icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

ivousek89
23. led 2019

@stef9328 jo aha tak to jo 😊čekám právě první dítě tak bych nerada něco popletla moc děkuji za odpověď

stef9328
23. led 2019

@dzogobela Mi dneska pani na urade,rikala ano, ze by to tak melo byt,a sama od sebe,ja se na nic neptala.

stef9328
23. led 2019

@ivousek89 Urcite, radsi se zeptat,nez neco poplest, potom jak pujde na urad kvuli rodicaku,vemte sebou rodni list ditete 😊to je vse co budete potrebovat

vendelinka08
23. led 2019

@ivousek89 neni to brzy...jelikoz nemam narok na materskou..tak budu mit rovnou rodic

snazilkakamilka24
23. led 2019

@dzogobela je to hotovka ;)

kreatura
24. led 2019

Tak jsem se dívala na těhotenskou kalkulačku a už jen 35 dní do termínu porodu... Ach 😀
Nemůžu se dočkat, už aby to bylo... 🙂 (Sice brouček nemá kde spát, ale už si má alespoň co obléct 😀 )

denadena16
24. led 2019

Holky od kdy budete cvičit s aniballem? Všude píšou od ukončeného 36. Týdne.
Když začnu 35+3 tak v pohodě ne? :D

vendelinka08
24. led 2019

@kreatura spat bude s vami a oblecene bude!!!!😆😆

vendelinka08
24. led 2019

@denadena16 s Aniballem trenovat nebudu...budu si masirovat hraz...i kdyz to neni moc prijemne...ale kdyz me doktor pred porodem stale madiroval hraz a pripravoval..tak me nemuseli nastrihavat. Nastrih mi delali u prvniho porodu zcela automaticky...siti bolelo jako prase a pipina me bolela jeste rok...jizvu mam citlivou stale. Takze se zkusim pripravit tou masazi

denadena16
24. led 2019

@vendelinka08 toho se přesně bojím že jizvy :( já bych chtěla dělat obojí nejspíš jak masáž hráze tak si i vyzkoušet ten aniball.

stef9328
24. led 2019

@denadena16 taky nebudu cvicit, u prvniho ditete jsem necvicila, nemasirovala nic,protoze byl jasny cisar, ale jelikoz nakonec se cisar nestihnul a musrla jsem rodit prirozene tak me lehce nastrihly,2 male stehy,ani jsem o ne nevedela. A jak se masiruje hraz? Je nejaky navod na netu?😁 ted se miminko otocilo,snad i tak zustane,tak budu todit na 100% prirozene

stef9328
24. led 2019

@kreatura ja mam 46dni do porodu, vse asi bych mela,pouze jeste nemam nic vyprane,krome kocaru,autosedacky, a lozni pradlo. Takze oblecky vyprat a mame vse hotove!.... Jeste mesic casu mate na postylku,to stihnete

vendelinka08
24. led 2019

@stef9328 mrknu na net...ale podle me je dulezite to hlavne promazavat..aby se kuzicka stala elastickou a vlacnou..jinak se take mrknu na net nebo to budu delat intuitivne....jinak chci rict...ze pokud te masiruji behem porodu a umi to...dokazi te na to pripravit. U prvniho porodu se mi nikdo nevenoval a udelali nastrih..a u druheho mi to doktor stale masiroval a pripravoval..dokonce mi to bylo v te chvili i prijemne a poraneni zadne...takze urcite zalezi i na porodnicich...at uz doktori nebo asistentky.

lalusheee
24. led 2019

@denadena16 ja urcite budu. Kamaradky v okoli si to nemohli vynachvalit. A vse oka bez poraneni a nastrihu. Takze ja taky zacnu cvicit . Ale dodrzim od 36tydne.

kreatura
24. led 2019

@vendelinka08 😀 No, spát s námi nebude, ani se syny jsme nespala, jen když nemohli spát, tak jsem je v posteli uspala a přenesla do postýlky 🙂 Sobecky mám ráda svůj prostor a spánek a bát se, abych jim v noci neublížila není pro mě 😉 Ale nejsem proti tomu, to ne, jen mě to nevyhovuje, ale jestli pořídíme to hnízdečko, tak třeba bude spát i s námi 😀 ( Ale to zase táta nedovolí 😀 )

kreatura
24. led 2019

@stef9328 Jako mě to stresování už tak něják přešlo 🙂 Spíše mi to příjde vtipné a ani nevím proč 😀 Jako košík máme doma, jen musím oprat věci, vyčistit ho a manžel ho musí dát dohromady 😀 Kočárek taky už máme, ale ten je ve stodole v pytlích schovaný 😀 Takže taky neopraný, nic 😀 Ale to se něják zvládne 🙂
U kluků to bylo hodně podobně, postýlky kupoval táta ráno v den jejich narození - kluci se narodili večer, takže se to stihlo 😀 A kdyžtak bude mít táta opět pokyny a bude to chystat sám... 🙂

Jinak na tu masáž hráze jsem viděla někde na internetu video, pěkné na figuríně, ale nevím už co to bylo, bylo ze Španělska, nebo od někud tak 🙂

everyone
24. led 2019

@denadena16 taky mám v plánu cvičit s aniballem, doufám že se minimálně psychicky připravím líp na porod 🙂

lalusheee
24. led 2019

Holky a jaky máte kočarky? Vybraný nebo už doma? Povídejte.

denadena16
24. led 2019

@lalusheee já mám u švagrové G-mini grand 🙂 líbila se mi jak cena tak i vzhled a na víc máme malé auto takže ideální 🙂

stef9328
24. led 2019

@lalusheee my jsme poridili bugaboo Cam3, korbicka je opravdu velka,krasne se s nim manipuluje a navic ted jak mam uz jedno dite,tak jsme k nemu poridili stupatko i se sedatkem,takze jsem nad miru spokojena. Na prvni dite jsem mela Moon,ale nebyla jsem spokojena,mala mela 5mesicu a musela do sportaku.

stef9328
24. led 2019
vendelinka08
24. led 2019

Kámoška mi ho přiveze zítra, tak pak hodím foto, je to Peg Perego Book

kreatura
24. led 2019

My máme Roan Marita, hnědozlatou verzi 🙂

alnaa
24. led 2019

Mame Britax b motion 4, jsem z nej nadsena, velmi snadna manipulace a slozi se jen na placku 😊

stef9328
24. led 2019

@alnaa Mame taky Britax B agile 4 plus, jako sportak na cesty, do letadla naprosto super!!! Taky můžu doporučit

ivousek89
24. led 2019

My máme cam dinamico zatím čeká u tchýně v únoru si ho už dovezeme domů 😊

vendelinka08
24. led 2019

Vybirala jsem mezi Britaxem a Peregem..a jelikoz kamoska prodava PP a mohla jsem si ho osahat..tak jsem do nej sla.

levandulina
24. led 2019

My máme po synovi Bugaboo Cameleon. Musím ho ještě vyprat. A taky by asi potřeboval nějaký servis.

lalusheee
24. led 2019

@stef9328 bugaboo je hezky . Ale prijde mi hrozne nizky.

lalusheee
24. led 2019

Ja mam vybrany zatim moon nuova city 2019. Ale jeste vaham a premejslim nad stokke xplory v6. 🙈🤷🏻‍♀️ Dilema 😂

Strana