Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Ahoj holky my jsme dneska 23+1 malá tam sebou šíje to se musí uznat.ale hlavně ze ó ní víme 🙂.zítra máme test na cukrovku tak snad to bude dobré a zvládnem to.ve ctvrtek jedeme do Prahy do neděle za rodinou tak si uděláme výlet 🙂 . příští týden nás čeká 4D tak uvidíme nasi princeznu a a kontrolu u našeho pana dr.
@vendelinka08 krásný malý pupík ❤️
@baruda budu kupovat v lekarne primo porodnicky...je to lepsi...vzdy jsem je tam brala a pak jsem mela normalni az vice jak po tydnu..zalezi jak budou ocistky silne...ale kalhotky jsem brala ty v DM...ty mi sedely...
@kacka214 dekuji...no me zase tak maly neprijde...ale jde mi pekne dopredu..kdyz stojim rovne..tak neni poznat ze mam brisko...ale ono mi jeste vyleze...nikdy jsem nemela malinke...😊
@kacka214 cekala jsem ze kdyz cekam holcicku..ze budu vice do široka...
@viencze super.....mala se mi tam take pekne vrti...a kdyz se mi chce na wc a kopne do mocaku..tak to je neco...a hlavne radi v noci nez jdu spat...a kdyznekoho zavolam at se jde podivat tak prestane...dela brouka...
Tak Mikuláš, Čert a Anděl na zitra objednáni...jako každý rok....
Dneska test oogt a výsledky mám v pořádku. Hlásím se k těm, co jim sladký pití chutnalo. Klidně bych si i přidala. Jak jsem měla hlad,tak jsem za tu šťávu byla ráda 😀
Holly mate nejaka pejska, co chodivate vencit s briskem?
Ta nase opica taha jak blba. Kolem naseho baraku beha hodne kraliku a hlavne vecer. Coz ji klidnou nenecha :D mam co delat, kdyz skubne. Zatim se snazim nezatinat do bricha, ale nevim jak treba za mesic. Kdyz bude pritel v praci.
Ma prave teprve rok a mesic. Takze takovy pubos jeste 🙂
@harleta náš je právě taky ještě puberťák ale naštěstí na něho platí bafnout a je v pohodě ale jinak taky tahá hlavně za fenkama my to děláme tak že teď věnci převážně manžel a když je v práci a jdu já tak naštěstí se nestalo že by mě neposlechl když začne tahat. Spíš se bojím šíleně pak náledí....
@kreatura ja take mocnrchapu co kim na tom piti vadi...sestra kdyz mi rikala ze me objedna na test cukru..tak ji odpovidam..ze jasne ze mi to nikdynevadilo...ale ona tak opatrne..jako ze nejvetsi hruza na svete..no..tak rovnou rikam ze jsou horsi veci. A uprimne cola mi prijde o dost sladsi...alespon mi to zazene ranni hlad. Ale trochu simyslim ze nektere maminky to maji v hlave...jak si od nekoho prectou jaka je to hruza a s timto predsudkem tam jdou. Chapu ze nekomu to nechutna...kdo treba nema rad sladke..ale me sladke nevadi....
@harleta kdyz delam masaze..tak hodne zatinam brisni svaly a nevadi mi to...ale pokud to citis jinak...tak radeji opatrne.
Dnes sli kluci sami do skoly...do prace jdu az na 10hod a nechtelo se mi bloumat po meste..kdyz tam jdu az po praci a idpoledne jeste jednou se s klukama ostrihat...tak snad to zvladli.
No, mě nevadilo to pití jako takové (cukrovka), ale spíš ze zkušenosti vím, co s mým tlakem tahle ,,akce" dělá,
Statečně jsem ale opět absolvovala (minulý týden) a po tom prvním odběru po vypití, kdy se mi začalo blbě dýchat a šla jsem se osvěžit ven, tam sebou nad schodama sekla. Naštěstí jsem neupadla nijak blbě (taky jsem blbka, že jsem lezla ven, když jsem viděla černý kruhy, ale potřebovala jsem v tu chvíli čerstvý vzduch). Po 20 minutách s nohama nahoře dobrý a test jsem úspěšně dokončila.
Nevím - mám kamarádky, které se vdaly do Švýcarska, Norska.....a tam prý test tímhle způsobem snad vůbec nedělají, že ti udělají jen odběry z krve a stanoví tu křivku nějak, ale to pití nalačno toho roztoku neznají.........
Ale každopádně u nás se to dělá nejen těhotným - absolvoval to tam ten minulý týden se mnou jeden pán, úplně stejně jako já, chodili jsme i na ty odběry spolu a předpokládám, že ten tam nebyl kvůli těhotenství 😀
My teď máme veselý týden. Buď vozím z akce na akci děti (protrhl se pytel s narozeninovými oslavami) nebo už začala doba předvánočních večírků a jsme pryč my, ale už je to pro mě náročnější. Navíc mám dilema co na sebe 😀 protože, vyloženě těhotenské společenské šaty jsem nepořizovala a do některých svých původních se sice vejdu, ale vypadá to tak nějak divně..........Zrovna zítra jdeme na jeden, kde je dress code semi formal - tak vůbec netuším co na sebe navlíknu.
V pátek má zase oslavu pro změnu Adrianka (už 7 !! 🙂)), takže ještě nějaké zařizování.
No a mě začaly poslední 3 týdny v práci 🙂 v lednu už budu doma. Těším se na leden i únor, budu spát 😀 a doufám, že se skřítek nerozhodne narodit dřív.
Jinak o víkendu si Fanoušek zase po nějaké době rozsekl hlavu (12 kluků na jedné oslavě a stane se to zase jemu), je to šílený živel. Upřímně doufám, že to třetí - pokud bude kluk, nebude takový akčňák, i když učitele bude mít kvalitního 🙂
Tak zejména těm, kdo už má doma děti - pěkného Mikuláše dnes! 🙂 docela se i vrátilo to zimní počasí, ráno byla krásná jinovatka.
@harleta my máme taky ročního psího puberťáka, ale kavalírka 🙂) takže tam se ta velikost (aktuálně necelých 8 kg), zvládne - i když s taháním teď taky dost bojujeme, naštěstí má dobré přivolání, takže chodí víceméně na volno - u nás v okolí a výchovu jsem prozatím zcela nepedagogicky odložila - namlouvám si, že s mimčem v šátku se mi do toho pak bude chtít víc 😀
náš pes má teda nějakých 35kg 🙂 já jediné v čem se neangažuji tak je cvičák, jelikož tam je náš puberťák lehce na zabití jak ho všechno zajímá a minule mě dost potahal tak jezdím pouze jako doprovod a cvičí manžel 🙂
@vendelinka08 Jo, to je také možné, že už to mají vsugerované 🙂 Mě to ale nevadilo a ani jsem nad tím niják nepřemýšlela a ani nad tím, že bych mohla odmítnout, prostě je to součást vyšetření a něják jsem to brala jako automatickou věc, že tam půjdu 🙂
No nas psik ma 15kg, ale je to Shiba inu, takze silu ma peknou. A jeste k tomu to jsou psi, co poslouchaji jak se jim zachce. Me to nedela prave problem se zatinat do bricha, ale jestli to neva. Ikdyz v tomhle stadiu by to uz bejak nemelo vadit ze?

@stef9328 děkuji,já tam mám nějaký Ria,ty jsou hrozně dlouhý a savý.tak ještě někde pokoupim.....asi je lepší na netu než normálně v lekarne co?