icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

stef9328
7. říj 2018

Ahoj holky,divam se ze resite kocarky. U Sofi jsem mela moon,po roce uzivani jsem ho hnedka prodala.v korbicce mi mala vzdy zklouzla dole a vubec v tom kocare nesla ani videt. Sportak tezky,striska se nedala sklopit vic a slunicko ji. Porad vadilo,opravdu nic moc. A ohledne toho, ze dite by melo spat uplne v lehu si nemyslim,ze je to nutnost,ba naopak fizioterapeuty dokonce doporucujou tzv. I ten druhy leh. Stejne kdyz miminko ve sportaku spi a lezi rovne,tak si da nozicky na madlo. Ja ted osobne uvazuji oze joolz,nebo bugaboo,budu jeste k nemu porizovat stupatko. Jinak u dceri 26m)jsem do tedka pouzivala britax agile 4plus a jsem s nim moc spokojena,kolik cest zvladl do zahranici,letadla,a vselijaky teren. Jen uz tedkom kdyz dcera se porad opirala o madlo a nebyla uprena dozadu se strasne spatne ovladal,tak uz 14dni kocarek vubec nepouzivame,prece uz ma 2roky si musi zvykat i chodit pesky a muzu rict,ze i kdyz byla zavislak na kocarku chodi uplne skvele a ujde opravdu kus cesty. 😊 to jsou moje zkusenosti s kocarkama,doufam,ze jsem nekomu s necim poradila pri vyberu kocarku,ted ja budu rada,kdyby nekdo mel nejake zkusenosti z bugaboo a jolz at je sem napise. Uzivejte tehotenstvi holky.

stef9328
7. říj 2018

@mysek @lalusheee @baruda holky ja v prvni tehotenstvi jsem zacinala pri 170cm s 48kg a pred porodem jsem mela 60kg 😀 ale kazdy kdo me videl treba ze zadu by nepoznal ze jsem tehotna,pribrala jsem pouze do bricha no a asi mozna trosku stehna. A pritom dcerka byla malinka 2 760g ,ted cekam druhou holcicku tak jsem zvedava s ni kolik priberu,ted jsem zacinala s 50kg v pondeli jdu na kontrolu v 19tt tak jsem zvedava kolik jsem pribrala. Nedeste se tech kg navic,vse po porodu se krasne shodi a to uplne samo.😊

vendelinka08
7. říj 2018

@stef9328 tak to mame stejne...jinak kila neresim..z porodnice jsem odchazela a bricho nikde. Vse byl Vojta...mel 54cm a pres 4 kg. A ja 168cm a 50kg....hahaha...vsichni koukali..jak jsem mohla porodit tak velike dite..jenze manzel je velky chlap..takze oba kluci jsou velci po nem. Ten starsi ma 10 roku a jeste 18cm a je jako ja...no mazec...je mi jasne ze budu z rodiny nejmensi. A ted uvidim..doufam ze se nepotvrdi pravidlo..ze deti se rodi vetsi..protoze vetsi dite bych uz asi prirozene neporodila..

vendelinka08
7. říj 2018

Jinak co se tyce kocarku tak jsem mel Peg Perego...prve Gt3 a korba super...jenze sportak nesel otocit ke me..tak jsem ho prodala. Vojta chtel kontakt..porad se na me tocit a vylezal. Takze jsem poridila i na cestovani Peg Petego Switch golfky..sla na nej nasadit i hluboka korba..a s tim jsem ho odvozila do 3let v pohode..sel otocit ke me...lehoucky a skladny...takze se divam na Peg Perego Book...kamoska ho mela tak se ji zeptam....i u Vasika jsem mrla golfky PP a vyla jsem nadsena..boudicka jde dat uplne pres dite..jde dat do lehu...ja s touto znackou byla vzdy max spokojena...ale moc ho nevidim jezdit..vsude vidim Britax nebo joolz nebo bugaboo

alnaa
7. říj 2018

@vendelinka08 tak jak to vypada s Vasikem, uz ho mate doma?

vendelinka08
7. říj 2018

@alnaa dekuji za optani...dnes je pousti..tak cekam kazdou chvilku ze dorazi domu. Uz je mi smutno...cely vikend bez dvou chlapu...vcera jsme tam byli na navsteve..jak ja ty nemocnice nemam rada

alnaa
7. říj 2018

@vendelinka08 tomu verim. Tak ted uz to bude snad dobry a budete spolu 🙂

mmajda
7. říj 2018

@stef9328 Ahoj, já mám joolz day 1. Male jsou 2roky a zatím jsem jiný kočárek neporizovala. Korba bezva velká, sportak perfektně ovladatelný a skladny. Korytko bezvadny, kdyz v nem jedou deti kamaradek moc se jim v nem libi. Ja musim rict, ze mi i vyhovuje ze je mala celem ke me..A pochopitelne je to i designovka.
Teď na miminko chci pořídit Joolz day 3. Ať má něco nového když vše zdědí.

stef9328
7. říj 2018

@mmajda dekuji moc,zatim jsem narazila pouze na pozitiva,jen me zarazi,ze k nemu ty doplnky jsou teda predrazene,stoji jeste vic nez na bugaboo. Ja prave bych chtelu joolz day 2,uz i jenom kvuli tomu,ze treti dite neplanujeme,tak je mi lito zase tolik platit za kocarek

mysek
7. říj 2018

@vendelinka08 to jsi rodila poradny macky😀 jinak je dobre, ze tam Vasik nebyl sam a ze uz je doma, zjistili mu neco? Zitra konecne plodovka, at ti to dopadne dobre. Jinak myslim, ze super, ze chces mit u porodu pa nebo dulu. Zitra mam s tou dulou schuzku. Jinak kdybych rodila potreti, uz bych tam manzela mit nemusela, popravde ani ted ne, ale nejspis to bude podruhe a naposled a bylo by mi lito, ze by to zazil jen s jednim a druhym ne. A vic nas to sblizilo a myslim, ze to ted potrebujeme.

mysek
7. říj 2018

Ja jsem byla spokojena s tim takko laret a jezdime s nim doted. Vasik je ted docela zvyklej se od taty nosit, kdyz nemuze a to bych nedala, tak ze ho vozim a je i rad, rad i chodi, beha. Ale nejsem moc narocna. Je u nej velka korba, tak ze byl dlouho v korbe, sportak jde do lehu,pololehu. Vasik sedel az po roce veku. Jde tak i tak a Vasik treba chtel koukat. Neprijde mi tezky, celkem lehky. Asi bych nemenila, jen by se mi libila jina barvicka treba. Mam ho okoukany, ale resit to nebudu, mame tu hroznou cestu, ceka nas kanalizace, tak je to uplne skoda kupovat jiny. Mam jeste 2 nositka, tak sna vyuziju i ty. Verim, ze jsou treba i lepsi kocarky, ale ja s timhle byla strasne spokojena, potrebovala jsem neco lehciho, snadno ovladatelnyho a to splnilo. Jinak citim pohyby uz zase par dni, ale je to sem tam stouchanec, tukanec, dneska stouchanky do mocaku, ale jinak nic moc jeste, ze by to bylo nejak hodne a casto, to ne.

mmajda
8. říj 2018

@stef9328 jen pro info na joolz day 2 je bohužel hodně reklamaci. Tak ještě zvaz, jestli nekoupit na staro jedničku, nebo teda nezainvestovat do trojky..

vendelinka08
8. říj 2018

Tak uz mam po plodovce..vecer budu vedet vysledky...napsala mi to na pojistovnu..takze jsem nic neplatila. Snad bude vse v poradku. Stale to zatim vypada na holcicku..nechtelo se moc ukazovat. Jinak samotny zakrok neboli...ale ted me bricho boli..takze lezim..koupila jsem to magnezko a uz jsem si vzala 2 tablety. Dva tydny nesmim pracovat. No takze uvidim jak to udelam. Kazdopadne nebudu nic riskovat...mimco je prednejsi..

vendelinka08
8. říj 2018

15.11.mam termin na druhy screening...sestry a dr byly moc fajn....a je fakt..ze tam bylo i dost lidi...nastesti jsem to stihla na cas...to Brno je rano strasne zasekane...nechtela bych dojizdet denne

lotta1234
8. říj 2018

@vendelinka08 Bola si na Veveri? Chystas sa tam aj na 2. screening? Ja idem opat na Orli, bola som tam s NT screeningom velmi spokojna.
A som samozrejme rada, ze ten odber prebehol v pohode 🙂

vendelinka08
8. říj 2018

@lotta1234 jojo..jezdim na Veveri....nas posilaji jen tam....byla jsem tam vzdy. A take spokojenost.

alnaa
8. říj 2018

@vendelinka08 super, ze to mas za sebou, myslela jsem na tebe. Drzim palecky...... Ja mam druhy screening 7.11. Delal ti to taky Vlasin?

vendelinka08
8. říj 2018

@alnaa nene...nejaka mila doktorka...asi se stridaji...byla uplne v pohode. Tak jak jsi psala..
Vse trvalo chvili...

vendelinka08
8. říj 2018

@alnaa ja u toho Vlasina nikdy nebyla...i kdyz jsem cekala kluky..tak mi utz vzdy delal nekdo jiny. Rika se ze je skvely...a ja na nej jeste nenarazila...tak treba priste.

alnaa
8. říj 2018

@vendelinka08 ono je asi jedno ke komu jdeme, verim, ze jsou tam dobri doktoři a vedi co delaji 🙂 Hlavni je, aby bylo vse ok.

baruda
8. říj 2018

holky, zeptám se zkušenějších.....za celou dobu těhotenství jsem zvracela jen jednou, ale s jídlem mám obecně problém. něco sním, ale hrozně málo. přes den nemám vůbec hlad nebo jen minimálně. dvě větší jídla jako oběd a večeře v jeden den nedam. Buď jedno nebo druhý. Řekla bych, že jsem s váhou šla od začátku cca o 10kg dolu, za poslední měsíc to byly 3. spíš než o to, že bych si ztěžovala že nepřibírám mi jde o to, aby měly prckové všechno, co potřebují. snažim se jíst ovoce, občas jogurt a pak normální jídla, ale zase, když si dam ovoce, tak pak nemam na nic chuť. Žaludek mam téměř pořád jak na vodě. Jsou nějaké vitamíny nebo něco, čim to mohu dohnat? Dr minulý týden na kontrole řikala, že je to zatím ještě ok, na další kontrolu jdu až na konci měsíce.....měla jste s tim některá zkušenosti?

vendelinka08
8. říj 2018

@baruda ja si nemyslim ze by se prckum nedarilo..poslouchej sve telo...jez tolik co snis a na co mas chut...to je dulezite...vitaminy ti take nemusi delat dobre...pokud jis tak nejak normalne..i kdyz mene..tak se nestresuj. Ja toho take tolik nesnim..mam pocit ze jsem plna s nafoukla...jim take na co mam chut...a mimco prospiva. A to ze jsi zhubla..to nevadi.

baruda
8. říj 2018

@vendelinka08 ok, tak snad bude vše ok. uvidim, co bude řikat váha a dr na konci měsíce :D včera jsem si poručila hamburgery a snědla jsem sotva půlku, další čtvrtku jsem do sebe dostala jen z toho důvodu, že mi bylo muže líto, že se mi s nimi dělá a já to ani nesnim, ale zbytek jsem fakt nedala. přijde mi, že mi je špatně i ze vzduchu

vendelinka08
8. říj 2018

@baruda a mas stale tehu nevolnosti?mozna je to tim..ze tam jsou dve...ale tezko rict. Nekomu je nevolno stale...ja myslim..ze pak postupne budes nabirat...ale pokud maji mimca z ceho brat..jak jsi psala...tak bych se tim netrapila...

vendelinka08
8. říj 2018

@alnaa v kolik hodin ti volali vysledky?

baruda
8. říj 2018

@vendelinka08 já si ani nejsem jistá, jestli jsem nějaký měla :D špatně mi nikdy nebylo, jen to jídlo byl od nějakýho druhýho měsíce problém.....mam 170cm a 80kg, takže ještě tam rezervy nějaký jsou :D

vendelinka08
8. říj 2018

@baruda take mam vetsi pocit plnosti az jsem si rikala jake to bude az budu mit pupek a mimco bude tlacit. Asi te miminka vice tlaci..

baruda
8. říj 2018

@vendelinka08 tak o tom jsem víc nežp řesvědčená :D leží za sebou a posledních 14 mě břicho hrozně tlačí, jak se tam melou, vždycky cítim, jak mě tam břicho ztvrdne a za chvíli povolí

vendelinka08
8. říj 2018

@baruda mate v rodine dvojcatka nebo manzel?

vendelinka08
8. říj 2018

Tak mi volali..ze mimco je zdrave!!! Potvrzeni pohlavi budu znat za 2 tydny...ale ja si take myslim ze to bude holcicka.

Strana