icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

vendelinka08
17. zář 2018

@everyone verim ze to bude dobre...nekdy ta vsechna vysetreni jsou fakt o nervy. Premyslela jsem jestli se rodilo vice postizenych deti..kdyz zadne sreeningy a vysetreni nebylo...nevim..no..ale kolikrat vyjdou zkreslene vysledky. Ja jdu ted ve ctvrtek a nervy budu mit take..jelikoz u me vek hraje velkou roli...tak sna to dobre dopadne. Mohu se zeptat co znamena ta volne hcg?

vendelinka08
17. zář 2018

Tak budeme verit ze to dobre dopadne..

everyone
17. zář 2018

@vendelinka08 To jsem taky říkala, že jsme teď akorát v nervech, protože nezapadáme do statistik :( Z krve se hodnotí 2 hodnoty PAPP-A - těhotenský protein a FßHCG, což je to volné HCG. Tyto dva údaje pak spojí s celkovým výsledkem ultrazvuku a vypočítají riziko Downova syndromu.To HCG může ovlivňovat spoustu faktorů, mě se třeba doktor ptal, jestli jsem nebrala nějaké hormony (měla jsem Clostilbegyt) a jestli jsem nekrvácela. Více se snad dozvím zítra u své doktorky, která mi chce poradit co máme dál vyzkoušet za testy. Držím palce na screeningu, ať je vše ok 🙂

lotta1234
17. zář 2018

@everyone ja som kdesi citala, ze podstatnejsi je ultrazvuk a ze vela zien ten odber krvi aj odmietne...
@vendelinka08 hlavu hore, ja som sa narodila mamke po 40tke, este mam aj mladsiu sestru a sme obe zdrave ako repy 🙂 Budem drzat palce 🍀

vendelinka08
17. zář 2018

@lotta1234 dekuji..😀

everyone
17. zář 2018

@lotta1234 to jsem taky hodne cetla..ze hlavni je proste ultrazvuk, coz u nas bylo vsechno v poradku.

vendelinka08
17. zář 2018

@everyone take si myslim ze utz je dulezity...a pokud je vse v poradku..tak to bude proste v poradku...

mysek
17. zář 2018

@vendelinka08 take budu drzet palce.😉
@everyone me kamaradce to myslim vyslo take spatne a bylo vse v poradku. Drzim palecky. Kdy jdes na ty dalsi testy?

everyone
17. zář 2018

@mysek dekuji 🙂 znami meli dokonce spatny i ultrazvuk a dite maji uplne zdrave. To mi vzdycky doda vic nadeje, kdyz jsou lidi, kteri meli taky spatne vysledky a nakonec vsechno ok. Nam doktor rikal, ze to i ovlivnuje pohlavi, ze u holcicek je to hcg vyssi skoro vzdy. Pohlavi teda nevime :D rano jdu na gyndu, takze se na termin na triple testy budu domlouvat

makrela17
17. zář 2018

Ahoj holky😉 12.9. jsme s taťkou byli na 1.screeningu. Dle MS i ultrazvuku 13+4 a 75mm, miminko čilé, že se paní doktorka divila, že se miminko povedlo vyfotit. Čím ale budeme čůrat, nám zatim mímo neukázalo 😜 Ve středu budou výsledky, tak snad nás nic nemile nepřekvapí...

lalusheee
17. zář 2018

Ahojky. Dneska sem si udělala radost prádlem haha. No a bříško mi Teda pěkně leze 😂🙈 už teď si připadám jak velryba. Sem zvědavá, co budu říkat za pár měsíců. Jaký máte bříško vy? U mě váha +1 kg necelý

dmiska
17. zář 2018

@lalusheee tohle že je bříško? Kde? 😯 😀
Já už mám pupek veliký a 4 kg nahoře (začátek 17. týdne). V minulém těhotenství jsem taky nejvíc přibírala v 2. trimestru, na začatku 7. měsíce jsem měla už 12 nahore, ale pak se to naštěstí zpomalilo a celkem to bylo 16
Foto je 2 týdny staré, novejsi nemám

mysek
17. zář 2018

@lalusheee jsi nejaka vysportovana, pekna postava, delas nejakou fitnes trenerku?☺
@dmiska pekny pupicek uz☺ale jinak jsi stihlounka.
@makrela17 gratuluju, to bude nejake akcnatko.

kacka214
17. zář 2018

Holky,jsme u moře a dneska mě neteř omylem kopla do stydké kosti. Vy co máte děti,tak se vám to určitě už stalo. Můžu být v klidu? Samozřejmě se teď pozoruji o sto šest.

lalusheee
17. zář 2018

@dmiska to je krásný bříško 😍 tak 17 tt do toho mám daleko já 12tt. Jinak moc sluší.

vendelinka08
17. zář 2018

No musim se take vyfotit..at mam pro srovnani s tehu s klukama...ale brisko mamasi ted nejvice ze vsech. U prvno zacalo rust az po 20tt...ted uz je to videt i rano..zadne ploche brisko se uz nekona..a vecer? Tak to uz je balonek

lalusheee
17. zář 2018

@mysek máme doma fitness tak cvičím s umužem který to dělá už 8 let. Mám v plánu udělat si par kurzů, ale miminko bylo rychlejší tak kurzy musí počkat.

vendelinka08
17. zář 2018

@dmiska takove jsem mela vzdy sz tak 27tt...ale mas ho krasne!!!!

vendelinka08
17. zář 2018

@makrela17 tak super!!! Pekna fotka

michaela_2
17. zář 2018

U prvního těhotenství s Adriankou fotku bříška ze 13. týdne nemám, ale u druhého s Fanouškem ano - první fotka (a je srandovni, ze jsem ho měla podstatně vetsi, než teď u třetího těhotenství 😃 - druhé foto, hold jak jsem podruhé otěhotněla rok od prvního porodu, vyskocilo tehdy víc 🙂) 💙

lalusheee
17. zář 2018

@michaela_2 ty jsi taky hubenourek. 😊😊

michaela_2
17. zář 2018

@kacka214 ano, nemusíš se bát!! Miminko je chráněné 🙂 a pokud nemáš bolesti ani jinak nic podezřelého, buď v klidu 🍀

michaela_2
17. zář 2018

@lalusheee ty mas úplně luxusní postavu! 🙏🏻👍🙂

mysek
17. zář 2018

@kacka214 jee u more? To se hezky s miminkem prohrejete. A neboj, myslim Vasa,mi vylozene parkrat kopl primo do bricha, ne moc ale stejne, ale mimco je tam dobre chranene, neboj. U prvniho tehu mi 2x skocil pes na bricho, nas ten se vylozene ode mne odrazil a po druhy to byl tchanojc tlusty staford. Vse dobre dopadlo. Ja se taky ale hlidam, dnes jsme byli poprvy chvili venku a ja nemohla od tech plic dychat, bylo mi spatne, do toho pak psi srazili Vasu, tak jsem se na ne uz zlobila, pak na Vasu, chtel ode me zvedat, nevadi mi ho pochovat, cokoliv, ale ne kdyz pak dela sceny a muze normalne sam chodit, vylezt. A necitim vubec mimco, tak jsem nesva. Do toho mi zlobi ten mocak, proste tohle tehotenstvi mam nejak hrozny strach a vubec si ho neuzivam, jak bych chtela.

lenyskat
17. zář 2018

@everyone drž se. Kamarádce to taky vyšlo zle. A má krásnou holku. Zdravou.

alnaa
18. zář 2018

@everyone držím palečky ať je všechno v pořádku ❤
@vendelinka08 já jdu na ultrazvuk v pátek,už teď se nervuju. Je mi skoro 37 a na úplném začátku těhu jsem brala antibiotika na zánět močových cest. Nevěděla jsem,že jsem těhotná a léky jsem dostala v Itálii na dovolené,byly to nejspíš nějaké driáky,protože okamžitě zabraly, takže teď je ze mě uzlík nervů 😕 Čekám čtvrté dítko,ale asi nikdy jsem nebyla tak nervózní ....

baruda
18. zář 2018

holky, mám dotaz, byla jsem minulý týden na screeningu, od té doby mě pobolívá v podbřišku, když si tam zmačknu. Nejvíc tam, co leží mimča. Já bych tomu asi ani nevěnovala pozornost, ale manžel "plaší", že by to nemělo a že to je špatně. Screening vyšel v pořádku a na kontrolu jdu až za 14 dní. že to je tim, jak se tam mimča hýbou a jak se to roztahuje

vladusa85
18. zář 2018

@lalusheee Takhle bych si přála vypadat 😉)) Mám nahoře už 5 kilo (13+0) a už se skoro do ničeho nevejdu........

lalusheee
18. zář 2018

@vladusa85 ale prd. Děkuju moc

mysek
18. zář 2018

@baruda me boli bricho skoro porad, jen kdyz lezim a nedelam vubec nic, tak ne. Urcite je to jak, se deloha roztahuje, vse se napina, ruzne cevy a tak. Tak ty uklidnujes manzela, to je dobry, me zase uklidnuje manzel, od vcera necitim vubec pohyby a jsem z toho spatna, byli jsme venku, tlacila jsem kocar a do toho se mi hrozne spatne dychalo a mela jsem uplne takovy zrychleny dychani a myslela jsem, ze omdlim, od te doby mimco necitim. Je mi jasny, ze je malinky a muze byt ted v jine poloze nebo tam ted neradi, jako pred tim, ale klidna z toho nejsem, ja jdu za tyden na kontrolu.

Strana