Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@maryoneta já taky nechávam věci na poslední chvíli, ale vzhledem k tomu, že čekáme dvojčata, tak mi nikdo neřekne jeslti budu rodit na začátku února, na konci nebo až v březnu....ztratit se to neztratí a kdyžtak se prodá, kdybych čekala jedno, asi to neřešim a dostane teplou deku, ale s těma dvěma nevim :D
@lalusheee to neznam....ty jo, ta je krásná, ale za dvě deky tolik dát nemůžu, ono teda mě na stejno vyjdou i ty 4 fusaky :D :D no ještě mam čas na rozmyšlení
@maryoneta přesně tak, já mam do toho ještě narozeniny a svátek a manžel má taky ještě narozeniny :D takže my máme asi vyřešeno. Jenže já jsem taková, že já nemam ráda, když mi někdo něco kupuje, protože si to potřebuju promyslet, prohlídnout, mam nějakou představu v hlavě. Tak vůbec netušim, jak to vyřešim, asi se domluvim, že si to objednám a nechám poslat k nim a moje babička mi dá peníze, abych něco koupila, tak to bude asi vyřešený. No jsem na to zvědavá. Tchýně teď řekla, že nám chce koupit kočárek, ale je samoživitelka a teď ho kupovala švagrový, tak sem se s ní včera kvůli tomu pohádala :D Chtěla jsem krásný nový, ale pro dvojčata jsou ty ceny neskutečný, tak jsme našli nějaký bazarový, tak se na něj pojedeme ve čtvrtek podívat a kdyžtak ho rovnou vezmeme
@maryoneta já myslím že vůbec. Je měkoučká a hebká. Jak jsem psala mám tu největší a jsem max spokojená. Jen se nesmí prát a dávat ani do čistírny. Jen jednou za rok v létě jim poslat deku zpět a oni Vám ji profesionálně vyčistí rozpletou a znovu spletou. Ta nejmenší do kočárku stojí myslím okolo 100 euro..
@lalusheee deka je nádherná! ale s tím praním - jestli bude třetí podobný poblijon jako Fanoušek, tak to nevím nevím.....😀 ale on byl extrém, čistila jsem několikrát i zimní fusak.........
@baruda toho se taky docela děsím. Ne že bych nebyla ráda za ochotu a podporu rodiny, ale co se týče vkusu, tak jsme úplně mimo. Takže zvažuju seznam pro miminko něco na způsob svatebních darů. Budu mít třeba předvybrány konkrétní věci i s odkazem kde koupit a oni si můžou jen odškrávat, co už je zabrané a co je ještě volné ke koupi 😀..... A kočárek by naši taky chtěli nejradši kupovat, že se to prý takhle sluší, že rodiče budoucí maminky kupují kočár. Z praktického hlediska ale vím, že vydělám sama víc, takže je tím jednak nechci zatěžovat a jednak bych si opravdu ráda vybrala sama.
@maryoneta přesně to na ten způsob svatebních darů mě taky napadlo. Tchýně už stejně několik let nám dá prostředky, abychom si vybrali a objednali sami co chceme, takže tam úplně problém nevidim....Švagrová má teď dvou měsíčního chlapečka, takže tam se taky nebojim.....jen se musim domluvit s našima, aby nám taky dali rozpočet a já nakoupim, co je potřeba a pak jim to dam. No bude to zajímavé :D.....my počítali s tim, že kočárek koupíme sami, v podstatě nepočítam s penězi od našich ani od tchýně, to co bychom od nich dostali by bylo navíc a k dobrum navíc naši chtějí kupovat ještě jeden kočárek k nim, abychom nemuseli vozit pořád náš a aby byl na zahradu, ale to mi přijde zbytečný, protože náš budeme stejně vozit pořád..... tak to jim musim ještě nějak rozmluvit
@maryoneta jojo to je fakt, ale stejně to je pořád strach, jakýkoliv píchnutí v břiše vyletim, co se děje :( je to hrozný, když nevíš, co se tam děje. Mám půjčený aspoň ten angelsound od švagrový, tak jsem včera slyšela konečně obě srdíčka, tak jsem se aspoň uklidnila, že je vše v pořádku. Nakupovala bych taky, ale mam svou představu a k tomu potřebuju vědět, co to bude :D chci si šít výbavičku do postýlek a nějaké deky k tomu, tak mam vybráno milion látek, takže to musim nějak vybrat :D já teda ještě čekam na peníze z pojistky. Musela jsem jednu vypovědět, ale peníze by měly přijít už 1.10., tak pak se obávám, že se taky neudržim :D :D
@lotta1234 ten vnitrni ultrazvuk jsem mela jen po prve v tom 8.t plus mi vysla zrovna i gynekologicka prohlidka, cytologie, tak ze tim zrcadlem jednorazovym. A od te doby mi reze mocak. I me vysetreni bolelo, tak ze to jsem si splnila a ted uz nechci zadny vnitrni vysetreni, myslim prave to kontrolovani cipku, kdy ti tam vrazi ruku. Kdy ty rukavice muze mit nekde rozbalene na vzduchu, prasi se na to atd., tak ze je riziko zavleceni infekce, treba. Ale ja myslim hlavne pred porodem potom, jak se chodi uz do porodnice a hlavne pri porodu, kdy chodi kazdy 2 hodiny kontrolovat cipek, kdy zase hrozi zavleceni infekce a je to zbytecne stresuji a muze to trochu porod zpomalit, misto toho aby se rozbihal. Ale nekomu to nevadi treba, ale podle me to nic moc neurci.
@lalusheee krásný! 🙂
@everyone dekuju za tip, uz mam objednano😉 jinak je nas tu vic s vice detma a nas zivot se tyka uz jen tadyho drobka a tehotenstvi, ale i starsich deti, starosti, radosti s nimi. Nevim, co bych jinak mela psat, kdyz jdu na dalsi kontrolu az za 3 tydny a nic se noveho u me jinak nedeje.
@dmiska vydesena, kdyby to bylo neco vaznejsiho, protoze mam celkove takovy divny problemy, necejtim se vubec fit, ale ne jako jen nachlazena, ale uplne proste na nic celkove, ale mam uz objednanou tu lichorerisnici a echinaceu, bez alkoholu a verim, ze mi to pomuze celkove i na ten mocak a tak. Ja driv trpela na ureoplasmu a ty problemy v mocaku mi prijdou stejny a to vubec neni dobre, hrozi potrat, predcasny porod. Ale verim, ze mi to pomuze.
@lalusheee to je nádhera 😍 myslím, že dnes navšítím první lidl co potkám 😀
@baruda ono existují i menší věci než 50? chápu vlastně, že dvojčátka, nižší váha a tak. Jeminkote ale to bude maličkaté. Na to se musím někde v obchodě podívat, abych měla aspoň představu. Já si koupila zatím jedno body a to 56, protože jsem si říkala, že tu 50tku snad nemůže žádné dítě oblíct 😀 Nojo, zatím mám naivní představy o miminkách z TV reklam 😀
@maryoneta no teoreticky 46 by se mohla dát ještě dobře sehnat, ale vim, že třeba FF má tu jejich 50 menší než normálně, tak kdyžtak půjdu tam, ale chtěla jsem aspoň 4 bodyčka takhle malý, jinak holt budou ve větších no, ty mam od švagrový.......holt budou muset být ve větších :D ale třeba dr mi řekla, že to jedno je hodně velký, mělo v 11+5 47mm, druhý 45mm, mě to teda velký nepřišlo a prý ještě odpovídají to větší 11+3 a menší 11+1, tak nevim, kolik teda má mít :D :D

My jsme byli minulý týden na screeningu, vše je v pořádku 🙂 To je samozřejmě nejdůležitější. Ale co mě naštvalo, je fotka, kterou jsme dostali (za 100 Kč). Možná řeším blbosti, ale máte opravdu všechny takové hezké fotky, jako tady některé přidáváte? Doktor má asi horší kvalitu ultrazvuku, není ten obraz tak čistý (přitom na stránkách píšou, jak mají špičkové vybavení, atd.). Ale miminko se několikrát natočilo tak hezky, že to vypadalo podobně, jako na vašich fotkách... každopádně doktor to vyfotil v nějakém asi úplně náhodném okamžiku, neřešil to a vytiskl fotku, kde je vidět jen nějaký flek.. Fotku vložil do průkazky, takže jsme se na ni v tom spěchu podívali až po opuštění ordinace. Máte taky někdo fotku s "flekem"? Je to normální? Nebo je jen ten doktor v tomhle smyslu ignorant? Stačilo to zmáčknout ve vhodný okamžik a těch, myslím, bylo dost. Takhle tu fotku ani nemůžu ukázat rodině..