icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

kreatura
13. led 2019

@vendelinka08 Já mám klasickou péřovou zavinovačku ještě po nás, jednu výplň mám starou, jednu od tchýně novou ( 10 let, co nechávala nejmladšímu synovi dělat ) a povlaky mám taky co mi dala moje babička po nás a tak 🙂
Jinak kosmetika, u kluků jsem měla od hipp krémy a kdo ví co všechno, ale kromě tělového mléka jsem nepoužívala asi nic, ani ten sprcháč....
Takže teď nic moc nenakupuji, jen měsíčkovou mast na zadek - než budu moct udělat svou, koupu buď ve vodě, nebo v heřmánku a na mazaní asi budu používat ten hipp, ale to jsem ještě nad tím něják nepřemýšlela 🙂

A plínky kupuji do porodnice 1 a byla jsem spokojená s Happy, tak je asi koupíme i teď 🙂 Doma budu pak už látkovat.. 🙂

baruda
13. led 2019

@petratra
@stef9328
@kreatura
To babickam radost dělá......spíš to zatím půjde do krabice......mám bezdětnou sestru a švagrová kdyby plánovala druhy.....stejně mám 60% věci po jejím malým.....

Jinak kluci se snaží.
Honzík má teda dva dny antibiotika na zápal plic.papa 15ml mýho mlicka a váží 1230g. Ode dneška je na vyhřívaným lůžku,že si drží teplotu.

Pepino má taky antibiotika,ale ten s tím bojuje od začátku.Vazi 1010g a papá 23ml (asi,zvyšují mu to každý den o 2ml denně) stepenyho mlicka.nemá už ani kanálků s výživou v hlavicce.a ten je už asi 4 dny na vyhřívaným lůžku.

alnaa
13. led 2019

@baruda Jsou to šikulky. Jde vidět jak se snaží bojovat, moc pěkně přibírají 🍀💗

dzogobela
autor
13. led 2019

@baruda jsou to sikulove. Drzim dal palce 🙂

vendelinka08
13. led 2019

@baruda jsou uzasni...a stejne je to mazec...jak si ty zacatky musi vybojovat...co vse uz zazivaji...je to stejne obdivuhodne...co ted medicina dokaze...drzte se....

vendelinka08
13. led 2019

Asi id 15hod se ucim se synem cesky jazyk..zitra pisi pololetku. Je to masakr...po dlouhe dobe pujdu s klukama plavat...od leta jsem nebyla. Chtela bych chodit...jen se trochu obavam...abych zustala zdrava a nechytila zanet..zak snad ne. Manzel chodi s klukama minimalne 2x tydne. Oni jsou sportovci....

merope
13. led 2019

@baruda Držím pěsti oběma drobečkům, ať se jim vede a daří a rostou a rostou.

Co se týče věcí, tak hlavně v tom USA to může být i docela levné. Já vím, že když jsme takhle kupovali synovci, tak moje sestra z Londýna přivezla plný malý kufr věcí pro malého - samé super věcičky. Já přinesla jeden kus oblečení, tak jsem si říkala, že jsem až krkavčí teta proti ségře - no a posléze jsem zjistila, že ona za ten kufr oblečení dala míň než já za ten jeden kousek. To se to pak kupuje, když vidíš krásné hadříky za libru (pokud víš, kam jít nakupovat). Teda teď už vím, že (a kde) i v ČR se dají koupit krásné a levné věci z druhé ruky opravdu za pár korun (a nemusí kvůli tomu člověk pořád někde platit poštovné či pro to jezdit), ale v Anglii tohle mají vymakanější a počítám že i v USA - tam se koneckonců jezdí jen na nákupy a s prázdnými kufry.

@vendelinka08 Asi přesně důvod, proč jsem si ještě za celé těhotenství do bazénu netroufla. V prvním trimestru to nebylo moc doporučené a od druhého si netroufám kvůli možnosti nachlazení - letos jsem tedy nelehla, ale pořád jsem v takovém mírně nalomeném stavu, tak se spíše šetřím a hlídám. Sama teda jen doufám, že jak začne jaro, tak do porodu nějaký ten bazén ještě stihnu (termín až v dubnu), ale teď to holt nebude ☹.

baruda
13. led 2019

@alnaa
@dzogobela
@merope

Holky děkuju,jsou to cumackove snaživí.ted to vypadá,že pepča Honzíka předběhl :D i když má pořád menší váhu :D

stef9328
13. led 2019

@baruda jsou to zlaticka. Velci bojovnici, urcite jeste kilo priberou a povezete si je domu!!!

kacka214
13. led 2019

@baruda jsou to sikulove. Ještě mají ventilátor? Ať to brzy vše doženou 🍀❤️

baruda
13. led 2019

@kacka214 ještě jo,sice se snaží dýchat sami ale zhoršilo se jim tím zápalem plic,takže tam je to krok zpět,ale jinak se moc snaží......

vjercik
13. led 2019

@baruda jeee bobecci krásní, držím pěsti ať je vše dobre i nadále. Jsou to bojovníci.🤗

vendelinka08
13. led 2019

@merope no...rada bych zacala neco delat...uz jsem chtela jit 2x na tehu jogu a 2x to bylo zruseno kvuli nemoci...

vendelinka08
13. led 2019

Tak nakonec jsem byla s klukama si zaplavat...moc si prali at jdu s nimi..😍. A bylo to fajn...zacala me posledni dobou bolet kostrc..jak se mi to cele roztahuje. Kazdy ctvrtek je tehu plavani...tak podumam a zkusim to. Myslim ze na zada to bude fajn.

vendelinka08
13. led 2019

No cely prvni trimestr jsem chodila s klukama na venkovni bazen...pak nic a ted asi zase zacnu. Zatim se zdravotne drzim a doufam ze to tak zustane.

petratra
13. led 2019

@baruda jsou to bojovníci. Držte se všichni!

kreatura
14. led 2019

@baruda Jsou úžasní 🙂 Ani se nenadějete a budou doma. ! Jsou to skvělí bojovníci 🙂

baruda
14. led 2019

@kreatura jj už je to pomalu na stříhání metrů 🙂 .... Dneska jsem se s nima domluvila,že mají týden na to zbavit se zápalu plic,příští týden vypadime dýchání a pak budeme čekat na váhu :D

lotta1234
14. led 2019

@baruda To sú už veľkí chalani! Čo chvíľa, ste doma 🙂 Nech sa vám darí. 🍀❤

michaela_2
14. led 2019

@baruda krasni broučci 😘

kreatura
14. led 2019

@baruda Skvělé, ale podle toho jak jsi psala váhy při narození a teď, tak přibírají krásně 🙂
Takže to také nebude problém a za chvilku jste všichni spolu doma 🙂

kacka214
14. led 2019

@baruda a jaký máte podmínky? Ukončený 36.tt a 2000g? Broučci malinkatí 🍀

baruda
14. led 2019

@kreatura no termín jsem měla původně 26.3.,takže si myslím,že je dřív než k půlce března nepustí

kreatura
14. led 2019

@baruda Tak uvidíš, u nás byla podmínka 2 kg a udržení tělesné teploty, termín jsem měla na konci února a kluci se narodili 9.1. a 18.1. jsme už byli doma 🙂
(Ale zase u nás to bylo jiné, kluci byli už velicí, ale chtěla jsem napsat, že nebyla podmínka ukončený 36. tt., jen každá nemocnice to má jinak 🙂 )
Ale i tak, ono to uteče 🙂

baruda
14. led 2019

@kacka214 to jsem po pravdě ještě ani nezjišťovala,bylo mi jasné,že je ptaní ještě času dost a chtěla jsem se zeptat,až budou mít vyléčený ten zápal plic,ale teoreticky bych se mohla zeptat......teď jsou teoreticky na začátku 31tt

baruda
14. led 2019

@kreatura teplotu si už relativně drží,už jsou jen na lůžku....u nás je problém. To dýchání no :( Honzíka už zkoušeli i odpojovat,že se snažil dýchat úplně sám,ale teď je to zase hrozný krok zpět......já doufám,že se jim ten zápal plic povede vyléčit během tohohle týdne...už dostávají antibiotika asi 4 dny,ale pořád jim z plic odsavaji po třech hodinách....tak uvidíme no

baruda
15. led 2019

Holky,já se omlouvám,ale musím se pochlubit.....po 17 dnech konečně zase u mě 💙💙💙💙aspoň jeden smudlicek

fiedlermonika
15. led 2019

@baruda je krasny taky sem to tak mela jako ty s malou ale dnes uz je z jipky na medialni peci a muzu ju chovat castej

baruda
15. led 2019

@fiedlermonika já mohla dneska prvně...už abych je mohla muchlat pořád.....a vy jste ok?

kreatura
15. led 2019

@baruda To je naprosto úžasné!!!! U Vaší fotky, mi vtrhly slzy do očí, říkám si jak jsem byla malicherná, když jsem si u kluků tak ztěžovala a přitom, já jsem je měla u sebe mnohem dříve....
Bojujte, jste úžasní!!!! 🙂

Strana