Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@kacka214 to si musis pichat cele tehu?
@vendelinka08 ano, celé těhotenství. Ale to je to nejmenší, odměnou mi bude zdravé donosene miminko.
@vendelinka08 asi ne, já to prostě nechápu.
Ale není to nic neobvyklého že je zle třeba až do porodu.
Kámoška má termín konec září a je jí zle nonstop
Holky nechci vypadat jak blb.. Ale kvůli čemu máte ten clexane a injekce? Vím že je to na ředění krve.. Ale nevím proč v těhu..
Mám se bát? Nebo to má jen někdo?
@kacka214 já mám prach bolesti taky hodně vysoký, ale tohle bylo pro mě zatrest, píchala mi to manžel, sama sobě nejsem schopná něco takového píchnout.
Navíc každý měsíc hematologie kde jsem byla celá půl den, teď s malou 8m, jsem tam na to zvědavá.
Primář v porodnici říkal, že by to případnému potratu stejně nezabránilo a na poslední kontrole před porodem mi řekl ať si to hlavně nepicham 15h před porodem, pro případ cisare,copak sem věděla,kdy budu rodit, tak jsem si to už týden před porodem nepichala.
@lalusheee ja mam fraxiparine a je to jak pisou holky na redeni krve. mam to predepsany od imunolozky spolu s dalsi injekci (imunoglobulinem). mam za sebou 6 zamlklych tehotenstvi, prosla jsem vsema moznyma vysetrenima a az imuno nejaky podrobnejsi ukazalo kde by mohl byt problem. ten fraxiparine mi doporucili ze je mozne ze se mi v tele tvorily srazeninky ktery nejsou nijak zjistitelny a ze to mohl byt problem (ale nemusel) takze spis z preventivniho duvodu.
@dany69 me prave dr rekla ze budu pichat az do porodu tak snada to pomuze... na kontrole se dr zeptam jen pro jistotu ikdyz si rikam ze kdyz je odber plodovky tak maji jehlu dlouho jak .... takze tahle mala se muze dostat max tak na okraj myho speku 🙂
Holky,jak dlouho trvají výsledky krevnich testu,co nabira gynekozka? Říkala,ze kdyby neco,tak bude volat,ale radsi bych si zavolala sama,tak abych nevolala moc brzo :D
@baruda ja si nevolala..vsechny vysledky mi zapsala do tehu prukazky..vse jsem mela negativni...a v poradku. Mozna jen kdyby se jim neco nezdalo tak zavolaji..ale pokud je vse v poradku..tak nevidim duvod volat.
Ja jsem ted ve ct byla na hematologii ale zapomela jsem si v patek volat pro vysledky..takze musim volat az ve stredu..jinak tam dr.neni. ja mela opacny problem..mela jsem trombocytopenii..takze vlastne zase hrozne ridkou krev. Moje telo mi samo nicilo krevni desticky...ale uz rok a pul to mam v poradku..samo se mi to srovnalo. Jen mi chybi zelezo..tak jednou za 3/4 roku jezdim na zelezo rovnou do zily.
Tak zítra držte pěsti ať se u gyndařky nepobleju.. Jedu brzy ráno na velký odběry.. Na lačno tak snad to zvládnu.. Dobrou noc holky.
@vendelinka08 me to právě do průkazky bude zapisovat az za měsíc.... Ale tak budu tedy verit,ze když do tydne nezavola,tak je to ok
@kacka214 jezisi meningitida? To nekde chudinka chytla ne? V nemocnici nebo od rodiny? To je hrozny. No tchan ma podle me ty plicni chlamydie, ale resit to nebude, jeste jsem spatna, ze davam rady, jaky ma podstoupit vysetreni. Jako nokdo nevi co mu je, plice mu fungujou na 40 procent, je porad zahlenej a chrapti uz nekolik mesice, dokaze usnoust snad i vestoje a ja mam byt v klidu, kdyz mam maly dite a ja jsem tehotna. Mam proste strach, mam strach i k nim jezdit, ted jsme tam byli o vikendu. Uz i ja a malej obcas chraptime, boli me na hrudi a blbe se mi dejcha a vzdy rano mi poboliva v krku. Do toho me zlobi mocak a celkove proste nejaky bakterie a do toho resime asi ty roupy. Jsem na prasky. Prve jsme od nej meli tu chripku a streptokoka, ja pasovy opar a malej nestovice a ja uz jsem z toho silena. A kdyz mu chci poradit, tak se dozvim od manzela, ze mu psala tchyne, ze davam rady a ze si tata uz prosel hodne vysetreniho a ze za to nemuze a at to nezkazim.
@michaela_2 To je fakt, moje mamka dělá ve školce.... rodiče přivedou dítě ráno do školky jakoby nic..... a od dítěte se dozvíte, že celou noc blinkalo atd.... Chtěli jsme dát malýho od nového roku do školky na zvykačku, ale když jsem zjistila, že bude sourozenec, tak jsem rovnou řekla ne, protože při představě, že mi domu přinese k miminku kdoví co mě děsí. Půjde do školky až od září, až mrněti bude půl roku (ale i tak váhám, jestli je to dobrej nápad)
@vladusa85 jj klasika 🙂 Vedu Fanouška ráno do školky a na lavičce v šatně tam pláče holčička, rozpálená jako kamínka, paní učitelka jí prý naměřila 39,6 !! V půl 8 ráno..........maminka ji tam údajně dovedla před 7h, tak mi neříkejte, že taková teplota vyskočila během slabé půlhodinky - když už tedy sobecky neřeší to, že to malé tam nakazí kdekoho, tak nechápu, že jim neni líto alespoň přímo toho jejich dítěte! Táhnout ho v takovém stavu ven a chtít po něm aby fungovalo - ať si zkusí dospělý, jít do práce s téměř 40 horečkou 😕
No a ty střevní ,,mňamky" jsou také super. Odpoledne se od dětí třeba dozvím, že nějaký chlapeček třikrát blinkal ve školce a že maminka s tatínkem pro něj nemohli přijít, tak tam musel čekat až do 5 do odpoledne, chudák...........

@mysek
@mysek mám to předepsaný jako prevenci proti preeklampsii a Hellp syndromu