icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

alnaa
18. říj 2018

@vendelinka08 My s pubertou bojujemu uz 2 roky, dceri je 13 a az ted musim uznat, ze se to zlepsilo. Nepomahalo se dohadovat, ikdyz nekdy me z mi malem trefil slak. Teď když chce, tak mi rekne co ma na srdci (kluci, skola), kdyz nechce, tak z ni stejne nic nedostanu. Nastesti se vyborne uci, zaciname resit, kam pujde dal. Kolikrát si s manzelem delame srandu, ze nez vsechny decka vylezou z puberty, tak uz budeme v duchodu 🙂 Ted zacina puberta u prostřední dcery - HURA 🙂 Nekdy je to fakt o nervy, ale prejde to......... Doufam 🙂

lalusheee
18. říj 2018

@vendelinka08 mám pregnafolin tu druhou řadu. Měla jsem první řadu do 12 tt a teď mám druhou od 13 tt. Je to prej úplně složenim stejně jako femibion nebo jak se to píše akorát je to levnější. U dr. Max. A pak sem tam ob den magnesium rozpustné. Nic víc.

baruda
18. říj 2018

holky, máte na něco úchylku? já poslední dobou miluju vůni aviváže, takže pořád jen peru :D a ze všeho nejvíc vůni růžového Cocolina......takže žádný chutě, ale vůně :D

lotta1234
18. říj 2018

Kazdy den beriem Femibion 2 a zelezo, lebo ho mam malo a planujem, ze budem brat aj nadalej. Stravu obcas zanedbavam, tak mam potom lepsi pocit...

merope
19. říj 2018

@baruda Já vůně a "smrady" nesnesu skoro žádné.

everyone
19. říj 2018

@baruda Já mám teď hrozně ráda med 😃 jak tu vůni, tak i chuť. Poslední dny nesnídám nic jiného než rohlík s máslem a medem, k tomu čaj s medem samozřejmě 😃

alnaa
19. říj 2018

@baruda me je to tentokrat tak nejak jedno. Nic mi nevadi, ale taky nic nevyhledavam 🙂 Kdyz na neco dostanu chut, tak si to dopreji. Ze zacatku jsem nesnesla skoro zadny sprchovy gel, musela jsem používat synuv detsky, ted uz je to ok 🙂

vendelinka08
19. říj 2018

No sprchace beru na milost az ted...ale spise ne...staci mi intimni gel i snazim se ho necitit. Telovy krem jsem si musela koupit bez parfemace..vse mi smrdi. Co mi voni jsou panske korenene vune...a to mam i s jidlem...mam ted rada vyrazne chute..takze banan ted fakt nesnesu. A na cem ujizdim je grepovy dzus...

vendelinka08
19. říj 2018

@everyone med jim denne vzdy od podzimu do jara...mame vzdy zasobu a jim ho jen ja.

baruda
19. říj 2018

co máte v plánu kupovat v lékárně? potřebuju něco objednat, tak to chci vzít při jednom, teda většinu trvanlivých věcí

mysek
19. říj 2018

@baruda ja dopredu z lekarny nic, ale tesim se, az budu vedet pohlavi a budu si moct pripravit oblecky. Na kluka mam a na holcicku bych si nakoupila.

baruda
19. říj 2018

@mysek já chci koupit jen takový základ, protože nevim, kdy to přijde, tak aby bylo doma aspoň něco.já teda věřim v ten páreček, takže občas něco koupim :D no a když bude i to druhý kluk, tak holt to na holčičku někomu prodam :D :D, takže kdyby náhodou :D tak mam dva dudlíky a nějaké to oblečení v růžové :D :D a jednu růžovou autosedačku mam volnou u teď :D :D

vendelinka08
19. říj 2018

Tak konecne mam foto 17tt

vendelinka08
19. říj 2018

Jsem to pekne zazdila...u Vojtymam foto prubezne od 7tt

vendelinka08
19. říj 2018

Brisko uz je napapane..rano je asi mensi...ani nevim...

vendelinka08
19. říj 2018

Holky...co muzu cumlat na skrabani v krku? Zacalo me skrabat v krku a nuti mi to na kasel...

baruda
19. říj 2018

@vendelinka08 kde to mimčo máš?

vendelinka08
19. říj 2018

@baruda je tam schovane...pockej za chvili..me vzdy vyskoci po 20tt

lalusheee
19. říj 2018

@vendelinka08 mě říkala gynekoložka Tantum Verde a na kašel Mucosolvan

lotta1234
19. říj 2018

@vendelinka08 vincentka pastilky, mam dobru skusenost 🙂

vendelinka08
19. říj 2018

Holky diky..myslim ze to mam doma..tak si hned vezmu

dmiska
19. říj 2018

@baruda před narozením Anicky jsem měla doma a skutečně se hodilo: odsavačka hlenu na vysavač, Nurofen a Panadol v cipkach, Espumisan na prdíky, Purelan na bradavky, Sudocrem na zadeček, teploměr s ohybnou špičkou a pak jsem kupovala i bezkontaktní, perlan (používala jsem na utírání zadečku spolu s Medvídkem)

baruda
19. říj 2018

@dmiska ten panadol v cipkach neměli, tak jindy a espumisan taky ještě dokoupim....ostatní jsem snad objednala 🙂 dekuji

michaela_2
19. říj 2018

@vendelinka08 moc ti to sluší a mas pěkný prádlo 🙂 jinak já bolest v krku řeším jitrocelovym sirupem, přírodním kloktadlem a na utiseni normální haslerky :D

stef9328
19. říj 2018

@vendelinka08 tak vypada moje bricho ted ve 20tt. A to nejsem na fotce najezena,ale to je hezke jak mas malinke brisko. Ani nikdo nemusi vedet,ze jsi tehotna 😊 nemam fotku samotnou,jen s dcerkou. Za to se omlouvam. Bohuzel ted se nefotim ani,coz je skoda. Ale neni cas.😊

lalusheee
20. říj 2018

Tak já dnes končím 16 tt. Bříško jako po třech řízkách 😄💙

stef9328
21. říj 2018

Holky,chtela.jsem se Vas zeptat,vy co cekate zacatkem.brezna jako ja,mate zimni (chlupatou kombinezkou)? Jelikoz je dcerka letni miminko,na takove.to breznove.vubec nevim co poridit. Jednu chlupatou kombinezku v lindexu jsem koupila,mam i zimni fusak po dcerce,myslite,ze to bude stacit?😀popripade co porizujete vy? A budete pod overalkem na spanim davat nejake jeste body s kr.rukavem? Nebo jen overalek?

vendelinka08
21. říj 2018

@stef9328 já sice čekám až koncem března, ale také nad tím přemýšlím, protože člověk nikdy neví jak zrovna bude, že? Ale budu pořizovat nějakou teplejší kombinézku a fusak už asi jen jarní.... myslím, že zimní bych nevyužila. Kámoška má lodger a tak mi ho když tak půjčí. Já jsem už vše prodala.... jinak bodyčko a overálek na spaní dávám vždy, jen v létě ne....

baruda
21. říj 2018

@vendelinka08
@stef9328 já budu pořizovat i zimní fusaky....nechám je udělat zpracovatelny a tak jim budou ještě další zimu....kombinézy mi tchyně koupila z druhé ruky už pro každé tři :D radši víc a teplejší než aby jim pak byla zima.

lotta1234
21. říj 2018

@stef9328 Velmi dobra otazka, ja sice cakam az v druhej polovici mesiaca, ale tiez to riesim. Fusak si kupim urcite, taky ten rastuci, co urcite vyuzijem aj na zimu o rok. Kombinezu stale zvazujem, ked tak neutralnu pre dalsie deti...Co este okrem fusaku a kombinezy sa dava na take zimno-jarne dieta? Perinka?

Strana