icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

baruda
21. říj 2018

@lotta1234 tak nějakou decku využijes i později,ale myslím si,že určitě s mamce nepůjdes okamžitě ven a že už v dubnu bude teplo a to by měl stačit ten fusak a kombinezka

lotta1234
21. říj 2018

@baruda Snazim sa tie veci s otaznou vyuzitelnostou kupovat neutralne, nech su aj pre dalsie deti...ale je to take neiste cele. Vsade su zoznamy vybaviciek pre letne alebo zimne miminko a navyse ja som clovek, co sa nechce zahlcovat zbytocnymi vecami.

stef9328
21. říj 2018

@lotta1234 urcite jeste na miminko nejakou deku a do fusaku. Ja prave taky nevim, nemam zkusenost s takovym obdobym😕

stef9328
21. říj 2018

@vendelinka08 taky jsem vzdy davala bodycku s kr.rukavem. ale me nejvice vyhovujou zavinovaci body a zase nevim zda mu nebude horko kdyz ve predu bude mit jakoby 3vrstvy😀 anebo jste davala s dlouhym rukavem a na to overalek?

vendelinka08
21. říj 2018

@stef9328 davala jsem s kr.rukavem a na to overalek..a horko jim urcite nebylo...vem si..ze jen lezi...budou to mali zmrzlici...a jaro muze byt chladne...kazdopadne prvni mesic budou radi zabubani...

vendelinka08
21. říj 2018

@lotta1234 jeste mam teplou deku...takovou tu spanelskou..tu mam uz 15 let jeste po neteri...a je super tepla...zimni fusak poresim az na dalsi zimu...i ten jarni je dost teply...no..uvidime..kdyz se sikne z druhe ruky i zimni tak ho vezmu. Ja uz zadne deti neplanuji..takze hodne veci chci poresit z druhe ruky...uz nebudu kupovat zbytecnosti a hlavne to budu brat cilene...a nemusim mit vse nove...vim..ze je to zbytecne...kdybych ceksla prvni..tak jo..schovala bych si to..ale tak to budu vse posilat zase dal...

stef9328
21. říj 2018

Jinak ja mam po dcerce tenhle fusak https://www.glami.cz/topolino/topolino-topomini... , byla jsem s nim hodne spokojena,ale je to ten maly rozmer,do korbicky ci autosedacky...takze to ted budu mit vyresene,ale premyslim hodne nad timto na potom,na dalsi zimu uz do sportaku https://funbaby.cz/zimn-fusak-fluffy-zop019022.... a zacatkem pristiho mesice bude na nej 20% sleva.

stef9328
21. říj 2018

@vendelinka08 urcite kdyz neplanujete dalsi deticky nema cenu kupovat nove veci,taky planuju mit jen 2,a nastesti tedkom druha je taky holcicka takze mam po prvni dcerku skoro vse. Samozrejme budou v jine rocni obdoby,ale i tak ve smes skoro vse mam. Taky ne vzdy kupuju nove,krasne veci se daji sehnat i na bazarcich. 😊

michaela_2
22. říj 2018

@stef9328 joo, taky jsem přemýšlela, nad oblečením 🙂) já mám zase první dvě děti vyloženě zimní - takže tam bylo také jasno tehdy, teplé kombinézky a zimní fusak. Většinu těch věcí po nich, už ale nemám.
Nakonec jsem na dětské burzičce sehnala jarní fusak (do vajíčka i kočárku se dá použít).
Na příští zimu, do sporťáku, mi svůj přenechá švagrová 🙂
A nějakou plyšovou teplejší kombinézku pořídím..........

Na jaro jsou pak do kočárku také fajn ty zavinovací deky....

lotta1234
22. říj 2018

Mna ocaril tento fusak. Sije ich jedna pani na mieru, daju sa nakombinovat latky aj kozusiny.
Chcela som sa spytat na rozmery fusakov: zatial mam vybraty kocik s korbickou dlhou 80 cm, napcha sa do toho aj 100 cm dlhy fusak?

baruda
22. říj 2018

@lotta1234 já zkoušela, jestli se mi vejde normální fusak do korbičky pro dvojčata a vejde, takže určitě se vejde i do menší korbičky, stačí ho jen lehce zahnout dole a nebo dělají zkracovací, ve 2/3 to má zip a když je miminko malinké, tak stačí jen tahle délka a na další rok se to prodlouží.....to budu kupovat já, taky mam domluvenou paní co je šije

baruda
22. říj 2018

tak holky, já se dneska rozhodla, že objednam plenky, tak jsem zase o 3500 lehčí :D a to máme zásobu sotva na měsíc :D :D tak doufam, že nebudou mít rozmazlený prdky :D

vendelinka08
22. říj 2018

Holky..tak z plodovky mame potvrzen XX holcicku...😆

vendelinka08
22. říj 2018

@lotta1234 ten je nadherny...hodis prosim odkaz?

lalusheee
22. říj 2018

Tak holky zdravím.. Dnešním dnem se vracím zase konečně ke svému režimu! A zdravé stravě. Žádné přejídání nechutnostmi. A co vy? Hlídáte si v těhotenství vyvážený poměr živin a nebo to neřešíte? Já zatím 17 +1 a 2 kg nahoře.

baruda
22. říj 2018

@lalusheee já vzhledem k tomu, že mam problém do sebe cokoliv dostat jim to, na co mam zrovna chuť, snažim se aspoň hodně ovoce. 18+3 a -6kg

lalusheee
22. říj 2018

@baruda jeje to nezávidím. Já měla to samé ale už se to lepší naštěstí.

baruda
22. říj 2018

@lalusheee přitom mi špatně neni a neovlnosti taky nemam, jen hroznou nechuť k jídlu a když do sebe něco dostanu, tak to jsou většinou poloviční porce, než jsem jedla normálně.....je teda fakt, že v sobotu jsem snědla 4 knedlíky ke kachně, ale to byla KACHNA :D :D lehce se bojim v pátek na kontrolu, až mě bude dr vážit, moc se jí to před měsícem nelíbilo a podle toho, co jsem se vážila v sobotu u babi nemam nahoře ani deka, ale mělo by to být stejně jako před měsícem

lalusheee
22. říj 2018

@baruda já měla úplně to stejný prostě nechuť.. A jedla sem jak vrabec. A teď jako mávnutím proutku jakoby nic a klídek. Ale stejne jim malé porce protože pak je mi těžko 😂

stef9328
22. říj 2018

@lalusheee ja jim vse.na co mam chut,ale vetsinou zdrave. Ted jsem 20+0 a mam nahore 2,5kg s prvni dcerkou v tu dobu jsem mela 6,5kg😊😊😂s ni jsem pribrala 20kg ale ted pevne verim,ze to tolik nebude. Ikdyz to ani na me nesli tech 20kg poznat ikdyz jsem hubenoutr,tak jsem asi vse mela jen v brise.

baruda
22. říj 2018

@lalusheee já teda nejsem žádný chrastítko, oplácaná jsem byla vždycky, tak určitě mimča netrpí, tak se asi budu muset ve čtvrtek celý den cpát, abych vážila o drobet víc než posledně :D :D

marcelamor
22. říj 2018

@lalusheee Ahoj. Ja som v 20 tt a do minuleho tyzdna som mala rovnaku nechut k jedlu (aj cista voda bol problem). Takze som tiez doteraz len chudla trochu. Ale par dni uz mozem zjest a vypit cokolvek, tak teraz bude opacny problem, brzdit sa, aby som vela nejedla :D Snad sa ti chut vrati coskoro

kacka214
22. říj 2018

Já stále mám jen necelá dvě kila... Hodně jíst nemůžu,pak mě pálí žáha a je mi těžko.

lotta1234
22. říj 2018

@lalusheee Snazim sa jest hlavne pravidelne, predtym som vynechavala kvoli casu ranajky, niekedy aj obed...proste nemam vztah k jedlu. Som takmer 20. t a mam hore 2 kila.

zuzka_f
22. říj 2018

Ahojte, moje startovní váha byla okolo 72kg. Doposud jsem nabrala cca 2kg, ale jím pravidelně na co mám chuť, ale menší porce. Mám problém s ovocem - po banánu mě pálí žáha, jablko tak jako nakousnu a ani ho nesním, ale hruška je ok., u hroznového vína mi vadí slupka a pecky. Chutná mi klasika např. kachna a zelí, halušky s bryndzou, smažený sýr, sýr v jakémkoliv roztaveném stavu 😀 koprovka s knedlíkem, rajská apod. Miluju bábovku s podmáslím a ještě jsem si ji vylepšila, že jsem před pečením do ní zamíchala nutellu. Vzhledem k tomu, co jím, jsem čekala, že naberu víc kilo.

vendelinka08
22. říj 2018

Tak ja jim vse na co mam chut...spise ovoce nez zeleninu...jinak ale kazde rano k snidani mam kolace a maly presso...to si kupuju v pekarne...je to muj ranni ritual jakmile odvedu kluky do skoly...dnes varim repu a manzel mi udela dynovou polevku..tu miluju..jinak co se tyce masa..tak ujizdim na hovezim....ale take jim mensi porce...a nahore mam asi 3Kg...jenze ja zacinala s nizkou vahou..takze jsem za kazde kilo rada. Ale rukam si kazdy den ze bych se mela stravovat zdraveji....

vendelinka08
22. říj 2018

Je nejaka moudra kniha ohledne stravovani....ale nemyslim kvuli hubnuti...ale spise kvuli zdravi

vendelinka08
22. říj 2018

Dnes jsem byla po 14 dnech v praci a jsem docela ko...tento tyden makam..pak jsou dva dny prazdniny a od listopadu jdu na urad prace...dodelam darkove poukazy a koncim...

kreatura
22. říj 2018

Já se niják neomezuju a jídlo neřeším, ani v prvním těhu jsem neřešila, jím méně než před tím, není to tím, že by mi to dělalo problém, ale nemám chuť a většinou jím, když dvojky spí, takže odpoledne a večer něco, zatím jsem - 5 kg a nikdo to neřešil a mě to tedy nevadí, protože nějáké kila na víc jsem měla 🙂 Miminko je v pořádku, takže problém v tom nevidím 🙂

lotta1234
22. říj 2018

@vendelinka08 Skus nahliadnut do Navodu na prezitie pre zeny od Igora Bukovskeho, je to znamy slovensky lekar, odbornik na vyzivu, velmi charizmaticky clovek. Napisal aj navod na prezitie pre muzov a pre bejby 🙂 Knihu som videla aj v ceskych knihkupectvach v ceskom preklade 🙂

Strana