Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Uprimne musim rict...ze s nicim nemam problem...ale vyber kocarku jsem nemela nikdy rada....bych si ho musela posladat sama aby mi vyhovoval 😆
A pokud nebudu spokojena..tak ho prodam a koupim pak nejaky sportak co mi bude sedet...ja jsem v tomhle asi strasne narocna...ale normalne narocna nejsem...jen ohledne kocarku.
My máme objednaný Bugaboo Fox. Ale jsme domluveni, že si ho vyzvedneme až březnu.
Tak my teď máme taky peg perego book, ale jen hluboký, je krásně lehoučký a to je pro mě hlavní, pak máme Valco snap 4 sport - sporťák, ten jsme si ztm nechali po dceři..já jsem ten kočárek tedy nikdy moc neprožívala, stejně tam je dítě chvilku..
@stef9328 týjo tak to stupatko je super, to vidím prvně i s tím sedátkem 👍můžu se zeptat na cenu?taky nad tím furt přemýšlím, ale ta naše malá tryskomyš by furt lítala, tak nevím jestli by to pro ni mělo smysl..
@stef9328 kočárek vypadá super a to stupátko se sedátkem pro malou je dobrej nápad.
My už máme kočárek taky doma, nejsem moc pověrčivá, takže to neřeším.. Koupili jsme z druhé ruky TFK twinner duo, bydlíme na vesnici a tenhle je super i do terénu a dobře se s ním manipuluje.. Už se těším, až tam budu prcky vozit. Máme už i vajíčka a ty jsem kupovala zn. Cybex
@stef9328 tohle mela kamoska, s tim sedatkem 🙂 obecne si teda bugaboo nemohla vynachvalit. Ale starsi ji na tom nechtela sedet, protoze si na tom jednou nejak narazila pipinu, jak delala blbosti.
@lalusheee ja mam baby design dotty po prvni dceri s byla jsem spokojena. Nechtela jsem davat za kocar zase nejak extra moc penez. A hlavne vyuzila jsem hodne i sportak. Vlastne do 2 let, lehci a skladnejsi jsme kupovali az k mori.
@petratra Také jsem u kluků měla TFK a maximální spokojenost, jezdila jsem s ním všude 😀 Po poli, na hory Po zpevněné komunikaci, nebo lesní cestě, né nějákým křoviskem 😀 , prostě tam, kde se s kočárkem dá jít, tak jsem šla 😀
Autobus, vlak, všechno v pohodě 🙂 A také jsme jej měli z druhé ruky, protože za nový kočárek bych ty peníze asi nedala... 🙂
Teď máme kočárek také z druhé ruky a uvidíme, jak budu spokojená 🙂
Přeci jen není to na kdo ví jak dlouhou dobu, kluci od 20-ti měsíců jsou bez kočárku a tak od 13 měsíců chodili sami, ale měli jsme golfky, když už nemohli, nebo jsme byli někde celý den, tak aby mohli spát 🙂
@petratra ja mam take z druhe ruky a vypada skvele...
Jako uprimne ja si nedokazu predstavit koupit si z druhe ruky kocar.. nevim no. Clovek nikdy nevi jestli ty lidi co ho meli nebyli spindiry nebo ja nevim... ale samozrejme je to kazdeho volba jaky kocarek koupi. A kdyz mu to vyhovuje, proc ne..
Holky at zije strevni viroza....je mi strasne zle..zvracim a mam prujem...co toto zase je....uz at je to za mnou a doufam ze to nechyti deti.
@lalusheee u prvniho ditete jsem mela take vse nove...i kocarek...ale pouzivala jsem jen hlubokou korbu..sportak mi nesedel....takze jsem ho prodala a koupila kocar...ktery mi sedel po vsech strankach...bohuzel se prestal vyrabet. Kdyz uz jsem pak vedela co chci..tak jsem si ho vyhledala...nikdy se mi nestalo ze by byl kocar ve spatnem stavu..vzdy jsem kupovala v podstate zanovni. A poslouzili mi a jeste jsem ze za par korun zase prodala dal. Ale chapu..ze jsou i zeny..co chteji mit jen nove kocarky....ale nekdy se stane ze v tom nechaji majlant nez zjisti ktery kocar jim opravdu vyhovuje.
Já mám kočár po synovi x-lander xa, sice k němu mám pár výhrad, ale rozhodla jsem si ho nechat..... jezdila jsem s ním rok a půl fakt intenzivně a furt vypadá jako nový, není ani poškrábaný.... takže s ním odvozím i druhé a pak ho pošlu za pár kaček dál.
@lalusheee tak člověk si kočárek prohlédne, než si ho koupí z druhé ruky... A vše se dá vyprat, omýt...
Pockej až ti dítě poleze všude možně, bude strkat do pusy kdeco.. ;) my jsme tedy první kočárek pro první dceru kupovali nový, ale brzy jsme zjistili, že se nám nechce vozit k babičkam, kam jezdíme skoro každý víkend, takže tam jsme koupili druhý, bazarový. Pak jsme taky jen kvůli dovolené kupovali dvakrat skladnejsi sporťák a zase jsme ho po dovolené prodávali, protoze na běžné používání nám víc vyhovoval ten náš tank ;)
Kdybychom tohle vše měli kupovat nové, tak se zblaznime 🙂
Jinak tohle je tedy náš milovaný Baby Design Dotty Denim - patří spis mezi levnejsi, ale i po více jak dvou letech každodenního používání je stále super a věřím že odvozi i druhé dítě. Jediná nevýhoda je menší korba - dcera v ní mohla být jen do půl roku, takže nás obrik (pokud bude opravdu obrik) asi půjde v létě do polozeneho sporťáku 🙂
Prave uvazuji o sportovnim kocarku na hory a do lesa....ten PP urcite moc do terenu neni...takze se pokukuji a shanim informace. Mame i krosnu...ale pristi zimu mala jeste nebude chodit a na horach v tom snehu chci s necim jezdit. Pokud mate tip...tak se s nim.
Jinak lezim...noc byla vyzivna..chytla jsem nekde nejakou strevni svini. Spat jsem sla az po 3hod rano. V 6.30 jsem vstala...nachystala klukum svaciny a aktovky...a manzel je hodil do skoly. Uz je mi fajn...mam hlad...chvili jsem spala...jen doufam ze to nechyti kluci...tak ted vetram...
@dmiska jinak kocarek vypada skvele.
@lalusheee ja ti rozumim, taky jsem chtela kocarek novy a proto jsme koukali v levnejsich vodach 😀 ale ja spis proto, ze jsem si rikala, ze bude i pro druhe, ktere jsme planovali a ze se nam tedy novy vyplati. Zadny dalsi jsme nekupovali, jen na dovolenou k mori. Ten teda byl z druhe ruky, ale pani s nim vyjela jednou, takze vlastne novy 😀
Taky jsme koupili na prvního nový kočárek. Byla jsem ráda že je nový, krásně vypadal, ale kolečka trochu zlobí a měli jsme ho 2 x na reklamaci. Už bych do toho tolik peněz nedala. I když to bylo jen něco kolem 12tis. Sporťák jsme koupili jiný, jenom jako do auta, ale nakonec jsem s ním jezdila víc než s tou dvojkombinaci. Tak možná pořídíte jiný sporťák. Tank byl euro cart durango antracit myslím.
@lalusheee presne, mam to stejne
@vendelinka08 teda takové pidi bříško 😮sluší ti to.. já si už připadám jako velryba..
Včera si vzali naši dceru na víkend, páč manžel je v práci.. tak jsem si naplánovala velký úklid a vyklízení pokoje pro hosty.. a jako už to ňák nedávam, hned mi tvrdne břicho a malej kope a nedělá mi to vůbec dobře..chjo to chci ještě udělat doma spoustu příprav, ale už to fyzicky pokulhává..

@lalusheee ten samy moon nuova akorad 2016jsem mela a okamzite jsem ho prodavala, za me nic moc,spis nic nez moc,muj nazor