icon

Termín porodu březen 2019

dzogobela
16. črc 2018

Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂

harleta
3. pro 2018

Holky, jsem ted 28tt, kdy nastupujete na materskou? V lednu? Ptam se mozna jak blbec, ale kazdy rika neco jineho 🙂

baruda
3. pro 2018

@harleta měla bys 6-8 týdnů před termínem porodu. Mě 8 týdnů vychází na nějakýho 26 ledna, ale musim se domluvit ještě s dr ve čtvrtek

baruda
3. pro 2018

jestli bych nemohla ještě dřív :D :D

vendelinka08
3. pro 2018

Ja jsem osvc...a ceka me posledni tyden v praci tak jsem rada..

vendelinka08
3. pro 2018

Ale jinak je to 6 az 8 tydnu pred porodem. Ja jsem zacala 24tt...

vendelinka08
3. pro 2018

Rekla bych ze to zacalo jaksi utikat..mala se v brisku uz pekne mele....hlavne vecer radi..a kdyz se najim...musim zase udelat foto...jinak vsem preji krasny advent..tento cas miluju...zdobim a chystam se na vanocni svatky a pohadky..mam rada tento cas...kdy opravdu travime hodne casu spolu.

lalusheee
3. pro 2018

Ahoj holky tak ja 23 tt citim se dobre. Malej kope jak drak . Na materskou odchazim na konci ledna . Termin mam 31.3 2019. Pokojik mame hotovy vsude vymalovano ,loznice taky hotova ,tak ted si muzeme uzit vanocni atmosferu. Zatim mam asi 5kg nahore ,ale co rikam si ze to zase hned zhubnu tak se netrapim nejak moc. Tak krasne svatky holky. A ps ; ukazte pupiky , jak Vam narostly. 🙂

petratra
3. pro 2018

Já půjdu určitě 8 týdnů před termínem porodu + před tím budu ještě aspoń týden vybírat dovolenou, takže mi to vychází, že bych v lednu po svátcích šla tak na týden do práce a pak už volnooooo 🙂 Už se na to fakt těším, s těma dvouma je to víc a víc náročné. A pupík už mi hodně vyskočil, až se vyfotím, tak vám sem dám fotku. Ani nechci vidět, do jakých rozměrů to až poroste. Ale taky doufám, že po porodu to pak půjde rychle dolů.

ivousek89
3. pro 2018

Já končím nakonec už 1.1. původně jsem si myslela že budu v práci právě až do nástupu na mateřskou ale nakonec jsem ráda že jsem se rozhodla tak jak jsem se rozhodla.jelikoz v práci je to opravdu náročnější den ode dne....a hlavně v mém oboru se mi každý diví že ještě pracuji😂

harleta
3. pro 2018

Ja mam kontrolu 18.12. tak se poptam, jak mi to vychazi...jinak taky uz ladime vanocni atmosku, napeceno uz mam dost 🙂 a posilam teda jednu pupickovou 🙂

harleta
3. pro 2018

Jinak teda dnesnim dnem jsem 28tt..

kacka214
3. pro 2018

Můj pupík dnes 24+6 a čeká nás odpoledne 4d ultrazvuk. Dala jsem to mamce jako dárek. Naše mamky to vůbec neznají,tak z toho bude snad nadšená. Jinak pohlaví pupíku je neznámé a pokud nám to omylem neprozradí,nebo to sami nepoznáme,tak to vědět nepotřebujeme. Jinak mám 4,5 kg nahoře,ale roste jen bříško a nijak to neřeším. Ve čtvrtek test na cukrovku...

dmiska
3. pro 2018

Dnes 27+0, 10kg nahoře 🙂
Kdy nastupuju na mateřskou nevím - jdu rovnou z rodicaku a peníze mi vychází tak akorát, co jsem počítala někdy ze začátku...

michaela_2
3. pro 2018

Tak my končíme 27. týden ;)

V práci budu do konce roku.

Krásný advent všem!

ivousek89
3. pro 2018

Já dnes začala 25 týden.

kreatura
3. pro 2018

Holky máte krásná bříška 🙂
Já jsem na rodičovské s téměř dvouletými dvojčátky a na mateřskou půjdu těch 6 týdnů před termínem... Jen ještě tedy budu muset zjistit co po mě v práci budou chtít, po prvé mi to vyřizoval manžel, já jsem byla už v nemocnici s klukama a šla jsem z nemocenské 🙂
Jinak termín máme 28.2. 2019 ( ještě, že není přestupný rok 😀 ) a jsem 27+4 🙂

lalusheee
3. pro 2018

Bomba pupiky holky 🙂

baruda
3. pro 2018

krásná bříška, já se dnes viděla v jedné výloze a lehce jsem se lekla :D za zhora to břicho neni tak velký :D

stef9328
3. pro 2018

Tak dneska 26+0 zaciname 27tt a nase holcicka bude asi tanecnice,to co predvadi,jsem u prvni nezazila😊😊ale asi to dela i to,ze mam jinak ulozenou placentu. Nahore mam necelych 6kg coz je pro me super,doufam,ze nepriberu zase 20kg😁ale myslim si,ze to nehrozi, pres den se nezastavim,ty co maji male deti urcite chapou. Chtela jsem se zeptat,kdyz pujdu na materskou rovnou z rodicovske dovolene,musim zajit za ucetni s nejakyma papirama? Nebo z prace si to automaticky nejak udelaji? Nevite nekdo?

dzogobela
autor
3. pro 2018

@stef9328 podle me musis klasicky odevzdat ten potvrzeny papir z gyndy 🙂 nebo ja pocitam jen s tim. Ani poprve jsem nic jineho nedavala.

lotta1234
3. pro 2018

Je tu niekto okrem mna, kto nema este skoro ziadne brucho? :D

stef9328
3. pro 2018

@dzogobela dekuji moc, no vlastne poprve jsem taky jen odevzdala papir a to bylo vse. Dekuji moc.

baruda
3. pro 2018

Čím dál tím kulatější.......jedno bude asi fotbalista,furt kole a mele tam s sebou a druhý bude asi rybář po tatínkovi :D 24+3 a kg uvidíme ve čtvrtek

baruda
3. pro 2018

Holky,asi blbá otázka :D ale ptal se mě na ni muž.Rikala jsem,že bych si asi pomalu měla začít pomalu balit tasku a že musím koupit ještě poporodní kalhotky.tak se mě ptal,k čemu vlastně vůbec jsou.no a já to vlastně vubec nevím :D

dmiska
3. pro 2018

@baruda no, jsou k tomu, že jednak pri ocistkach hodně krvacis, tak aby sis neumazala svoje... No a pak taky jsou hodně pružné a větrají, tak kvůli tomu.. to zas pomuze při hojení

stef9328
3. pro 2018

@baruda poporodni kalhotky udrzujou vlozky tam kde maji byt a kdyby nahodou protekli tak nezaspinite svoje kalhotky. Uprimsne receno za me uplne super vec, jsou pohodlne,me v nich bylo perfektne😁mela jsem takove ty sitkove,ty lepsi a opravdu mi krasne ty vlozky drzely a nikdy nic neproteklo. A ty vlozky co se davaji po porodu jsou opravdu velke a ja vzdy davala 2,jedna za druhou,kdyz jsem lezela,aby nevyteklo neco ze zadu!

stef9328
3. pro 2018

Jinak u nas dnesni kontrola u gynekologa dopadla tak,ze nase malinka uz ma 830g,je zatim hlavickou dolu,coz doufam se neutoci ikdyz ma jeste spousta casu,nechci zase rodit koncem panevnim..no a ukazal mi ji i ve 3D no to uz je takove hezke miminko,krasa. Jinak v pondeli 27+0 pujdeme s manzelem na 3D ultrazvuk,budeme mit berusku vyfocenou😁

baruda
3. pro 2018

@stef9328
@dmiska a jaké mám pořídit? Švagrová byla spojena těma od Teny, ale je toho tolik,že se v tom člověk nevyzná....jaké mají na gynde vložky vím,měla jsem je po konizaci.

Ještě se zeptám 🙂 na konizaci jsem byla před 4 lety.vsude jsem četla,že mám mít zásobu hodně savých vložek,tak jsem jich fakt hodně nakoupila,ale celou dobu mi stačila intimka,takže mi všechny zbyly doma a protože používám kalíšek,vložky mám doma dodnes.ma ještě smysl koukat,jestli jsou použitelné nebo je mám prostě vyhodit a koupit nový? A ty si mám brát do porodnice taky nebo je mají všude k dispozici?

baruda
3. pro 2018

@stef9328 já už se taky těším na další utz.na tom normálním to není tak hezky vidět.bohuzel jdem až přesně za měsíc.mohla bych na ně koukat pořád :D

stef9328
3. pro 2018

@baruda ja mela a stale mam od firmy ABRI-fix, jen si musite koupit o cislo ci dve vetsi nez nosite bezne. Ja nosim normalne vel. S a kalhotky mam L a sedi mi krasne,teda sedeli😁daji se prat a za hodinku jsou suche, v baleni jich je 5,takze jedno baleni staci az na hlavu. Vlozky jsem mela svoje v porodnici,myslim moje porodnice neposkytovala a i ted budu kupovat BATIST Flower,za me nejlepsi,jsou krasne velke a dobre saji,akorad v baleni jich je tusim 20 a jen za pobyt v nemocnici jsem spotrebovala skoro 3baleni. Jako byla jsem hodne prekvapena co jsou to ocistky aže kolik toho ze me vytece😁😯takze tak

Strana