Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Jinak tehu kalhoty nosím už pořád cca od 14 tt před tím občas. Měla jsem pocit, že od začátku mě vše skrtilo.
@hribek jojo...kluci uz budou mit v te dobe 10 a pul a mladsi 7 let..takze take velky odstup..ale tim ze to bude holka..tak to bude asi jejich princezna...
@alnaa
@vendelinka08
@terkapali jo no nase mala by si sourozence moc prala k vanocum, tak sme se domluvili ze ho dostane jako vanocni darek, zatim se nepta ze mam vetsi bricho (zatim se da docela dobre skryt, jeste neni tak velky), takze dostane pod stromek video z 3D utz. Zatim jsme opatrni s tim ji to rikat, kdyz sme ji to rekli minule tak ji byly 4 a neco a nedopadlo to a ona mi pak jednou v posteli rika, mami chtela bych jit do nebicka, ja rikam proc a ona ze by sla pro to miminko co ta odeslo. Netusila sem ze ji to tak vzalo, tak radeji cekam jak dopadne velkej utz a reknem to pozdeji.
@hribek tak to chapu...ja to klukum rekla az tak v 15tt...ale zed uz bych to neutajila...Vojta za mnou vcera porad chodil a ptal se proc uz mam tak velke bricho...a tak hsem mu rekla ze miminko stale roste...on to jeste nezazil..tim jak je v rodine nejmladsi...
Tak my dneska kontrola 18+3 za deset dní nas čeká 2.screening prcek dneska zase stydlin takže pořád nevíme pohlavi 🙂 napíná nás ..no třeba nás bude napínat až do porodu ..hihi..druhý den mě bolelo bříško i jak by tvrdlo no nebylo to vůbec příjemné tak mi dr. Napsal magnosolv tak snad to pomůže jináč v pořádku 🙂
Teda mě snad během dvou dnů taky vyskočilo. Máš pěkně bříško @baruda
Ale zase cvičím, už mám chuť se hýbat zase.. Jen to jídlo no. Ale. Už se zase dostávám zpátky a snažím se jíst zase normálně zdravě.
Jinak holky my máme vybraný kočárek Anex sport černý. Taky se mi líbí bugaboo... Ale ty ceny.. Přijde mi 30 - 40 tis za kočárek přehnané.
@lalusheee takový bříško jako ty jsem měla normálně :D možná i větší :D ten pohyb ti závidím....já sem teda líná od přírody,ale potřebovala bych,jen mě pořád bolí ty kyčle,tak se snažím být spíš v klidu......já bych teda 30 tisíc za kočárek nedala. Vím,že to má každá nastavená jinak a že si to někdo může dovolit.nezazlivam to.jestli to za to někdo chce dát,proč ne.my máme z druhé ruky za 10 000 a nelituju
My vybrali icandy. Už ho máme i objednaný ale uvidíme, protože dnes na 2. screeningu zjistila doktora mozkové komory 9mm tak musíme za týden na genetiku 🙁
@janabene251 co to znamena pro laika?
@mysek pokud se prý začne hodnota snižovat mělo by to být v pořádku pokud bude opak je tam vysoká pravděpodobnost pro poškození mozku
@janabene251 držím palečky, ať je všechno v pořádku
@alnaa děkuji v lednu už jsme o to přišli tak snad už máme vybráno...
Holky dnes jsme byli na druhym screeningu a cekame druheho kluka a vypada to jako 100 %. Dnes jsem volala na vysledky z vyteru z krku a naslu mi streptokoka, jsem z toho vseho uz spatna. Zitra teda zase po doktorech. Kocarek jsem resit nechtela, ale posledni dobou jsem si myslela na holcicku a ze bych si teda nejaky koupila jiny, mame tako laret a je skvely, ale uz byl z druhe ruky sice jak novy, pouzivany rok za 3500, ale dostal dost na zadek tady u nas na vesnici. Tak jsem nasla nasla kocarek sun baby ibiza, jeste pul roku v zaruce za 3000 a jeste pan prodava sportak za 800, mozna mi da jeste slevu, ze kdyz si prej chci vzit oba. Je teda fialovy. Nejsem narocnea, mam rada hezky, ale levny veci a dalsi deti neplanujeme. Ted druhy kocarek budu mit u nasich na chate a pres zimu u nich doma, ze kdyz prijedu s prckem v nositku treba nebo, ze ho nemusime prevazet sem tam. Mela jsem u nich takovy starsi chico a kolecka maly, rozvyklany, blbe se s nim jezdilo. No jinak veskery obleceni mam, trosku mi mrzi, ze si neuziju to ruzovy obleceni, panenky a tak, ale vsechno ma svy. Hlavne at jsou zdravy😊
@janabene251 jezis aha. Drzim palecky, at je vse v poradki, urcite bude. Dostala jsi nejaky doporuceni, co mas nemas delat? Muze mit na to neco treba nejaky vliv? Kazdopadne se drz, odpocivej a setri se.
@kacka214 na me jsou ty bugaboo strasne nizky a ta sportovni verze mi nevyhovuji tvarem..jinak jsou pekne...tak stale koukam venku a vybiram..jenze ja jsem strasne narocna...a pritom nechci nic extra.
@lalusheee pekne brisko...zkusim take zitra nafotit..me za ten tyden strasne vyskocilo...chci zacit chodit na tehu jogu..potrebuji protahnout zada...ted stale makam a siju..tak mam strasne zatuhlou siji..a z toho me pak boli hlava. Jinak jsem dnes byla v brne na hematologii a zatim vse ok..hlavne desticky..z toho mam strach aby mi neklesaly...hemoglobin sice nizsi..ale stale se to da...tak za mesic zase kontrola.
@janabene251 jojky..tak snad bude vse v poradku...je videt ze stale jsme na ceste za mimcem..ze tato cesta neni uzavrena...proste tehotenstvi jeste neznamena mit dite. Drzim palce..at vam to dobre dopadne.
@petratra krasny pupik...
@janabene251 to me mrzi, snad bude vse v poradku. Jsou to nervy ☹
@baruda jinak vybiram kocarek take z druhe ruky...nechci kupovat novy...kdyby to nebylo ono..tak ho zase obrazem prodam...i kdyz jsem na kocar narocna..tak hlavne mi jde o prakticke veci...nejde mi o designovy kousek..ve kterem bude dite jako sardinka.
@vendelinka08 možná trochu nižší je,ale jsou ještě nižší a jinak ohledně praktičnosti u mě Bugaboo vyhrál hlavně kvůli váze,ovladatelnosti a velkému košíku. Jen cena drsná,no. Ale dostali jsme pěknou slevu.
Proč to sledujou krevní destičky? Já kvůli nim (měla jsem HELLP syndrom) rodila dříve. Rychle klesali a báli se o mě. Teda já měla špatný i jaterní testy.
Tentokrát ale pevně věřím, že se zdravého donoseneho miminka v březnu dočkáme.

@terkapali to sme na tom stejne, my cekame 31. a skoro po 8, dcera bude mit koncem kvetna 8. sem zvedava na ten velkej vekeovej rozdil....