenom koukal......Josífek by už neměl mít žádný zánět,nedostává sice moje mlíčko,ale dostává už 9ml.....dělají nám jen a jen radost.sice to bude na dlouho,ale jsou šikovní....(Honzík na modrým polštářku,Josífek na žlutým)
@petratra Záleží na nemocnici, někde jim to stačí, někde ne, takže já jsem u kluků měla s sebou i orginál i kopii a při příjmu si vzali kopii a orginál jsem poslala po manželovi domů... 🙂
Já jsem klukům neměla do porodnice nic, kromě " kosmetiky" a plenek, oblečení jsem dostala na oddělení. Manžel měl nachystanou doma tašku s věcmi, co jsem chtěla dětem obléct z porodnice a ty mi dovezl až při propuštění... 🙂
Jinak jsme všechno dostali v porodnici, jen teď nevím jak to bude, budu rodit v jiné, takže pár oblečků si asi vezmu a pak se uvidí 🙂
Jinak jste tedy holky úžasné kdo už máte nechystáno vše..my ještě chceme vymalovat nahoře ložnici a dětský pokoj +vyklidit, ztm je to furt pokoj pro hosty a skladiště..uff to bude..věci sice máme po dceři, ale vyprano nic a musím taky vytřídit jen neutrální nebo klučičí barvy, naštěstí jsme neměli vše růžové.. 😊
Tak jsem asi blbec ale nejde mi sem vložit obrázek....
Ha už jsem na to přišla omlouvám se tady za spamovani
@ivousek89 me se taky libi. V jednoduchosti je krasa. Ja mam zatim tento. A ta druha fotka to jsme dostali od moje uzasny segry pod stromecek. Jsem hotova s tech vcelich medvidku , zpivaji krasne hihi. A navic muj miz ma doma toho sameho , ale pres 20 let stareho , se kterym si hral on a jeho brachove haha.
Tak mám po posledním velkem ultrazvuku a vypadá to na pěkného obříka. Tak nějak jsem to pocitově tusila a potvrdilo se 🙂
Jsem teď 32+0 a odhad je aktuálně uz 2,4kg a hlava 32cm. Už Anička nebyla úplně nejmensi, ale tohle bude asi opravdu kus chlapa 🙂 a já drobná padesatikilovka 😅
@kacka214 jim úplně normálně jako před těhotenstvim, žádné žracį záchvaty nemám, poslední dobou dokonce spíš menší porce, jak se mi zmenšila kapacita žaludku... U nás to budou asi geny - já a manžel jsme sice byli velikostně průměrný, ale můj brácha měl přes 4kg a tchán údajně skoro 5kg 🙈
Tak mám dnes za sebou prohlídku, začátek 32.tt a malá už mi hooodně naléhá na porodní cesty. Sice se ještě neotviram, ale prý mi nemůže říct, jestli porodím za týden nebo za měsíc. Takže klidový režim a nohy hore. To se těžko řekne, když ve středu státnicuju.
No myslela jsem, že půjde dřív, ale snad ještě nějaký ten týden vydrží, ještě že mám věci nachystané 😁
@nikolspaceneboj nemusí to nic znamenat 😉 Mě u první dcerky pořád gynekoložka strašila jak budu rodit brzy ...protože malá byla už nízko a nachystána. A čípek mi vydržel celý až do přenášení deset dnů 😀 Takže ono se to asi fakt moc poznat nedá, kdy to bude 😉
@nikolspace Jéje, další blázen, co si naplánoval státnice před porodem, jen já to budu mít někdy tak měsíc před, snad to vůbec zvládnu 🙂.

@stef9328 tj budeme mít splněno a oba budem spokojeni 😊