Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
@babikadaska Tak mě pro změnu šíleně vyletěl tlak (18tt), zatím to teda není na hospitalizaci, ale uvidím. Úplně se mi nechce ani na neschopenku - příští týden chci na tu konferenci, co jsem se tady ptala, zda jet či ne a nakonec jsem rozhodla, že jo 🙂 a docela se těším a pak už jen 3 týdny do konce semestru a zkouškové, pohodička, klídek a mateřská. Kdežto neschopenka = asi bychom se s chlapem doma sežrali, navíc vypadat, že jsem zdravá a být doma = má pocit, že budu vařit každý den oběd a uklízet ☹.
V úterý půjdu na EKG, tak doufám, že to bylo jen tím, že jsem byla nachlazená a trošku ve stresu, že jsem dorazila k doktorce pozdě a co mi řekne (jasně že nic... 🙂 ).
@vendelinka08 mě utz právě vždycky uklidní, že je vše ok. nevim, co tam uvnitř dělají, ale kopou jen na jedné straně břicha, tak nevím, proč mám pocit, že cítim jen jedno a myslim si, že když dělají utz jednou za 3-4 týdny, tak jim to nevadí, ona to zbytečně neprodlužuje, jen koukne, že je vše ok a konec - max minutu.
jj vysvětlila a ještě víc mě uklidnila, tak uvidíme, jestli budou mít už příští týden na genetice kompletní výsledky nebo ne. Řikala, že by mohli, tak jsem na to zvědavá
@baruda Tak vidíš, určitě po tom telefonátu můžeš být klidnější! Mně moje dr. dělala zatím pokaždé, ale jednou to bylo asi týden po 1. screeningu, tak říkala, že ho dělat nemusíme, ale taky jsem chtěla. Dnes jdu zase ke své na kontrolu a na 2. screeningu jsem byla min. týden, tak jsem taky zvědavá, jestli mi utz bude dělat nebo ne. Ale já jsem klidnější, když je vidím, jak se tam vrtí, takže jestli se zeptá, jestli chci nebo ne, tak určitě ho udělat chci.
@petratra já to taky tam dělam, je teda fakt, že posledně jsem ji musela prosit já, že se neptala :D ale to mi nevadí, myslim si, že jim tam minuta neublíží, kdyby jim to extra vadilo, tak to dělat nebudou. Chápu, že se to miminum nemusí líbit, ale pamatovat si to nebudou a já aspoň můžu vklidu spát :D
Trochu vás takhle při dopoledni pobavim.....volali mi další vysledky z genetiky......tak prý jsou to na 100% dva anezaci a jednovajecni 😂😂😂 vrozenou vadou nemají ani jeden,jen ten jeden má nějakou vývojovou.....nic,co by se nedalo řešit hned po narození....je tam možnost delší močové trubice než samotného pohlaví.pry to může ještě dorust,případně by se to pak řešilo operaci hned po narození......ufff mě se ulevilo
@baruda Tak to jsou dobré zprávy 🙂
My dneska jsme 25 + 0 🙂
Jinak mě UZ u staré doktorky dělali automaticky pokaždé a to jak vaginální, tak přes břicho.
Teď u nové kontroluje jen čípek a UZ jen na rychlo zkontroluje srdíčko a konec, nic jiného nekontroluje. 2. screening máme za sebou, včetně těch podrovných vyšetřeních, které jsem s klukama neměla, takže zatím v pohodě, příští týden jdu na cukr ( 21.11. ) a další kontrolu u mé dr. máme 29.11, takže tento týden jsem měla " volno " 😀
@baruda tak to je super..ze je to v poradku. Jinak co se tyce tech svatku a narozenin...to nejak neresim. Ja mam svazek v unoru a narozky hned za mesic v breznu...a nevadi mi to...a syn ma take narozky v srpnu a svatek hned za mesic v zari...v tomhle problem vubec nevidim....
Manzel ma dokonce narozky v zari 21.9.a hned za tyden ma svatek 28.9.
Můj manžel mát narozky a dva dny na to svátek, takže bych ten svátek asi taky moc neřešila.
@baruda To je, ale tak hlavně že jsou v pořádku 🙂
Jinak co se jmen týče, my máme Honzíka a Toníka a teď chceme Elišku ( je mi jedno že jich je hodně, Honzíků nejméně taky není a to se tak neřeší jak ta Eliška mi příjde 😀 ), chtěli jsme Apolenku, ale nevím jak bych jí oslovovala, tak vyhrála má vysněná Eliška 😀
A kluci měli být taky na konci února a jsou na začátku ledna, svátek mají v červnu, ale to jsem vůbec neřešila 🙂
Kamarád se narodil 23. 12. jmenuje se Adam a je to super 😀 mít všechny velké svátky u sebe, ale mu to niják nevadí, jako my nerad slaví, takže to má odbyté za " jeden " den a pohoda 😀
Když je řeč o jménech tak my budeme mít chlapečka jménem Thorsten.. Manžel vybíral, mě se nelíbilo.. Ale už jsem si zvykla a už se mi začalo líbit haha. Navíc je super že v České republice jich je pouhých 6 a naposledy se narodil chlapeček s tímto jménem v roce 2016. Tak my budeme první po dlouhé době.
Ať si každý dá jméno jaké chce.. Ale my chceme být originální a nechceme aby náš syn byl další z Tadeášu Matyášů Honzíku Tomášku atd aspoň bude ve školce a škole jedinečnej ❤️
@lalusheee Tak jméno je každého věc, my jsme zase chtěli dát u kluka jméno po dědovi, už jenom proto, že je to nejlepší chlap v mém životě, takže máme Toníka a pak jsme k němu vybírali jméno, aby se hodilo, skončili jsme u Honzíka a teď když už máme česká jména nebudu dávat nějáké cizí, nebo tak, ale Eliška se nám ke klukům hodí a líbí 🙂
A hlavně my nejsme na ta cizí jména zatížení, kdyby ano, volili by jsme také jinak 🙂
My jsme ve třídě byly 4 Katky a ve vedlejší byly další 3 a přežily jsme to 🙂 A ještě nám vyšlo to, že jsme byly 3 holky se stejným datumem narození 🙂 ( Jména jiná ) .
Tak druhy screening za mnou a vypada vse v poradku...prdolka byla vzhuru tak se tam motala...a pipinka je jista. Jinak my mame ceska klasicka jmena....a Annu mame vybranou uz 10let. Jelikoz jsme nikdy pohlavi nevedeli..museli jsme mit obe varianty jak na kluka tak i holku. Tudiz jmena vubec neresime a nikdy jsme neresili...v tomhle jsme s manzelem sehrani. Me je jedno kolik takovych jmen je. Ja nemam moc cizi jmena rada...pokud nemam manzela cizince.
Za me byly 3 Lenky ve tride..a spise nas to tesilo.
Však v pohodě. Každý ať si dá jméno jaké chce. A Novákovi opravdu nejsme 😊 a našemu příjmení to ladí.
@lalusheee to je jasne...kazdemu se libi neco jineho...
Dnes jsem unavena..kolem poledne jsem hodku spsla..pak jsme jeli do Brna ted jsem take nejaka ko...nejradeji bych zase zavrela oci. Asi si dam sprchu a zalezu brzy do perin.
tak ogtt za nami a je negativni tak ted na chvilku klid
@baruda ahoj, za ty 3D se podle mě určitě platí. Já chodím do soukromé ordinace GYNMEDICO a mám koupený balíček "péče" a v ceně kromě velmi rychlé komunikace se setřičkami - lékařem, super ordinační dobu na všechna vyšetření, takže nikde nečekám, apod. jsou i fotografie ve 3D. Jinak fotky mám z každé kontroly, takže co 4týdny 🙂
Ja si tu 3d fotku nakonec udelat nedala....me se to fakt moc nelibi...
Já se nakonec na 4d ultrazvuk objednala. Manžel se mnou nepůjde,tak udělám radost mamce.

@baruda to je dobre ze ti to tak vysvetlila