Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
já jsem měla od Aventu, ale právě, teď koukám že jsou novinky, že jsou lahvičky co nenarušují kojení, kdyby náhodou. U druhého syna, jsem jich koupila mraky a na milost vzal lahev s čajíkem až v 10měsících, jinak to byly vyhozené peníze, ale tak jsem si říkala, že kdyby náhodou, tak nějakou zkusím vzít, alespoň jednu.... ještě tady asi nějakou najdu, ale už bych ji asi nepoužila. mám odsavačku od Aventu a ještě k tomu ty zásobníky.... ale dělat zásoby nebudu, protože když jsem to pak rozmrazila, byl to hnus a syn to stejně nechtěl.
Lehátko jsem měla od Fisher Price... a byla jsem s ním spokojená... a teď zatím nepořizuji, uvidíme.... jinak jsem nabrala kolem 8Kg.
@petratra Avent není špatný.... také jsem ho hodně používala a pak to střídala i s MAM
První syn kojený nebyl, nějak nám to nešlo.... no, ono by to šlo, kdybych se z toho nezesypala, když mi sestra řekla, že s mými prsy nenakojím... kráva, a mléka jsem měla tolik.... pak z toho záněty, no psycho, nerada na to vzpomínám.... te´d vím, že to jde, i když začátky bolí, než si prsa a bradavky zvyknou, ale jde to. U druhého syna jsem byla rozhodnuta kojit a kojila jsem.....
@stef9328 No to je jasné... právě že u druhého když jsem hledala tu správnou lahvičku, tak jsem jich nakoupila mraky.... mraky čajíků a nakonec uspěla úplně obyčejná láhev s DM-ka
Dnes mi přišla zavinovačka.... bože, to je malinkaté....
@petratra mam asi 9 kg, u vsech deti vysledna vaha byla zhruba 11-12 kg, tak si rikam, ze mam jeste malou rezervu 😉
Jinak holky, jak mate vyreseno koupani miminek? Mame malou koupelnu a premyslim jak to udelat.... U syna jsem mela na vane udelane takove desky a na nich vanicku a susila jsem malého na podlozce na pracce, abych ho neprenasela rozehrateho. Ted se mi to tak nechce delat, tak premyslim jak to udelat.......
@vendelinka08 my jsme měli problém, když jsem dceru v roce a půl odstavovala, že nechtěla vůbec žádnou láhev, jako malinká pila klidně občas z tý medely atd.ale jak si zvykla na kojo, tak pak nic a večer jsem jí chtěla na uspani dávat um, tak jsme toho vyzkoušeli mraky a nakonec taky začala pít až z úplně obyč lahve z DM s pítkem tuším babylove od 6 měsíců.. 🙂
@stef9328 a tohle teda houpá samo? Nebo jen vibruje? Mě se chtěla malá vozit a drncat v kočárku, houpat ani ne, ani moc chovat, jen položit do postýlky ovšem ani náhodou, tak jsme se rozhodli, že ztm kolíbku nebudem pořizovat a džtk dokoupime co bude malej chtít, páč si myslim, že každý dítě je jiný a chce něco jiného..
Jinak já ztm přibrala díky bohu jen 6 kg, ale u mě je to jiné v tom, že s první jsem nabrala skoro 20kg a shodila jen 10kg, takže to pak chci shodit všechno najednou..
no koupání právě řeším, koupelna je veliká, takže si tam dám ten obyč přebalovák z Ikey a teď řeším, jestli vaničku nebo kyblík nebo co tedy.... nechci velikou vaničku, stejně pak už bude v klasické vaně, ale na ten začátek, abych nenapouštěla tolik vody jen na chvíli umytí....
jinak malá je určitě otočená hlavičkou dolů, protože když skytá, tak ji cítím pěkně dole, jako Vašíka.... a když se večer protahuje, tak ji všude rejdí končetiny, netuším jaké, ale to je tedy mazec... se vždy musím smát, jak je to legrační.
Holky, ještě se zeptám, máte zkušenost s kosmetikou Klorane? Mají dětský balíček kolem 500,- za 500ml gelu do vany a 500ml mléka na tělo....
@vendelinka08 tak to neznám, já jsem mazala tělo tou obyč mastí Leniens z lékárny, dokud tam nezačali dávat parabeny, to jsem vždy zjišťovala a v každé lékárně to bylo třeba jinak..a pak od la roch-posey..na mytí gel od Hipp nebo z DM..a na zadeček rybilku nebo pak sebamed..
@vendelinka08 tak to neznám, já jsem mazala tělo tou obyč mastí Leniens z lékárny, dokud tam nezačali dávat parabeny, to jsem vždy zjišťovala a v každé lékárně to bylo třeba jinak..a pak od la roch-posey..na mytí gel od Hipp nebo z DM..a na zadeček rybilku nebo pak sebamed..
@stef9328 tak to se mi líbí uvidíme, pokud by se chtěl houpat, tak možná na uspání lepší než kolíbka, ale zase to nebude moc na spaní že..ale jinak mě by to nevadilo, já vím, že jsem byla pro usnutí mimi ochotná udělat vše, když člověk trpí spánkovym deficitem..pak naštěstí fungoval už ten šum..😌
@vendelinka08 ja mam na brisko od klorane a bozi.
holky, někdo zkušenost s Myhummy? nebo pořizujete to některá? 🙂

@lalusheee https://www.malvik.cz/Vse-na-doma/Lehatka-a-hou... ..my máme tohle lehátko a byli jsme s ním maximálně spokojené, mala ho milovala od narozeni 🙂 (teď podědí druha) ale je pravda, že jsem ji houpaní nezapínala, pouze hudbu, aby si nezvykala na houpaní, abych pak nebyla otrokem...a světe div se, zabralo to :D od mala nebyla nosící typ a krásně usínala bez pohoupáváni či nošeni 🙂