Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@petratra moc gratuluji....jsou nadherni...a ty hlavne odpocivej.
@petratra Neboj, to bude úplně v pohodě 🙂 Také jsem se bála, ale když jsem měla první noc jen jednoho, tak jsem stejně celou noc chodila za tím druhým a hned ráno v 6, jsem prosila ať mi dají na pokoj i druhého 😀 ( U mě mi tedy dali jen jednoho z důvodu toho, abych si zvykla prvně na jedno dítě a pak na druhé, aby toho nebylo moc na jednou 🙂 ), ale kluci byli zlatí a bylo to super, měla jsem tam čas i plést a pohoda 😀
Dokonce sestry na mě koukali jak na jiné stvoření, že jiné maminky tam šílí z jednoho a já si u dvojčat pletu, ale co jsem měla dělat, když byli najezení a spali 😀 Bych umřela nudou a spát se mi přes den nechtělo 😀
A neboj, všechno bude super, kdyby jsi to neměla zvládnout, tak nemáš dvě děti na jednou 😉
Holky užíváte některá lněné semínko nebo pijete čajík z malinovníku? 🙂
@alnaa já oboje už asi měsíc + cvičím s aniballem 🙂
@petratra Neboj, všechno bude v pohodě, upřímně já jsem pak doma kolikrát si říkala, jak by bylo všechno jednodušší, kdyby byli jeden, ale jak se člověk uklidní, nebo se mu podaří odpočinout ( v mém případě, jsem se dostala k háčku a vlně 😀 ), tak zase vidí všechno normálně a je šťastný, že má obě děti 🙂
A jestli Ti má kdo pomoct je to super, my i když jsme bydleli u tchýně, tak jsem na všechno byla úplně sama, manžel mi začal pomáhat až když klukům bylo cca půl roku a psychicky jsem se zhroutila, ale bylo to k něčemu 🙂 Teď už jsou kluci velcí, takže pro něj není žádný problém namazat jim rohlík, nebo jít s nimi ven, oni si dělají své, on si dělá své a já mám volno na úklid 😀
Idete niektora rodit prirodzene do Vyskova ???
@babikadaska ja 🙂
@lotta1234 no vyborne 🙂 mozes mi napisat nieco blizsie ? Mas to na dobru vzdialenost na dojazd ? Ja 2 hod....ides prvykrat? Chodis tam na poradne? Budes mat svoju PA alebo sa spolahnes na ich ? Porodny plan si uz prebrala s niekym ? U mna je "problem" ze cakam dvojcata a tam aj ten prirodzeny je komplikovanejsi a rizikovejsi... neviem ci to uplne zvladnu aj vo vyskove...
@babikadaska napisala som Ti spravu 🙂
@babikadaska já jsem přímo z Vyškova a rodit tady nebudu.... nicméně ti chci jen napsat, že určitě doporučuji tady mít dulu nebo porodní asistentku... přeji ti, abys chytla nadstandardní rodící box, jinak budeš v takové kutě malé.... a osobně nemám dobrou zkušenost se šestinedělím.... ale je pravda, že už je to delší dobu, co jsem tady rodila, takže záleží na koho narazíš a to je asi všude stejné....
@babikadaska kamarádka rodila přirozeně dvojčátka, atdy ve vyškově a zvládla to na jedničku.... vše tak trochu záleží i na tobě... jak se k tomu stavíš a jak to máš nastavené....
a to jednoho měla hlavou dolů a druhého naopak, ale takže jeden šel hlavičkou a druhý koncem pánevním, kluci šikulky, vše v pořádku.... kámoška je měla počaté přirozenou cestou, je na dvočátka nastavená a zvládla to úplně v pohodě....
holky, jinak jsem se ptala na homeopatika... a doporučuje se Arnika...před porodem, během porodu ale i po něm.... zkuste se na to mrknout, kdo o to má trošku zájem....
@vendelinka08 a kde sa chystas rodit ty ?
@babikadaska ja jsem druheho syna rodila v Prostejove a ted budu zase....nevim jake to bude ted...vzdy je to o lidech. Ale i prostredi mi sedi vice v PV. Tady ideal pokud budes mit nadstandart. Jinak je sestinedeli odd.stare. Wc a sprchy na chodbe...jako pro me je tohle dulezite...hygiena po porodu je nutna...jenze se neda pokoj predem zamluvit..jedine pokud mas naplanovaneho cisare. Ale nechci te zrazovat...jen pisu co vim.
holky, tady je nějak mrtvo, snad už nerodíte???? musím říct, že poslední noci jsou šílené.... začíná mě tvrdnout bříško, asi poslíčci.... než se překulím, pak asi 2x návštěva wc... no... je vidět, že finále se blíží.... včera jsem se pustila do klasického úklidu a měla jsem co dělat... pak jsem byla úplně ko... už to prostě moc nedávám... když se ohýbám tak mě pak pálí žáha...
@vendelinka08 už se několikrát řešilo, že jsou všichni spíš ve skupince než tady ;)
Je to tam přehlednější a mimi jedno za druhým 🙂
@vendelinka08 já jo 😃 ale už včera.
Holky pro ty z Vás, které nejsou v terminove skupince.
Včera před 7h ráno se nám narodil Alexandr 💙
Váží 3,3kg a narodil se oblečený v plodovem obalu, koukali jsme všichni 🙂
Je úžasný, vonavy a dokonalý ...
@michaela_2 Gratuluji! Tak to je trochu raritka ☺
@michaela_2 taky moc gratuluji k prckovi.
@dmiska aha..a jak se tam dostanu
@michaela_2 moc gratuluji...je krasny...
@vendelinka08 stačí vyplnit si na profilu termín porodu ;)

@petratra Moc gratuluji! Hodně zdraví všem ❤️