icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

dmiska
5. zář 2018

@kacka214 pojišťovna proplácí normálně na základě dokladu o platbě. Asi to mají všechny podobné... VZP proplácí 1000kc za těhotenství - může to být na screening, vitaminy, těhotenské cvičení apod. A na mimi pak taky neco proplácí... My jsme si nechali přispět na plavání.

baruda
Autor odpověď smazal
mysek
5. zář 2018

@aliishaa bonprix parka ta za tech 1700. Akorat maji vsechny holy krk, ale to ma dost bund stejne. Potom jsem uvazovala nad nejakou softsheelkou, ty jsou i ke krku, ale kdyz me se nelibi a bojim se, ze by me byla zima, i kdyz jsou i do zimy, akorat se musi clovek vice oblict. Mela by prijit do 4-8 dnu.

baruda
Autor odpověď smazal
dzogobela
autor
5. zář 2018

@baruda doporucuju zabelit to rodne cislo, diskuze je pristupna pro vsechny...

baruda
5. zář 2018

@dzogobela už jsem si toho všimla, sotva jsem to nahrála....

lalusheee
5. zář 2018

@baruda jupi krásný ❤️

baruda
5. zář 2018

Holky,co berete na bolest hlavy? Mám z lékárny parapyrex nebo jak se to jmenuje.... Prý je to pro těhotné,ale ještě jsem se neodvážila ho vzít.hlava me bolí od 2 hodin,spánek nepomohl

dzogobela
autor
5. zář 2018

@baruda tak ji smaz 🙂

mysek
5. zář 2018

@baruda ja to tak mela 3 dny a mela jsem to i s Vasikem. Ze jsem mela treba par dni klid a potom 3 dny migrena. Davam si hadr na hlavu, jinak nekdo rikal, ze horcik a becka.

viencze
5. zář 2018

@baruda a který si týden? 🙂 Krása škoda že druhé se schovává ze

aliishaa
6. zář 2018

@mysek Ono tu bundu bude vytápět i mimčo, ale i přes to bych jen do softsheelu asi taky nešla. A ten holý krk se dá vyřešit šátkem nebo nějakým nákrčníkem, takže to není takový problém 🙂. Já jsem se teda ještě neodhodlala objednat, ale už bude na čase.

lalusheee
6. zář 2018

Já asi nebudu žádnou bundu kupovat. Spíš jen nějaký kabát. Stejně jezdím pořád do práce a z práce autem..

mysek
6. zář 2018

@vendelinka08 tak kde jsi? Delali ti v tu stredu i ultrazvuk? Vse ok? A jak zvladas pracovni a skolni proces? Jsem na tebe myslela....😊

mysek
6. zář 2018

@lalusheee ono se da i levne poridit jen tehotenskou, ale my chtely pra ve s
@aliishaa i nosici se vsadkou pro mimco a ty uz jsou teda drazsi i pouzite. No jinak s tou z Bonprixu jsou spokojeny i na nosime deti. Jsem na ni zvedava, vybrala jsem podle recenzi tam.

lalusheee
6. zář 2018

@mysek mě nejde o peníze... To vůbec. Jen je mi líto že bych to nosila půl roku a pak by bunda ležela ve skříni...

monikaa91
6. zář 2018

Holky mám takový možná hloupý dotaz. Teď studuju hodnoty z ultrazvuku. Na fotce je psáno 12+6tt, což jsem měla být v den utz, ale ve zprávě je psáno gestační stáří při vyšetření 13+1 dle CRL. A pak je na fotce rozměr 8,3cm a ve zprávě CRL 6,8cm. Takže ten větší rozměr je i s nožičkama nebo jak to mám chápat 😃 Děkuji.

baruda
6. zář 2018

@viencze jsem akorát 11+6, jojo to druhé se schovává od začátku, mam snad jen jednu fotky z nějakého 9 týdne, kde jsou vidět oba, jinak nikdy :D

everyone
6. zář 2018

My se chystáme radostnou novinu oznámit rodičům. Pro moje rodiče to bude první vnouče, takže jsem jim nechala vyrobit tématické hrníčky s nápisem budu babička/dědeček 🙂 Přítelovi rodiče už jedno vnouče mají, takže nevíme jestli jim taky něco koupit? případně přijít třeba jen s láhví vína? děkuji za tipy.

baruda
6. zář 2018

@everyone já řešila stejnou situaci, tchýni jsem chtěla napsat dopis, že když jí tak hezky jde to hlídání, tak že od března bude mít o další dva prcky na hlídání víc. Bohužel se to lehce zkomplikovalo a nic z toho se neuskutečnilo a my to jen oznámili. mrzí mě to, měla jsem to tak hezky vymyšlený

lalusheee
6. zář 2018

My jsme přítelovým rodičům koupili knížku příručka pro Babičku a dědečka.. Je fakt boží a i my dva jsme se nasmali, co v ní píšou a ještě jsme jim dali ultrazvuk do rámečku. No a mým rodičům jsem volala protože je mám 300 km daleko a navíc už 4 vnoučata mají.. Ale stejne plakali štěstím i do mobilu.

aliishaa
6. zář 2018

@lalusheee Kdyžtak ti někdo šikovný ušije i jen takovou vsadku do bundy, to je asi nejekonomičtější řešení 🙂. Já jsem to poprvé zvládla taky bez, protože jsem rodila až v červenci, ale s tou zimní mi to vyšlo jen tak tak, byla zima až do dubna, pak se za pět minut dvanáct udělalo hezky a už to šlo bez 🙂. Já ale hodně chodím pěšky, jsme s malou denně na hřišti, takže si myslím, že tu bundu využiju, pak i na nošení prcka, no a pak ji zkusím prodat, aby mi tu nezabírala místo.

aliishaa
6. zář 2018

@everyone Já bych to oboum stranám oznámila stejně 🙂.
Ještě existuje knížka Babičko (Dědečku) vyprávěj, je to myšleno jako taková rodinná kronika psaná přímo jimi, přijde mi to taky fajn. Jinak my jsme u prvního dali pod stromeček fotku ultrazvuku (zrovna hezky vyšel konec 1. trimestru na Vánoce), teď u druhého už jsme to oznámili normálně a v podstatě hned na začátku, protože mi hned vyskočilo břicho a trávili jsme v ČR 14 dní dovolenou, tak by jim asi došlo, plus že se vyhýbám alkoholu, chodím spát s malou, je mi blbě a najednou jím věci, který jsem nikdy nejedla 😀.

michaela_2
6. zář 2018

@everyone Adrianku jsme tehdy oznámili už v cca 8. týdnu - měli jsme zrovna pro oboje rodiče objednané foto knihy s našimi fotkami už od dětství - tak jsme jen doplnili o jednu stránku s obrázkem z ultrazvuku 🙂
Fanouška jsme oznámili tak, že jsem tehdy roční Adrianku vyfotila v tričku s nápisem - Budu velká ségra 🙂
Teď skřítka č. 3 jsme oznámili tak nějak za pochodu - až ve 12-13 týdnu a každý jednotlivě, nějak není čas a přeci jen, pro manželovo rodiče je to osmé vnouče 🙂) (má 3 sestry manžel) a pro naše třetí.
Objednala jsem ale dětem trička - Velká ségra a Budu velký brácha 🙂 a fotku na památku jim také uděláme.

vendelinka08
6. zář 2018

@mysek ahojky...vcera utz v poradku...miminko mavalo rukama a nohama...jinak jsem ko...po obede si musim zdrimnout alespon 30min abych to do vecera zvladla. Je to ted narocnejsi...nez se skola zabehne...no ale jeste zacnou treninky. A nevim jak dlouho zvladnu masirovat. Snad do konce rijna ano. Brisko uz zacina vykukovat. Ale jeste musim alespon 3 tydny vydrzet to tajit. Chci az po 1.screeningu..az budu vedet jestli je vse v poradku. Do te doby nic nereknu. Se divim ze to na me jeste kluci nepoznali..kdyz me vidi...kdyz treba lezu do sprchy. Pritom mam prsa a uz i brisko..ale je fakt..ze zatim vypadam ze jsem trochu nabrala. Mam 51kg..

mysek
6. zář 2018

@vendelinka08 no tak super, ja uz byla nervozni, ze se neozyvas. 51 kg a tehule to je sen, takova hubenoura, to je jako tady Misa 2, ta je taky hubena myslim. To je asi tim, ze mate vic deti a mate vetsi honky😀ja mam teda 54 kg a jsem mala, tak ze jde to😉 jinak to te obdivuju, ze to dokazes udrzet v tajnosti, to ja neumim. Tak ze to vubec nikdo nevi? Jen manzel?

vendelinka08
6. zář 2018

Vi to manzel a mamka...jinak nikdo...😊 a hubena jsem byla vzdy...mam geny po tatkovi. Take nejsem vysoka..mam asi 168cm. Nikdy jsem nemela vic nez 55kg..jen v tehu..to jsem mela asi 63kg a po porodu 52 a ty jsem si hlidala...ale pak me zacala zlobit stitna zlaza..zhubla jsem a uz jsem to nemohla nikdy nabrat..doufam ze pod 50kg uz nepujdu...

vendelinka08
6. zář 2018

Jsem zvefava jestli uz pujde poznat pohlavi v tom 13tt..ale asi jeste ne..ze?

baruda
6. zář 2018

@vendelinka08 prý to někdo dokáže určit na 60%, jdeme ve čtvrtek, tak se chceme taky zeptat :D

baruda
6. zář 2018

@vendelinka08 tak dám pak vědět, jak to dopadlo :D jestli tedy nejdeš dřív

dneska jsem přišla na to, jak funguje ten Angelsound a je to úžasný, škoda jen, že neslyšim oba a to žbluňkání je taky dokonalý

Strana