Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@stef9328 US $16.25 50%OFF | 30CM 50CM Rabbit Led Night Light Dimmable for Children Baby Kids Gift Animal Cartoon Decorative Lamp Bedside Bedroom Living Room
https://s.click.aliexpress.com/e/ciy9SzxK
Holky kdyžtak za 900,- velká 50cm na Ali
@kreatura
@vendelinka08
@alnaa
Kontakt máte ve zprávách ☺️
@petratra ahoj pozeram ze si z Brna. Mas uz vybratu porodnicu kde chces rodit? A vyzera to u teba na prir.porod alebo cisar ?
@petratra tiez cakam dvojcatka a ak by sme vydrzali do 37 tt tak sa neviem rozhodnut medzi obilnym trhom a breclavou
@babikadaska můj původní záměr bylo rodit na obilňáku kvůli péči o prcky a hlavně mi bylo řečeno, že pokud bych rodila do 32tt, tak musím jet určitě tam, že jsou tam na nedonošeňátka připraveni, akorát jsem před Vánocema kvůli tvrdnutí skončila v Bohunicích a od té doby tam chodím dál na kontroly a musím říct, že jsou tam všichni hrozně fajn, všechny sestry i doktoři mi příjdou hrozně ochotni. Tak teď zvažuju, že bych rodila tam. A zatím to vypadá na přirozený porod s tím, že první je hlavou dolů a holčička je zatím šikmo a ta by šla pravděpodobně zadečkem. Ale prý se ještě může otočit, jak začnou kontrakce, takže všechno bude záležet na aktuální situaci. A ty co? Na jaký porod to u tebe vypadá a v jakém jsi týdnu?
@mialagia https://www.exitshop.cz/shops/6762/p/582490-sum... Je na ni tedkom 20% sleva
@snazilkakamilka24 presne tuhle jsem chtela poridit,jen nevim zda bude dostacujici svetlo pri cteni pohadek. Totiz kazdy vecer pred spanim cteme pohadku....Nikde u nas v okoli jsem nevidela abych si ji vyzkousela.
@kreatura my taky mame nocni lampicku,ale vzata z loznice,dcera usina na zapnute lampicce, po pohadce za 3min je tuha,pak zhasnu a jdu,ale libilo by se mi kdyby mela detskou,ale zaroven moderni lampicku ktera by se ji hodila do pokojicku. Dcerka taky usinala sama,bez jakoukoliv lampicku,dokonce i bez pohadky,jenze pred 4mesicema zacala koktat a nevedela jsem si rady z ceho to mohlo byt,citila jsem se vinna,bylo mi ji lito,tak jsem vecer zacala zustavat s ni a mame to do ted kdy uz je uplne vporadku. (nastesti to bylo vyvojem,hodne chytre dite dle logopedky 😁😱 Mozek premyslel hodne rychle a pusa nestihala)
Tak a je to tady. První strie :-/
ahoj vem,hlasim se, dneska 35+0tt nase mala ma 2460g je hlavickou dole a pani dr rikala,ze mi dava do 38tt a ze podle ni pak porodim kolem toho 38tt,tak jsem zvedava. Jinak prvni monitor za nama,malou museli 2x budit,ale dopadl perfektne. Takze tahle to vypada u nas. Jak se mate vy? Co u vas noveho?
@stef9328 Mě taky doktor u dvojčat řekl, že mi dává max do 36 tt a kluci jsou 34 tt, to ani nevěděl, že to tak krásně odhadne 😀
Jinak teď mi doktor řekl, že kvůli předchozímu císaři, bych měla mít do 38tt odrozené, kvůli velikosti dítěte.. 🙂
Jinak v pátek na kontrole mi můj doktor neřekl nic, ale na zítra jsem objednaná do indikační poradny u nás v nemocnici, tak se třeba dozvím více, zatím tedy nevím co od toho čekat a tak... Jsem 36+4, tak uvidíme co mi tam řeknou 🙂 Doufám, že více, než můj zastupující lékař, z něho jsem už zralá na panáka 😀
@wanhedaa Já v Klatovech rodila první dceru a nedám na ně dopustit. Skvělý personál, přístup, servis, laktační sestry, prostě všechno... Maličká ode mne nebyla ani na minutku, když nepočítám sprchu po porodu. Teď jsem dlouho přemýšlela, jestli nejet rodit opět do Klatov, ale nakonec to vyhrála porodnice U Mulačů, kterou mám 2 ulice od domova a reference má podobné jako Klatovská porodnice 😉🍀
@vjercik me napsala do prukazky CS 2, nevim, posličky mam taky i na monitoru dneska se zaznamenaly nejake menši kontrakce. Prvni dceru jsem se divala jsem porodila 38+3tt tak uvidime jak bude na tom druha. Manžel rika od sameho zacatku,ze na jeho narozky 26.2 porodim a ze bude mit nejkrasnejsi darek😁tak uvidime

@vendelinka08 je bomba a ma tri intenzity svícení . My bellarose. Asi 3 tis.