icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

baruda
2. lis 2018

@petratra tak ty jsi o týden napřed 🙂 krásný bříško. Taky jdeme příští týden na 2 screening, tak se těšim na prdelky moje. Hlavně doufam, jestli mi už konečně řeknou, jestli to druhý je ta holčička nebo ne. Tak dej pak vědět, jak jsi dopadla.

@vendelinka08 my moc na výběr neměli, dvoujčecí kočárky se mi moc nelíbí :D ale nakonec máme easywalker duo plus. Líbí se mi, že se hrozně jednoduše skládá, což je perfektní a i korbičky se nasazují velmi lehce. My ty sardinky mít budeme teda :D je to hrozně uzoučký a až tam dostanou ještě fusak, tak se tam ani nehnout :( ale s větším bych neprojela dveřmi. Chtěla jsem nafukovací kola, které to má, takže asi ok :D

dmiska
2. lis 2018

Speciálně pro vás jedna s vystrčeným pupkem 🙂 Tentokrát se mi těch už 8kg navíc rozlozilo tak nějak všude... Břicho, boky, zadek, prsa, stehna...

terkapali
2. lis 2018

@hribek no to mě. Mrzí, snad teď už to bude v pořádku, naše malá se těší, ikdyz není nadšená, že to nebude holka... Tak uvidíme.

hribek
2. lis 2018

@terkapali ja se s tim smirila, proste co se melo stat se stalo a verim ze ted uz bude vse v poradku, jeste teda 20.11. velkej utz a pak uz se snad muzu tesit ze bude vse ok. Minuly tehotenstvi bylo horsi ze zacatku a pak uz dobry, ted naopak, ze zacatku mi bylo dobre a jak se prehoupl 5.mesic tak des, migreny, vyrazka atd. Nejak hur to snasim, manzel ze si poridime jeste dalsi mimino tak na to sem mu rekla jo ale adoptujem pac uz bych to fsakt nedala.

petratra
2. lis 2018

@baruda jj určitě dám vědět, jestli tam tu holku taky mám nebo ne 🙂

Jinak já budu mít kočárek z druhé ruky, máme už s paní domluvený TFK twin duo, bydlíme totiž na vesnici, tak potřebuju spíš sportovnější verzi a nový se nám za tu cenu kupovat nechtěl, pro ty dvojčata je to fakt pálka.

kreatura
2. lis 2018

@petratra Také jsme měli s klukama TFK a na vesnici je to super kočár, chodili jsme s ním i na hory, kde jsem byla šťastná za ruční brzdu a také u nás procházková trasa je z kopce do kopce, takže brzda byla nejvíce vytížená 😀 I po poli jsme s ním jezdili a nikdy nezklamal 🙂

lalusheee
2. lis 2018

No já jsem zvědavá na ten náš vybraný kočár. Anex sport. Jsme taky z vesnice takže pořádnej terén 😄

petratra
2. lis 2018

@kreatura tak to su ráda,že na něho čtu pozitivní ohlasy 😊

everyone
2. lis 2018

2. Screening u nás v pořádku 🤗😊😊

terkapali
2. lis 2018

@hribek já jdu na velký UTZ 15.11. A už se docela těším, a doufám, že je vše v pořádku... No mně kdyby v prvním tehu nerostlo břicho tak ani nevím, že jsem. A teď jsem si to taky Teda dala, do 14.tt mě bylo zle i z vody. Teď už mě jen pálí strašně zaha a o bolesti hlavy ani nemluvím. Poslední dva dny mě bolí břicho a to dost a zada.... Tak snad to bude vše ok a za chvíli to přejde. No už aby to bylo za námi, nějak mě to těhotenství nebaví 😀😀

hribek
2. lis 2018

@terkapali sem na tom podobne, tesila sem se jak mi poroste brisko atd. ale uz se fakt tesim az v breznu porodim zdravy mimco.

terkapali
2. lis 2018

@hribek no ani nemluv. Ještě k tomu chlap jeden an celý únor pryč tak si to tady užijí... Dva psy, dcera v první třídě a já buben... 😀😀

mysek
2. lis 2018

@terkapali
@hribek mam to stejne, take jsem se tesila na tehulkovani a jsem porad nemocna a schvacena, bez energie. Take se spis tesim, ze to budu mit za sebou, zdravotni stav se zlepsi a miminko bude zdrave a bude nam delat radost😊zaroven, ale zacne nanovo nocni vstavani, kdyz uz syn celkem lip spi, tak ze vsechno ma svy. Rada bych si to vic uzivala a uzivala pritomnost.😊

mysek
2. lis 2018

Holky jen tak pro zajimavost, predpokladam, ze budu mozna jedina, ale mate nektera v planu idmitnout tehotensky test na cukrovku? Najde se nekdo?

dmiska
2. lis 2018

@mysek ne, těším se, že se na 3 hodiny vyparim a přečtu si v klidu knížku 🙂

vendelinka08
2. lis 2018

@mysek take budu v klidu absolvovat..me to nikdy nevadilo.

terkapali
2. lis 2018

@mysek no představa, že bude vše na novo ty první dny... Vstávání 😩 a než se člověk zase zabehne... Když už doma mám celkem dlouho samostatnou holku...

alnaa
2. lis 2018

@mysek sice se mi z nej navaluje, ale pujdu....

hribek
2. lis 2018

@terkapali jejda no tak to si uzijes😱
@mysek ja jdu urcite. Nemela sem s tim problem. Zrovna kamosce potvrdili cukrovku takze ja radeji jdu nez aby se pak neco pokazilo

vendelinka08
2. lis 2018

@terkapali no..na vstavani se fakt netesim...takze ted dokud to jde...tak spim jako medved...

mysek
2. lis 2018

Diky za reakce, no ja jsem na vaskach prave kvuli tomu, ze je to velka zatez pro mimi, ale hlavne me bylo fakt zle, na omdleni. Zkusim o tom jeste neco pohledat, jde mi hlavne o ten vliv na to mimco. Zanedbat to nechci, koupila bych si glukomer. Ono zase v jinych zemich se to nedela a u nas zase jo, co kdyby. Kdyz se cukrovka potvrdi, drzi se dieta, neji se sladky a tak. Jsem objednana za mesic.

terkapali
4. lis 2018

@hribek to jo, ale pár dní a pak už si zvyknu.
@vendelinka08 no já se snažím taky, ale nějak mi to nejde

petratra
4. lis 2018

@mysek já na test cukrovky určitě jdu. Je to moje první těhu,tak uvidim,jak to zvládnu a jestli mi po tom taky nebude špatně. Jen doufám,že mi cukrovku nepotvrdí,bez sladkého bych se těžko obešla 😃

hribek
4. lis 2018

@terkapali ja sem to vlastne takhle mela v rijnu skoro kazdej tyden byl pryc od nedele do ctvrtka, mel skoleni v rakousku. narocnejsi to bylo ty prvni dny ale nakonec sme si s Izou udelaly svuj rezim a bylo to ok

stef9328
4. lis 2018

Holky,prosim Vas,jak to mate s jmenama? Uz mate vybrane,nebo stale vybirate? My ted jsme na rozpacich. Holcici jmeno vybrat je fuška. Mame doma Sofia a ted se mi libi Emily nebo Victoria.

nikolspace
4. lis 2018

My budeme mít Nellinku, vysnila jsem si to jméno. Přítel vybral kočárek a já jméno, tak zněla naše dohoda 🤣

terkapali
4. lis 2018

@hribek no. Můj chlap je dost časově vytížen, tak to bude převážně na mě, zase dcera má skoro 7let tak se těší až bude pomáhat, tak snad bude 😀😀😀

dany69
4. lis 2018

@mysek zkus kouknout na tyhle stránky https://www.tehotenskacukrovka.cz tam je to rozumně všechno vysvětlený.. jinak ta zátěž je tuším jako vypít třičtvrtě litru coly, což si myslím, že spoustě nastávajících mamin nedělá žádný problém 😉 já půjdu určitě, byla jsem i když jsem čekala dceru, ale je fakt, že mě po tom nijak zle nebylo.

stef9328
Autor odpověď smazal
hribek
4. lis 2018

@terkapali jo s tim doufam taky ze bude pomahat 😀 no uvidime v breznu 😀 jak dlouho ji to vydrzi..

Strana