icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

baruda
27. lis 2018

@veverka.terka já teda musim říct, že mě ten muj překvapuje. hladí mi břicho, lehá si k němu, pusinkuje a podobně, ale to je asi tak všechno. Občas mě překvapuje, že mu něco řeknu, aby udělal, co je pro mě fakt námaha a stejně to neudělá a pak jsou věci, který zvládnu hravě a dostanu ještě pomalu vynadáno, že to dělat nemam, že má o mě strach. a třeba nemá vůbec radost, když něco koupim :(

kreatura
27. lis 2018

@veverka.terka Tak to my máme obyvatelnou jen jednu, jsme tam s manželem téměř dvouletými dvojčaty a kočkou... 😀 Představa, že tady je ještě košík s miminkem, tak je to super, no a k tomu jsme teď bez koupelny a kuchyně, je to rozkopané, dělala se nová voda a elektrika...
A k tomu potřebuji některé věci mít už vytažené, abych si mohla dodělat věci, co chci si ušít, uháčkovat sama, některé věci potřebuji zkompletovat, ale to taky až budou některé věci na místě... Potřebu a touhu mít toto všechno je veliká, ale něják se začínám smiřovat s tím, že buď to nestihnu, nebo to budu dělat pak, postupně 😀

kreatura
27. lis 2018

@baruda Naprosto Tě chápu, chlap má taky čas a hlavně všechno potřebuje mít tip ťop, takže to co někomu trvá den mu měsíc a tak... To chci ještě udělat klukům pokoj, ať ho mají hezký, vyzdobit, ušít něco a tak. ( zatím nemám kde 😀 ), ještě, že máme doma nějáké věci po klucích, protože jinak bych byla nervní asi více... My nemáme doma pro malou ještě vůbec nic, takže budu ráda, když najdu krabice s oblečením po klucích 😀
Kočárek má taky furt čas a autosedačku taky nemáme vybranou, tak jsem zvědavá, kdy to bude výmýšlet, aby jsme se vlezli do auta...
Jako jo, asi to jsou drobnosti, ale mě to klidnou nenechává... Když vím jak to bylo u kluků, mě taky můžou zavřít do nemocnice a mám utrumf... 🙂 ( chlapa tato myšlenka pomalu těší, protože by měl paragraf a měl by čas na barák, ale já bych neuděla nic... 🙂 )

kreatura
27. lis 2018

@veverka.terka
Tak žáha mě naštěstí nepálí.
OGTT jsem teď měla asi v pořádku, vypít mi to dali, ale výsledky mi řekne ve čtvrtek doktorka... U kluků jsem měla taky ten první cukr hraniční a nic z toho pak naštěstí nebylo 🙂

Já Vánoce letos vůbec neřeším, nemám ani kde zdobit a tak, i když tohle miluji, ale prostě není kde to dát a do prachu a bince se mi nic dávat nechce... 🙂
My se letos chystáme na trhy do Drážďan, tak se tam těším, byli jsme před 3 - mi roky a bylo to super 🙂 ( Hlavně ta jejich úchvatná pravá štola 🙂 ).

No můj chlap to taky niják neřeší, nezeptá se, jak mi je, nebo o víkendu mi bylo hrozně, měla jsem šílené křeče v břiše ( nemohla jsem se ani pohnout ), svědilo mě celé tělo, což mě ještě mírně svědí teď a bolelo pod pravým žebrem, takže jsem byla vyděšená, protože tohle když jsem měla u kluků, tak mi zjistili selhávání jater a po 2 týdnech neúspěšné léčby šli kluci ven....
Ale ani se nezeptal, jestli to polevilo, nebo že by jsme jeli k doktorovi, nebo tak, vůbec nic... Jako bych nebyla.. 🙂 Tak mě to zamrzelo, ale jinak břicho pohladí, nebo mi ráno řekne, že ho malá v noci kopala do zad...
Jméno máme vybrané, chtěla jsem tedy po něm ať si teď nějáké vybere, protože kluky jsem si vybrala já, ale nakonec mi řekl ať si dám to svoje a nic neřeší 🙂
Na výbavu a věci pro malou mi řekne, že to má čas, takže takhle se u nás nic neřeší, jako bych nebyla těhotná... Takže i práce co je třeba dělám, nosím těžší věci a tak, když se ohradím, tak má nějákou narážku... 🙂

veverka.terka
27. lis 2018

@baruda to je hezkýýý😍😍 to manžel by chtěl, abych dělala všechno, ale fakt některý věci mi už moc nejdou, třeba, když mám být dýl ohnutá a mačkám to břicho, tak to je dost nepříjemný😖

veverka.terka
27. lis 2018

@kreatura ty jo, no, tak to zní taky dost zajímavě😎 a je u vás reálná šance, že se to stihne všechno dát do kupy? právě u nás vůbec nevím, fakt bych to těhu potřebovala tak o 2 měsíce protáhnout....😖 je to moje noční můre, nemůžu kvůli tomu ani spám, jak se děsím, jak to bude s místem a jak se vyspíme😢

veverka.terka
27. lis 2018

@kreatura tak můj chlap je taky děnsě pomalej a akorátní😀 já z něco úplně šílím, jak všechno milionkrát pormýšlí a přeměřuje a pak práce stojí😖 a všechno si hlavně chce dělat sám, protože nikdo mu to tak dobře neudělá, firma to odrbe a ještě za to chce majlant😎 ted se tomu směju, ale rači bych, aby to bylo hotový i za cenu, že vše není úplně tip top, ale je to, ale to on nee, musí být po jeho😒

veverka.terka
27. lis 2018

@kreatura vidím, že je to všude většinou podobný...tak se aspon utěšuju, že v tom nejsem sama a že může být i hůř😔😉

kreatura
27. lis 2018

@veverka.terka No, je to hodně zajímavé... Tak údajně se to stihne, tak stále doufám a věřím, že se to opravdu stihne... Naštěstí máme šikovného zedníka, který teda jede mílovými kroky, ale trvalo nám něco přes 2 měsíce, než jsme ho vůbec sehnali, tohle byl přesně 30 - tý, kterému jsme volali... Nikdo teď nemá čas 🙂

Hlavně bych potřebovala, aby udělal pokoj pro kluky, abych mohla řádit tam, ale to taky ještě tak 100 let, protože bude dřevěná podlaha a tu nebude lakovat, ale napouštět něčím přírodním a to samo o sobě schne 3 týdny + týden musí nechat to dřevo tak v místnosti... takže doufám, že už to konečně něják udělá, protože mě klepne...

Jo on to taky tak má a k tomu ještě zjišťuje na netu jak to má být nejsprávněji, takže celý večer je na PC a zjišťuje co a jak, pak mi to vysvětluje, dělá to a k tomu pracuje svojí práci + vedlejší...
Teď je nervní, že nic nestíhá a tak... Takže je příjemný na nás 😀

Jo, já si myslím, že všichni chlapi a všechny ženy mají stejnou genetickou základnu, protože na co my přicházíme u chlapů, jak jsou v tolika věcech stejní, tak oni na to stejné přichází u nás 🙂

veverka.terka
27. lis 2018

@kreatura 😝 to je fakt mazec, ten můj je fakt snad kopie tvýho chlapa. Taky tráví večery na netu, aby zkoumat, co a jak a je protivnej na nás, že nic nestíhá, v práci, doma a já ho furt uháním, at spěchá, že je to prostě hrozná doba, že mu všechno trvá...u nás bohužel žádnej řemeslník nehrozí, jediný, co nám dělala firma, byla střecha a kroky, dál totálně vše sám chlap a on nechce ani na pomoc žádnýho kamaráda nebo dědy, jen tak na nějaký podávání věcí atd.😒

carolinca88
27. lis 2018

Holky, tak se ozývám po delší době 😊. Čtu, jak řešíte bydlení, výbavičku a vše kolem a závidím vám 🙂 Jsem už od pátku v nemocnici, straší mě předčasným porodem a to začínám 27tt 🙈doufám, že ještě minimálně měsíc vydržím!😁

alnaa
27. lis 2018

Holky,mě ti chlapi připadají fakt jak přes kopírák 😀 . Ten můj se sice zeptá,jak se cítím,občas bříško pohladí. Ale třeba vyřešit úložný prostor,ať můžu malému vystěhovat oblečení a nastěhovat tam věci pro miminko,na to je čas. U nás je čas na všechno,přitom je stolař a pro druhé lidi má všechno hotovo raz dva. Vyloženě tady platí,že kovářova kobyla chodí bosa. Aspoň mi už ukázal fotku,že dodělal přebalovací pult,samozřejmě je zatím na dílně 🙂

Jinak věcí pro maličkou zatím moc nemám,nějaké maličké oblečení,vaničku po synovi,kočárek, postýlku a autosedačku. Většinu věcí jsem řešila z druhé ruky,další už určitě mít nebudeme 😀

Teď se musím zaměřit na dárky pro ostatní děti a v lednu z toho začnu asi šílet,že mi spousta věcí chybí 😀

veverka.terka
27. lis 2018

@carolinca88 co se stalo, že tě straší předčasným porodem? 😖

veverka.terka
27. lis 2018

@alnaa to teda jo, aspon si nemáme co závidět u těch chlapů😎 u nás teda ještě sex tedka v těhu dost vázne, ale já jakasi ani nemám chut😒
já mám taky 90% věcí po dcerce a nic moc nakupovat nebudu. Akorát pak taky až po vánocích nakoupím plínky, kosmetiku, pro sebe věci do porodnice a bude

kreatura
27. lis 2018

@veverka.terka Tak to on si nechá od něj pomoct, ale potřeboval by u toho nejlépe být, ale zedník tu je přes týden dopoledne, takže se mnou a to pak mi řekne, že ho málo kontroluji a hlídám... ( nevím jak ho mám hlídat, když stejně nevím co dělá, hlavně, že to je 😀 )
Pak hodinu chodí s baterkou a všechno zkoumá jak to udělal, pak mi dá povely co mu mám říci, co dodělat, předělat a tak... No pakárna 😀

kreatura
27. lis 2018

@carolinca88 To mě moc mrzí, no já jsem měla o víkendu pocit, že tam skončím také, ale naštěstí mě to tak něják přešlo, jen si chci nechat vzít krev a doufám, že to všechno byl jen planý poplach, také furt počítám kolik jsem a kolik potřebuji...
Na ta játra mě upozorňovali hned, že se ve velké míře vrací a s každým těhotenstvím dříve, do teď jsem to neřešila, ale ten víkend mě vyděsil....
Tak se hlavně držte a ať tam prcek vydrží minimálně ten měsíc!!! 🙂

carolinca88
27. lis 2018

@veverka.terka V pátek jsem na záchodě při utírání našla nejspíš hlenovou zátku 😔tak jsem letěla na pohotovost a už si mě tu nechali. Dost se mi zkrátil čípek a vypadalo to,že se otevírám.. naštěstí se to zatím asi lékama a úplným ležením zastavilo 😊 jen mi pořád tvrdne to břicho..buď jednou za hodinu nebo někdy 2-4x do hodinky.. žádná hrůza doufám 🙂

carolinca88
27. lis 2018

@kreatura Děkuju, snad vydrží ! Pořád mu domlouvám 🙂. Tak snad u tebe bude vše ok 😉 S takovou zkušenosti, bych si radši nějaký testy vyžádala a šla radši i mimo poradnu ke svojí doktorce.. 🙂 Teď už vím, že lepší je přijít víckrát a zbytečně, než nejít a pak si to vyčítat 😉

kreatura
27. lis 2018

@alnaa Je to vtipné, jak jsme všichni podle všech furt rozdílní a přitom tedy jen v drobnostech 😀
Tak já jsem po prvé měla dvojčata, kluky, takže kočárek už nemám a většinu jejich věcí jsem dala na charitu, nebo kamarádce bez peněz... Původně to s chlapem bylo takové, že to vypadalo, že další nic a pak jsme o tom mluvili a souhlasil, že ještě jedno ano...
Také chci věci z druhé ruky, nějáké malé věci mám schované ( říkala jsem si, kdyby náhodou), ale mám pak schované spíše ty větší, tak od roku.. 🙂
Taky si říkám, že v lednu se zblázním a do té doby to řešit nebudu, ale jak už po x - té píšu, bojím se těch jater podělaných :D

kreatura
27. lis 2018

@carolinca88 Hlavně a jste v pořádku 🙂 Tak já si říkám, že dokud cítím pohyby, tak je to ok a jdu ve čtvrtek k doktorce, tak tam to pořeším.. do té doby se tam stejně nedostanu, chlap si ani volno nemá jak vzít 🙂 ( Má ho už na čtvrtek 🙂 ) Ale mám celkem bobky, kdybych měla jít až tak za týden, tak už tam jsem 🙂

veverka.terka
27. lis 2018

@kreatura 😀

veverka.terka
27. lis 2018

@carolinca88 tak to snad ještě mimoušek aspon měsíc vydrží, když budeš v klidovým režimu😉

alnaa
27. lis 2018

@veverka.terka no s tím sexem to u nás taky není žádná hitparáda 🙂 Večer jsem unavená,přes den doma děti a chuť extra taky není...

@kreatura já mám nový zatím jen kočárek a to jen z půlky 🙂 mám nový sporťák a budu na něj ještě pořizovat hlubokou korbičku,ale ta bude z druhé ruky určitě. Máme už 3 děti,takže tohle bylo malinko neplánované,ale teď jsem za ni hrozně ráda,jenže já jsem všechny věci po dětech už dala pryč a zbyla mi jen ta vanička,nočník a golfáč a vše v klučičích barvách 😀

alnaa
27. lis 2018

@carolinca88 Držím palečky,ať je to dobře dopadne😉

kreatura
27. lis 2018

@alnaa Jo, tak to já jsem dávala spoustu věcí taky pryč i jsem si říkala, že stejně pak budu chtít si sehnat jiné, tohle už se mi třeba líbit, nebude, nebo tak 😀 A hlavně jsem počítala s tím, že budeme mít holčičku ( která údajně v bříšku je, tak snad jí už nic nepřiroste 😀 ), i u kluků jsem měla věci z druhé ruky, krom těch co jsme dostali a i teď to tak plánuji.
Vaničku a sedačky jsme měli půjčené.
Takže kromě peřinek, které si vezmu u babičky a nějákého toho oblečení, které se mi líbilo a nechala jsem si ho " kdyby náhodou ". Nemáme doma skoro nic ( ani ty látkové pleny... 😀 )
Zatím mám nějáké hračku uháčkované a upletené svetříky, dečky, tak alespoň toto mě uklidňuje... 🙂
I ten kočárek chci z druhé ruky a i když chci mít všechno nachystané, nemusím mít výbavu za sta tisíce 🙂

lalusheee
27. lis 2018

@veverka.terka ahoj..to by mě mrzelo taky... Muj muž je uplne nebe a dudy. Porad mě tulí, chválí, hladí mi bříško, kdzy odchází do práce tak mi nezapomene dat pusu, pak i bříšku, to samé kdyz prijde z prace. Je uzasnej. A musím rict s odpustenim tady abych nepohorsovala.. Ale je furt nadrzenej. Porad mi rika jak jsem sexy a jak mi to slusi. No za nic bych ho nevymenila. Jinak se snazim porad cvicit aspon 2x nekdy 3.tydne. Mame vlastni fitness doma tak je to. Bezva ze nikam nemusim.

lotta1234
27. lis 2018

@kreatura Mam podobny pristup. V rodine nemame ziadne male deti, takze nedostanem nic. Nemam vobec problem s bazarmi, daju sa najst perfektne zachovale veci za dobru cenu. Nieco chcem mat aj nove, ale aby to bolo aj pre dalsie deti, ktore planujeme, takze neutralne.
Mam zatial nejake to najmensie oblecenie, decky, objednany fusak, vybrali sme kocik.

kreatura
27. lis 2018

@lotta1234 To chápu, my taky malé děti nemáme, takže není po kom " dědit " a ani kluci neměli, takže nějáké věci dostali k narození, ke křtinám, nebo tak, ale většinou to bylo už tak 6 - 9 měsíců, protože nikdo neví jak jsou velcí, nebo tak, tak se bojí ať to není malé 🙂
Nechala jsem si po nich jen věci na " lítačku ", kolem baráku to stačí a zbytek jsem dávala pryč. Takže jak něco uvidím na bazárcéch, tak se na to kouknu.
My další dítě už asi chtít nebudeme, i když mluvili jsme o tom, že by jsme ještě jedno dali, chtěli, ale mě tři asi stačí 🙂 Ale uvidím, řekla jsem, že co se do 30 - ti stihne to se stihne a zbytek spermií už má smůlu 😀

kreatura
27. lis 2018

@lalusheee Tak to já bych muže taky nevyměnila i když mě někdy pěkně štve ( hlavně v poslední době, ale to přisuzuji tomu domu ), tak ho miluji, on mě a nemáme ve vztahu nějáký závažný problém, nějáké neshody občas jsou, nebo já mám nějáké negativní myšlenky, ale druhý den je všechno v pohodě... 🙂
Věřím, že jak bude hotovo, tak se i on zase vrátí do normálu 🙂

zuzka_f
27. lis 2018

@kacka214 rozumím. Zase to beru tak, že všeho moc škodí, takže když to lze, řeším to mlékem nebo smetanou 😉 a když ani to nezabere, tak si dám to rennie. Jedlou sodu jsem si dávala, když doma rennie nebylo a hlavně žáha mě trápí fakt až teď poslední týden. Už mám naštěstí vychytané potraviny, po kterých je to opravdu peklo, tak je nejím.

Strana