Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Tak mám za sebou pásy, utz i vyšetření. Cipek zkrácený, otevřená na půl prstu, už i děložní činnost, ale nejspíš furt jen poslicci.. malá ale v pořádku. Díky Bohu.
Děkuju za rady a za podporu, holky!
@nikolspace tak pro klid duše,hlavne ze je vse vporadku a malinka je vpohode.😻
@stef9328 Mně se ten kobereček líbí 🙂
@dmiska není možné, že jsem vás viděla v pátek v Rakovníku v poradně? Jestli ne, byla tam maminka, která jako by Vám z oka vypadla 😶
@nikolspace nee, v Rakovníku určitě ne ;) to mám asi dvojnici 🙂
Uz nam ty pupiky pekne vyrostly...a pekne se nam to krati...zitra bych uz mela zacit 34tt..a ted jsme doskladali postylku...jak dorazime z prazdnin..tak uz budu finisovat se vsim co chci udelat...
@nikolspace já jdu do Rakovnika zítra - kvůli registraci alespoň na jednu prohlídku po 36 tt 🙂 Ty tam chodíš pravidelně?? A k jakému doktoru??
@dmiska na te fotce vypadas tak na 19 let! 🙂) moc vám to tam sluší, mají takovou jarní atmosféru
@vendelinka08 co bacily, už je lépe? Byla jsi vlastně na tom kurzu hypnoporodu?
Já nevím jestli je to zase tím oteplenim, ale dneska je mi pěkně divně. Motá se mi hlava, blbě se mi dýchá ....teď večer jsem se tak těšila na novou knížku a místo toho spíš jen tak tupě čučim do blba 😃 Jako v te pohádce : jist mi nechutná, spat mi nechutná......
@michaela_2 díky 🙂 nedávno po mně dokonce v Lidlu chtěli občanku, když jsem ještě nemela pupek, záleží jak se kdy "povedu" 😂
@dmiska pěkně 😂😂
@michaela_2 mě taky..přes den už jsem šla málem do kolen jak se mi zamotala hlava..a teď večer hrozný pálivec zase žáha pro změnu..uff už mě to zmáhá..zitra máme 1.kontrolu v porodnici tak jsem zvědavá co bude dál..
@michaela_2 můj gynekolog je Hajči, ale ten je ve městě a ne v nemocnici. Já jdu podruhé v pátek a mám z toho dobrý pocit. Byla jsem i na predporodnim kurzu a teď po tě příhodě a jsem ráda, že budu rodit tady 🙂
@michaela_2 jojo..uz je lepe atb zabraly...jinak bych zitra s klulama nikam nejela..ale tesim se ze zmenim prostredi...budu si cist a asi na hodne dlouhou dobu dopredu relaxovat. Jinak uz se take citim jak to vazne...kdyz lezim..tak nez se zvednu nebo pretocim...citim se jako vorvan...proste je citit ze miminko uz je vetsi a tezsi. Na hypnoporodu jsem byla a kurz byl moc fajn...byla jsem tam jedina singl...a jedina co rodila protozene 2x. Jinak prvorodicky nebo 2 matky co skoncily s akutnim cisarem. Ted si s sebou beru nahrane meditace...a vymalovavam si afirmacni karticky a uz se zacnu pripravovat. Dulezite jsou pro me ty informace...tak mohu i zpetne posoudit co se delo pri prvnich porodech a ze se neco mohlo udelat i jinak. Uz pred rokem jsem premyslela ze bych si udelala kurz duly...nechavam tu myslenku dozrat.
Chtela jsem napsat prirozene...😆
Libi se mi jak se dnesni prvorodicky pripravuji na porod i s partnery...ale obcas jsem se musela v duchu i smat...proste plany jsou krasna vec...realita a zkusenosti jsou zase druha...ale urcite ty informace mohou pomoci...na druhou stranu by bylo dobre vedet jak to vidi i druha strana..tim myslim doktory a PA...ktere pak musi resit danou situaci....muj nazor na to je takovy...ze je to takovy trochu boj...myslim ze jeste dlouho potrva nez tady budou opravdu prirozene porody bez tech vsech tahanic a planu a prani....stale je to matka versus lekar....
@vendelinka08 tj taky mám ten pocit..
Dnes 1.kontrola v porodnici, jsem 36+3 a malý má 2700g..čekala jsem tam 2,5hodiny, přitom tam bylo pár lidí, fakt nechápu, docela mě zase znechutili..a stejně nic nového nevím, 3x se mě ptali jak si představuji svůj porod, načež mě stejně objednali za týden na monitor a podrobnější utz, aby zkontrolovali jizvu po císaři a velikost mimi, jestli mi dovolí rodit normálně..pokud to bude ok, tak prý čekají do 40tt jestli se to rozjede, jinak zase císař..🤔
@mialagia jj po sekci většinou čekání do termínu, ale pak už moc čekat nechtějí, že je to bráno rizikově, taky se ve většině porodnic po sekci další porod nevyvolává (max udělají Hamiltona, jestli se to po něm nerozjede) 🙂
Tak držím palce, ať si malý vybere datum do termínu porodu! ✊
Já si myslím, že kdybych jim řekla, že si představuji zase císaře, tak ho rovnou naplánujou i když žádný důvod aktuálně není..zajímavé..mno jsem zvědavá co řekne mudr za ten týden, já tomu stejně nějak nevěřím, že by se porod sám rozjel do termínu, když dceru jsem přenášela 14 dní a ani vyvolávání nezabralo..
@kacka214 jj tak to se nedá nic dělat..já jí mám zase vepředu jako minule, ale zase se už vytáhla nahoru prý..
Holky, máte některá zkušenost s péřovou zavinovačkou prosím ? Chtěla jsem objednat přímo z kennyshopu od paní Kiedronove, ale objevila jsem ještě web Jan Peří, kde to vychází cenově líp, ale nějak se v tom peří nevyznám

@nikolspace taky bych raději jela ještě pro jistotu někam do porodnice, ať ti ten ultrazvuk udělají! Aspoň pak budeš klidnější, že je prcek v pohodě.