Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@kreatura děkujeme,já taky bulela jak malá 🙂 bylo to dokonalý.....vůbec si nemyslím,žes byla malicherná,každá máma chce mít své děti u sebe hned.....já věděla,že to nejde,že si musím počkat....je důležité radovat se z každé maličkosti,jak nám říkaly sestřičky.....manžel se dneska prvně odhodlal na ně sáhnout 🙂 takže dneska se nám bude krásně u
@baruda su nadherni a tesim sa z ich pokrokov. Mam pocit ze aj ty mas lepsiu naladu uz 🙂
@babikadaska jojo mám.....snažím se nemyslet a je to lepší....navíc,jak sem si nestihla ani užít břicho a jak nejsem s klukama,tak mi to všechno pořád ještě asi úplně nedochází......že mám dítě.....vlastně dvě :D
@petratra už se na něj taky těším 🙂 jen se bude muset zapojit i tatínek.....ten si je teprve po 17 dnech pochoval
@baruda však tatínek se určitě zapojí, jen se na ně nesmí moc tlačit a zapojovat je postupně. Já sama tím že čekáme první, tak se budu muset všechno naučit a udělat si nějakej režim a systém a doufám, že mi manžel bude od začátku pomáhat. Akorát vím, že chlapi mají z těch malých miminek strach, jak je chytit atd. Můj manžel si synovce choval poprvé až trochu začínal držet hlavičku. Tak snad u těch našich to bude o něco dřív 😀
@petratra Tak to manžel na kluky sáhl, nebo tak, ale oblékat a přebalovat je začal, když měli půl roku a to jen díky paní doktorce, která mu řekla, že si obleče syna a vzala mě s druhým, do té doby jsem vždycky u ní všechno dělala já, on jenom držel jednoho, nebo ho měl už daného ve vajíčku a hlídal 😀
A doma je krmil, ale jen, když byli v houpátku, nebo podloženi, na rukách moc ne 🙂
Ale jak jsem málem padla vyčerpáním jak psychickým ( díky tchýni se kterou jsme bydleli ), tak fyzickým ( spala jsem tak 3 - 4 hodinky denně a i když děti byly hodné, tak jsem uklízela, nebo něco dělala, aby tchýně neměla řeči... ), tak pak mi začal pomáhat... 🙂
Teď mi řekl na rovinu, že malou nebude přebalovat nikdy, protože to je holka a bojí se, aby ji špatně neutřel, nebo něco a neměla problémy v intimní sféře... 🙂 Což chápu a když mi to takto pěkně řekl, tak to beru 🙂
@baruda ako sa zotavujes po cisarskom reze inak ?
@kreatura no pro me to bude take premiera prebalovat holku...tak se to musim naucit a naucim to i manzela. Kluky jinak prebaloval a choval od miminek...on si je vzdy pritulil na hrudnik a oni spinkali. Nebo si dal polstar na nohy a polozil si je tam. Ale chapu muze..ze z miminek maji respekt.
Vcera jsem vyprala a vyzehlila oblecky co uz mam. Jeste mi chybi bodycka s kratkym rukavem 56. Dnes mi prisly ve velikosti 62. A jeste overalek. Objednala jsem zavinovacku z druhe ruky Little angel a jeste jarni fusak od Pinkie..jako novy. Da se cely odepnout a uvnitr je bavlna...kamoska mi dnes nabidla prebalovak i s komodou za 500....tak jsem rada. Uz se mi to tady rysuje.
Tak manžel taky u dcery prohlašoval, že nebude přebalovat a bál se s ní manipulovat, ale vydrželo mu to maximálně pár dní, pak si zvyknul..jako to oblíkání to bylo horší, ale zavinovací bodyčka ok a overalky taky, jen přes tu hlavu když se to dávalo, tak mu to vadilo, hlavně dneska všechno jak má rozepínání mezi nožkama, tak při přebalování vpoho..vadilo mu jen přebalovat jí pokakanou prý se mu zvedal žaludek z toho puchu😁ale počuranou v klidu..
Jinak pro mě bude zase naopak premiéra a změna přebalovat chlapečka..😊
@kreatura 😂😂😂 a teď budeš mít třetí viď :D
@petratra manžel synovce choval až ve 4 měsících :D ale já věřím tomu,že doma se zapojí.....bude muset
@babikadaska já moc dobře,už víc jak týden normálně fungují,jen mi nedocházi,že nesmím nic zvedat :D
@mialagia chlapecek je v poho...jen mu vzdy kdyz ho vysleces dej na pindu plenu...jinak jsi jasna!!!😊 jsou schopni docurat daleko a vysoko...chvili mi to trvalo..pak uz jsem byla vzdy pripravena.
Začátek 31tt a třetí screening za náma. Malá váží cca 1453g, což je prý v normě. Hlavičkou pěkně dole,placentu mám pořád hodně vepředu,ale mimo porodní cesty,takže všechno v pořádku 🙂
Ahoj holky pár z Vás chtělo vědět ,jak dopadla těhotenská masáž a musím říct bomba. Jsem jak znovuzrozená. Začínám 30 tt a fakt super. Ještě necelý 3 týdny před porodem jdu znovu.
Já dnes byla na kontrole a moji dva prcci už mají přes 1600g a jsem dnes přesně 32+0..jen to čekání tam bylo šílený, čekala jsem přes 2 hodiny, než jsem se dostala na řadu a to jsem byla objednaná. A zatím to vypadá, že bych mohla rodit normálně, takže bojím bojím..
@lalusheee tak to je super, já jdu příští úterý, tak jsem zvědavá... včera jsem chtěla jít na těhu jogu a lektorka je ještě nemocná, mě ta těhu joga prostě není souzena. Tak uvidíme příští týden, ale to budu mít celkově takový náročnější....
Ahoj devcata. Take mame screening za sebou. Ted nevim, jestli jsem byla 31+6, termin mam 15.3. a odhad 1800g. Pry take roste jak ma, zadne vykyvy. Byli jsme v porodnici, na par veci tak super. Je videt hrozny posun oproti 3 roky zpet a bude to tak snad vsude uz. Jeste mozna pojedeme skouknout Stod. Jinak ve skole nam ted rekli, ze budeme plnit ve skolce praxi, tak ja musim splnit co nejvic dokud mam brisko. Do toho testy, seminarky. Ale zatim zvladam, jen nestiham si pripravit pro miminko, ale ono to nejak bude, nebudu se hroutit, ze neni vse pripraveno. Uzivejte miminka v brisku nebo uz narozena a take i starsi deti dokud jsou jeste sami a uzivejme spanek alespon trochu, kdyz to jde😀
@mysek Tak to máš krásně nabitý program, no já také vůbec nic nestíhám a to nedělám školu 😀 Já spíše nemám prostor, kam bych ty věci začala dávat, takže jediné co, tak jsem si včera slavnostně zabalila tašku do porodnice 😀 ( klubíčko s háčkem tam mám jako nutnost 😀 ) A zbytek prdím, nervovala jsem se nějáký ten měsíc zpátky, že nestíháme nachystat věci a teď mi to je jedno 😀 I kdybych rodila třeba dneska a doma nic není 😀 ( Jsem 34+1 tt).
@kreatura ono se tom časem poddá :D
Dneska jsem přebalovala Pepina,tak než jsem pod něj stihla dát plenku,tak se počůral....stihla jsem to chytit,ale jak se pohnul,tak byl stejně celý mokrý :D takže zase umýt,namazat prdku a znovu plenku. Sotva jsem ji tam dala,tak se pokakal :D takže do třetice.....sranda hned po ránu 😂😂😂
Tak my dnes máme po kontrole a jsem 33+0, malej je hlavou dolů, ale nic se nechystá, bylo vidět hezky obličej tak jsme se kochali, byl se mnou manžel i dcera, tak nakonec ani nevím váhu 😆páč dítě furt panu doktorovi něco vyprávělo..ale prý vše ok bude asi spíš menší jako první..jen mám já lehkou anemii..
@lalusheee pekne...kamoska mi take chce usit...ale nemohu najit spravnou latku. Tak snad neco vyberu.
@lalusheee hlavne nechci hvezdy....uz je vsude prehvezdovano.

@baruda je nadherny a malinky...a bude jen lepe a za chvili budete vsichni spolu