Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@ivousek89 neni to brzy...jelikoz nemam narok na materskou..tak budu mit rovnou rodic
@dzogobela je to hotovka ;)
Tak jsem se dívala na těhotenskou kalkulačku a už jen 35 dní do termínu porodu... Ach 😀
Nemůžu se dočkat, už aby to bylo... 🙂 (Sice brouček nemá kde spát, ale už si má alespoň co obléct 😀 )
Holky od kdy budete cvičit s aniballem? Všude píšou od ukončeného 36. Týdne.
Když začnu 35+3 tak v pohodě ne? :D
@kreatura spat bude s vami a oblecene bude!!!!😆😆
@denadena16 s Aniballem trenovat nebudu...budu si masirovat hraz...i kdyz to neni moc prijemne...ale kdyz me doktor pred porodem stale madiroval hraz a pripravoval..tak me nemuseli nastrihavat. Nastrih mi delali u prvniho porodu zcela automaticky...siti bolelo jako prase a pipina me bolela jeste rok...jizvu mam citlivou stale. Takze se zkusim pripravit tou masazi
@vendelinka08 toho se přesně bojím že jizvy :( já bych chtěla dělat obojí nejspíš jak masáž hráze tak si i vyzkoušet ten aniball.
@denadena16 taky nebudu cvicit, u prvniho ditete jsem necvicila, nemasirovala nic,protoze byl jasny cisar, ale jelikoz nakonec se cisar nestihnul a musrla jsem rodit prirozene tak me lehce nastrihly,2 male stehy,ani jsem o ne nevedela. A jak se masiruje hraz? Je nejaky navod na netu?😁 ted se miminko otocilo,snad i tak zustane,tak budu todit na 100% prirozene
@stef9328 mrknu na net...ale podle me je dulezite to hlavne promazavat..aby se kuzicka stala elastickou a vlacnou..jinak se take mrknu na net nebo to budu delat intuitivne....jinak chci rict...ze pokud te masiruji behem porodu a umi to...dokazi te na to pripravit. U prvniho porodu se mi nikdo nevenoval a udelali nastrih..a u druheho mi to doktor stale masiroval a pripravoval..dokonce mi to bylo v te chvili i prijemne a poraneni zadne...takze urcite zalezi i na porodnicich...at uz doktori nebo asistentky.
@denadena16 ja urcite budu. Kamaradky v okoli si to nemohli vynachvalit. A vse oka bez poraneni a nastrihu. Takze ja taky zacnu cvicit . Ale dodrzim od 36tydne.
@vendelinka08 😀 No, spát s námi nebude, ani se syny jsme nespala, jen když nemohli spát, tak jsem je v posteli uspala a přenesla do postýlky 🙂 Sobecky mám ráda svůj prostor a spánek a bát se, abych jim v noci neublížila není pro mě 😉 Ale nejsem proti tomu, to ne, jen mě to nevyhovuje, ale jestli pořídíme to hnízdečko, tak třeba bude spát i s námi 😀 ( Ale to zase táta nedovolí 😀 )
@stef9328 Jako mě to stresování už tak něják přešlo 🙂 Spíše mi to příjde vtipné a ani nevím proč 😀 Jako košík máme doma, jen musím oprat věci, vyčistit ho a manžel ho musí dát dohromady 😀 Kočárek taky už máme, ale ten je ve stodole v pytlích schovaný 😀 Takže taky neopraný, nic 😀 Ale to se něják zvládne 🙂
U kluků to bylo hodně podobně, postýlky kupoval táta ráno v den jejich narození - kluci se narodili večer, takže se to stihlo 😀 A kdyžtak bude mít táta opět pokyny a bude to chystat sám... 🙂
Jinak na tu masáž hráze jsem viděla někde na internetu video, pěkné na figuríně, ale nevím už co to bylo, bylo ze Španělska, nebo od někud tak 🙂
@denadena16 taky mám v plánu cvičit s aniballem, doufám že se minimálně psychicky připravím líp na porod 🙂
Holky a jaky máte kočarky? Vybraný nebo už doma? Povídejte.
@lalusheee já mám u švagrové G-mini grand 🙂 líbila se mi jak cena tak i vzhled a na víc máme malé auto takže ideální 🙂
@lalusheee my jsme poridili bugaboo Cam3, korbicka je opravdu velka,krasne se s nim manipuluje a navic ted jak mam uz jedno dite,tak jsme k nemu poridili stupatko i se sedatkem,takze jsem nad miru spokojena. Na prvni dite jsem mela Moon,ale nebyla jsem spokojena,mala mela 5mesicu a musela do sportaku.
Kámoška mi ho přiveze zítra, tak pak hodím foto, je to Peg Perego Book
My máme Roan Marita, hnědozlatou verzi 🙂
Mame Britax b motion 4, jsem z nej nadsena, velmi snadna manipulace a slozi se jen na placku 😊
My máme cam dinamico zatím čeká u tchýně v únoru si ho už dovezeme domů 😊
Vybirala jsem mezi Britaxem a Peregem..a jelikoz kamoska prodava PP a mohla jsem si ho osahat..tak jsem do nej sla.
My máme po synovi Bugaboo Cameleon. Musím ho ještě vyprat. A taky by asi potřeboval nějaký servis.
Ja mam vybrany zatim moon nuova city 2019. Ale jeste vaham a premejslim nad stokke xplory v6. 🙈🤷🏻♀️ Dilema 😂

@stef9328 jo aha tak to jo 😊čekám právě první dítě tak bych nerada něco popletla moc děkuji za odpověď