icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

dzogobela
autor
11. únor 2019

@mialagia a koukam, ze mas termin den prede mnou.

mmajda
11. únor 2019

@maryoneta mrkni ještě na aesthetic store, tam jsem objednavala já a ještě pri zadání kódu AST20 máš 20% slevu.

mialagia
11. únor 2019

@dzogobela hezky tak to se tam možná potkáme 🙂a ty už jsi taky rodila tam?

maryoneta
Autor odpověď smazal
dzogobela
autor
11. únor 2019

@mialagia jojo v cervenci 2016 🙂

mialagia
11. únor 2019

@maryoneta ne všem miminkum se v tom ale líbí, dcera třeba takhle zavinovat vůbec nechtěla, tak já vyčkávam co bude..kamarádka jí zase po porodu rychle objednávala od té Kiedroňové, protože její druhá dcera to nutně potřebovala a chválila si..jinak od Kiedroňové máme tu knížku a super, hodně mi teda pomohla..😉

mialagia
11. únor 2019

@dzogobela a normální porod asi předpokládám ne císař? já v říjnu 2015..😊

dzogobela
autor
11. únor 2019

@mialagia normalni, ale vyvolavany kvuli vysokemu tlaku ve 38+6 🙂 Ted nejak citim, ze to prijde driv, ale kdo vi 😀 na prvni kontrolu jdu az 22.2., melo by to byt i s monitorem uz. Jdu jeste ted v patek ke svoji gyndarce.

stef9328
11. únor 2019

@dzogobela taky je dcerka posledniho cervence 2016 Narozena 38+3tt a ted 11.3 cekame druhou holcicku, ale pry bude taky kolem 38tt, dneska na kontrole CS 4, a uz se to tam pripravuje pry. Monitor perfektni, sice az ke konci se zacala hybat ale vse na 1.

mialagia
11. únor 2019

@dzogobela tak to je pěkný, že ti to vyšlo normálně🙂mno já jsem zvědavá, ale mám trochu pocit tlaku na stydké kosti, jako že by se to tam roztahovalo?..jdu tam 18.2.tak jestli to u mě bude ok, tak bych do termínu chodila taky ještě na monitory a utz ke svojí mudr jako minule s dcerou..

kreatura
12. únor 2019

@maryoneta U synů jsem měla péřové výplně do klasické čtvercové zavinovačky ( půjčené od tchýně 😀 Třeba půjčí i letos 😀 ) , a když jsem prala ty péřové peřinky, tak jsem měla klasickou zavinovačku na šněrování, ale s obyčejnou výplní a když byli kluci neklidní, nebo tak, tak jsem je dávala v té zavinovačce ještě do našeho péřového polštáře a byl klid 🙂 Takže asi zvolím opět náš polštář 🙂

kreatura
12. únor 2019

@lenyskat Děkuji moc ( nevím jestli jsem Ti už odepisovala, neměla jsem teď moc čas, tak jsem jen četla, ale nereágovala 🙂 ) , tak snad i u Vás bude všechno v pořádku a nechají Vás rodit přirozeně.
Já jdu teď v pátek ještě ke svému gynekologovi - nechce se mi tam je zastupující a je mimo 😀 Ale má mi udělat UZ přes spodek, protože prý má lepší jak v nemocnici a kdyby se mu něco nelíbilo, tak mě poslat do nemocnice 😀
A do nemocnice jdu na kontrolu 20.2. tak uvidíme jestli vydržíme, nebo ne...
Už druhý den mám pocit, že porodím 😀 Ale nic... pocit trvá a malá nic 😀

dzogobela
autor
12. únor 2019

@stef9328 ja mela cs 4 uz predminuly tyden, ale doktorka nic nerikala. Pry je tenhle ukazatel dost nevypovidajici 🙂 u dcery jsem mela jeste v den vyvolani cs 1 a ve vysledku to byl vlastne rychly porod 🙂 nekdo ma cs 7 klidne tyden 😀 mam ted termin 13.3. podle MS a 16.3. podle ovu i utz, tak uvidime 🙂

dzogobela
autor
12. únor 2019

@mialagia moje doktorka prave nema monitory, takze ja musim do pordnice 🙂

mialagia
12. únor 2019

@dzogobela tak já mám dle utz termín 8.3., dle ms 12.3., ale dle ovu vím přesně, že 14.3.😁tak porodnice bere toho 8.3. asi ani jsem se vlastně neptala..

vendelinka08
12. únor 2019

Holky...na porod mame jeste cas ne? Prece jen jeste alespon mesic...rada bych opravdu rodila az b terminu...az se dovyviji plice atd...neni kam spechat..stejne to prijde. Jinak ja mam tlak na stydkou kost uz hodne dlouho..mam pak pipku i strasne nateklou az se mi i hur chodi...ale vse je v poradku a mala je tam kde ma byt..rozhodne nikam nenaleha.

dmiska
12. únor 2019

@vendelinka08 tak termín je přibližný, už 2 týdny před termínem je prcek plně donošený...
Takže my, co máme termín hned na začátku března, už máme pomalu nárok ;)

vendelinka08
12. únor 2019

@dmiska tak to jo..to je fakt ze kdo ma termin na zacatku brezna..tak uz za chvili muze rodit...

petratra
12. únor 2019

Já dnes byla opět na kontrole a nejpozději za 2 týdny mi těhotenství ukončí.. Takže já už to mám za pár 😀 a s největší pravděpodobností půjdou ven císařem. Jen doufám, že přestane za dva týdny platit zákaz návštěv a bude tam za náma aspoň nejbližší rodina moci přijít.

stef9328
12. únor 2019

@petratra Tak to je Dobra zprava! Ja si myslim, ze do dvou tydnu bude vse vporadku a nemocnice budou opet otevrene (myslim pro navstevy). Urcite se ppchlibte az budete schopna 😊 Urcite se kazdy rad podiva na dalsi miminecka co nam tady pribudou. Mimochodem taky mi doktorka rikala, ze to vidi na konvi mesice,tak uvidime.

petratra
12. únor 2019

@stef9328 jj určitě sem pak dám fotku těch našich broučků, sama jsem zvědavá, jak budou vypadat 😊

kreatura
12. únor 2019

@vendelinka08 Já mám termín dle UZ 28.2. a dle PM 5.3. 🙂
Takže já už pomalu doufám v každý den 🙂 Už týden mě dole všechno bolí a i v zádech a dneska je 3-tí den, kdy mám pocit, že každou chvilku budu mít MS, že když se zvednu ze židle, tak mi ta krev poteče snad všude 😀
Uvidím v pátek na kontrole, jak jsem dále otevřená a tak... 🙂 Ale jak už mi říkala v nemocnici paní primářka, u nás by bylo super, kdybych už rodila každým dnem, kvůli předešlému CS, takže já už se nemůžu dočkat 😀
Nehledě na to, že těhotenství není nic pro mě 😀 Přibrala jsem 3 kg a i tak si připadám jak totální břucháčik, chlap už mi řekl, že jsem zralá na psychiatra, když myslím na to, že jsem tlustá, ne těhotná 😀

kreatura
12. únor 2019

@petratra To je super 🙂 Těším se až ukážeš fotky prťátek 🙂 A to se týče i ostatních maminek, miluji ty malé uzlíčky a ráda se jimi kochám 🙂
Já jsem také zvědavá jak bude malá vypadat, kamarádky co mají po jednom děti, tak to druhé vypadá jako to první přes kopírák 😀 U nás kluci byli každý úplně jiný a to i teď jeden je blond, druhý je tmavovlasý, takže teď jsem opravdu zvědavá co malá podědila, jestli bude po jednom z kluků a nebo bude úplně jiná 🙂

Návštěvy snad brzy zruší, většinou to bývá týden, dva 🙂

petratra
12. únor 2019

@kreatura já myslím, že u nás bude taky jeden blonďák po manželovi a druhej tmavej po mě, ale uvidíme 😉

kreatura
12. únor 2019

@petratra My to máme opačně 😀 I v porodnici nám říkaly sestry, že je máme s manželem rozdělené, Toníček, je celý tatínek a Honzík celá maminka 😀
Kamarádka jim říká malý Kuba a malá Katka 😀

Pár porovnávacích fotek 😀
První je ve 3 měsících, druhá loni na jaře, takže tak rok a 5 měsíců a ty poslední jsou na podzim 🙂

mialagia
12. únor 2019

@kreatura ty jsou suprový😍

mialagia
12. únor 2019

@petratra tak držím palce ať vše proběhne hladce🙂

Jsem zvědavá kdy to tu vypukne holky😃jinak naše malá je celý tatínek a tchyně😁tak jsem taky zvědavá co synáček jestli bude po mě pro změnu..

dzogobela
autor
12. únor 2019

Nase je pry cela tatinek i kdyz my to v ni moc nevidime 🙂 ale kdyz se narodila, byla cely tchan, jse rada, ze z toho vyrostla 🙄 taky doufam, ze to druhe bude treba aspon trochu po mne 😃

merope
12. únor 2019

@mialagia To mě taky fascinuje - plánuji i že se zkusím poptat tady v poradně - mám podle MS dárkyně termín 22.4., podle mé MS 20.4., podle UTZ v 1. trimestru 17.4. (CRL) a 19.4. (BPD), ale podle ostatních UTZ je to zase mnohem později - podle UTZ ve 21tt je termín mezi 14.4. a 24.4. ve 31tt je termín 23.4. Tak mám jen obavu, aby nechtěli vyvolávat nějak předčasně - já celou dobu počítám podle toho 20.4., protože i doktor v Gennetu mi říkal, že pokud to je méně než týden, tak se to nechává - a najednou na Bulovce všichni používají toho 17.4. což vlastně na žádném dalším UTZ nějak víc nevyšlo a hlavně je to ukazatel, podle kterého se počítá stáří zárodku - ale já ho mám jasně dané právě tím, že je to přes IVF (resp. i tak je to ještě o 2 dny později).

dzogobela
autor
12. únor 2019

@merope ty dalsi utz se vetsinou neberou v potaz. To by ti menili termin kazdy mesic 🙂 Ja u prvni mela rozhozene cykly, takze termin podle MS se vubec nebral jako relevantni (22.7.). Podle prvniho utz tam skocilo 6.8. i kdyz ja vedela, ze podle ovulace by to melo byt az tak 10.8., ale na to se me nikdo neptal... pak podle dalsich utz tam skakalo i 13.8. a pozdeji a stejne furt brali jako platny termin toho 6.8.
A navic doktorovi z kazdeho toho velkeho utz vyjede jeden termin porodu, na ty jednotlive crl, bpd...atd. se vubec nediva 🙂 Takze mrkni, jaky mas termin na tom papire, coz je asi toho 17.4. z I. screeningu a ten budou asi brat jako ten jediny.

Strana