Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@vendelinka08 mám pregnafolin tu druhou řadu. Měla jsem první řadu do 12 tt a teď mám druhou od 13 tt. Je to prej úplně složenim stejně jako femibion nebo jak se to píše akorát je to levnější. U dr. Max. A pak sem tam ob den magnesium rozpustné. Nic víc.
holky, máte na něco úchylku? já poslední dobou miluju vůni aviváže, takže pořád jen peru :D a ze všeho nejvíc vůni růžového Cocolina......takže žádný chutě, ale vůně :D
Kazdy den beriem Femibion 2 a zelezo, lebo ho mam malo a planujem, ze budem brat aj nadalej. Stravu obcas zanedbavam, tak mam potom lepsi pocit...
No sprchace beru na milost az ted...ale spise ne...staci mi intimni gel i snazim se ho necitit. Telovy krem jsem si musela koupit bez parfemace..vse mi smrdi. Co mi voni jsou panske korenene vune...a to mam i s jidlem...mam ted rada vyrazne chute..takze banan ted fakt nesnesu. A na cem ujizdim je grepovy dzus...
@everyone med jim denne vzdy od podzimu do jara...mame vzdy zasobu a jim ho jen ja.
co máte v plánu kupovat v lékárně? potřebuju něco objednat, tak to chci vzít při jednom, teda většinu trvanlivých věcí
@mysek já chci koupit jen takový základ, protože nevim, kdy to přijde, tak aby bylo doma aspoň něco.já teda věřim v ten páreček, takže občas něco koupim :D no a když bude i to druhý kluk, tak holt to na holčičku někomu prodam :D :D, takže kdyby náhodou :D tak mam dva dudlíky a nějaké to oblečení v růžové :D :D a jednu růžovou autosedačku mam volnou u teď :D :D
Jsem to pekne zazdila...u Vojtymam foto prubezne od 7tt
Brisko uz je napapane..rano je asi mensi...ani nevim...
Holky...co muzu cumlat na skrabani v krku? Zacalo me skrabat v krku a nuti mi to na kasel...
@vendelinka08 kde to mimčo máš?
@baruda je tam schovane...pockej za chvili..me vzdy vyskoci po 20tt
@vendelinka08 mě říkala gynekoložka Tantum Verde a na kašel Mucosolvan
@vendelinka08 vincentka pastilky, mam dobru skusenost 🙂
Holky diky..myslim ze to mam doma..tak si hned vezmu
@baruda před narozením Anicky jsem měla doma a skutečně se hodilo: odsavačka hlenu na vysavač, Nurofen a Panadol v cipkach, Espumisan na prdíky, Purelan na bradavky, Sudocrem na zadeček, teploměr s ohybnou špičkou a pak jsem kupovala i bezkontaktní, perlan (používala jsem na utírání zadečku spolu s Medvídkem)
@vendelinka08 moc ti to sluší a mas pěkný prádlo 🙂 jinak já bolest v krku řeším jitrocelovym sirupem, přírodním kloktadlem a na utiseni normální haslerky :D
@vendelinka08 tak vypada moje bricho ted ve 20tt. A to nejsem na fotce najezena,ale to je hezke jak mas malinke brisko. Ani nikdo nemusi vedet,ze jsi tehotna 😊 nemam fotku samotnou,jen s dcerkou. Za to se omlouvam. Bohuzel ted se nefotim ani,coz je skoda. Ale neni cas.😊
Holky,chtela.jsem se Vas zeptat,vy co cekate zacatkem.brezna jako ja,mate zimni (chlupatou kombinezkou)? Jelikoz je dcerka letni miminko,na takove.to breznove.vubec nevim co poridit. Jednu chlupatou kombinezku v lindexu jsem koupila,mam i zimni fusak po dcerce,myslite,ze to bude stacit?😀popripade co porizujete vy? A budete pod overalkem na spanim davat nejake jeste body s kr.rukavem? Nebo jen overalek?
@stef9328 já sice čekám až koncem března, ale také nad tím přemýšlím, protože člověk nikdy neví jak zrovna bude, že? Ale budu pořizovat nějakou teplejší kombinézku a fusak už asi jen jarní.... myslím, že zimní bych nevyužila. Kámoška má lodger a tak mi ho když tak půjčí. Já jsem už vše prodala.... jinak bodyčko a overálek na spaní dávám vždy, jen v létě ne....
@vendelinka08
@stef9328 já budu pořizovat i zimní fusaky....nechám je udělat zpracovatelny a tak jim budou ještě další zimu....kombinézy mi tchyně koupila z druhé ruky už pro každé tři :D radši víc a teplejší než aby jim pak byla zima.
@stef9328 Velmi dobra otazka, ja sice cakam az v druhej polovici mesiaca, ale tiez to riesim. Fusak si kupim urcite, taky ten rastuci, co urcite vyuzijem aj na zimu o rok. Kombinezu stale zvazujem, ked tak neutralnu pre dalsie deti...Co este okrem fusaku a kombinezy sa dava na take zimno-jarne dieta? Perinka?

@vendelinka08 My s pubertou bojujemu uz 2 roky, dceri je 13 a az ted musim uznat, ze se to zlepsilo. Nepomahalo se dohadovat, ikdyz nekdy me z mi malem trefil slak. Teď když chce, tak mi rekne co ma na srdci (kluci, skola), kdyz nechce, tak z ni stejne nic nedostanu. Nastesti se vyborne uci, zaciname resit, kam pujde dal. Kolikrát si s manzelem delame srandu, ze nez vsechny decka vylezou z puberty, tak uz budeme v duchodu 🙂 Ted zacina puberta u prostřední dcery - HURA 🙂 Nekdy je to fakt o nervy, ale prejde to......... Doufam 🙂