Termín porodu březen 2019
Komu taky vychází termín porodu na březen 2019? 🙂
Me brisko netvrdne vubec....nikdy jsem s tim problem nemela...jen po sexu obcas trochu...ale jinak v poho...tak jsem rada
@vendelinka08 tak ten my nemáme vůbec :D ..... No dneska se mi povedla ještě super věc....byli jsme na zpívání koled u kapličky a já tam s sebou Sekla na zem,naštěstí jen teda na zadek,ale snad to prckum nevadí :D
Na saty se mrknu...dekuji ze tipy
Ja jak jsem mala a drobna a mam ted prsa a brisko tak to neni jen tak...vsude maji maxi saty ale ja jsem v tom jako v pytli...
@baruda no..my zase tak casto take ne....manzel by mohl porad..ja jsem ted takova bez chuti...takze trpi...
@vendelinka08 na začátku mi to Dr zakázala,protože sem pořád spinila a podobně,pak asi na konci 4 sem se ptala,jestli to můžeme zkusit,a ona že jo,tak prvně to bylo v pohodě a podruhý tam bylo zase trochu krve,tak nechtěl ani manžel.Dr mi pak říkala,že tam mám na čípku nějaký polyp nebo co a že krvaci ten.Krvacela sem totiž i když dělala ty stery,takže mi to zase zakázala.....takže chudák muž trpí :D
@baruda ja myslim..ze to vydrzi a vi ze to neni naporad...manzela ted pritahuji prsa co me narostla 😊😊😊
Me ten magnosolv take nepomahal u Vasika, tvrdlo mi bricho hodne, tohle tenstvi moc ne, piju obcas magnezii a rekla bych, ze je to celkove lepsi ani ty migreny nemam tolik.
@vendelinka08 jo to určitě vydrží,boji se o nás,takže pro děti vše :D navíc jsou i jiné způsoby.....manželovi se líbilo,když mi trochu narostlo břicho....tak mu rikam,že když jsem ji měla normálně,tak to seu nelíbilo,tak v čem je teď rozdíl :D
Holky nemáte tip kam pro nějaký slušivý kabát /bundu v těhotenství? Své bundy už jsem pomalu vyřadila a už skoro žádnou přes břicho nezapnu. Nechce se mi investovat do vyloženě těhotenské, tak mě napadá, jestli nemáte některá tip kde koupit vhodně střižené, kde se schová břicho a bude to použitelné i potom..... Napadl mě nejaky Áčkovy kabát, ale asi letos nejsou v módě, protože jsem zatím nenarazila
Tak ja koupila bundu na Vinted, ktera neni tehu, ale da se po stranach rozepnout, rozsirit. Mam i z Bonprix tehu-nosici, ale na zimu je slaba. Nebo kouknout na tehotenskou z bazarku? Jinak chtela jsem jet do porodnice do Chebu, manzel me i podporil a byli jsme rozhodnuty, mame to hodinu a neco cesty, ale staly se tam zmeny, vrchni sestru, ktera se tam zaslouzila o respektujici pristup, byla sesazena, diky tomu odesly i dalsi 2 porodni asistenky a je z toho zase normalni porodnice jako kazda jina. Tak ze je v planu zase Mulac v Plzni s dulou. Jedine takhle se tam pry da porodit privetive, tak uvidime. A cetla jsem si nejake informace a narazila jsem na jednu gynekolozku, ktera nedoporucuju zatezovy test na cukrovku, ani tam zeny neposila, jen nabidne, ze se ji nekolikrat stalo, ze to skoncilo potratem nebo hrozici predcasny porod a zensky potom konci na neschopenkach, to jen kdyby to nekoho zajimalo treba, i kdyz uz mate po testech. Ze tam treba souvislost byt i muze.
@maryoneta take resim bundu...stale na nejakou koukam...asi jak budou vyprodeje tak zajedu do Brna se podivat.Zatim zapnu co ted nam ale jeste kousek a nemam co na sebe. Takze myslim ze brzy vyrazim nebo take mrknu na vinted.
S bundou mám taky problém, teď nosím bundu mé sestry, ale už ju taky nedopnu a objednala jsem nakonec těhu bundu z lidlu, která stojí jen 700, což mi nepřišlo tak hrozné a pak ju buď prodám nebo se dá nosit i jako nosící. Já jsem většinu věcí, co teď nosím objednávala právě z Lidlu. A ani nemám všechno těhu, snažím se kupovat oblečení, který budu moct nosit jak teď s bříškem, tak potom i bez.
@mysek Já si teda nemyslím, že by zátěžový test na cukrovku měl vliv na předčasný porod..to by mě zajímalo jak na to přišla 😊 Pokud máš nějaký výzkum, ráda si ho přečtu. Jinak třeba mě problémy začaly už před testem na cukrovku 😔
Jestli vám ještě zatim bundy jsou, počkejte na výprodeje, začnou hned po Vánocích ;)
Koupila jsem hodně teplou v H&M v lete ve výprodeji za 1000 a je super, určitě ji pak v pohodě prodám... No a podzimní jsem předtím koupila za pár korun v sekáči
holky, tak máme taky cukrovku úspěšně za sebou, dopadla skvěle, ale radši nebudu komentovat to, že jsem tam šla s vybitym telefonem i čtečkou :D :D 3x sem přečetla jeden časopis, ale naštěstí to uteklo :D :D každopádně si jdu dát za odměnu věneček :D :D
já si koupila v kauflandu asi před měsícem takový kabát s kožichem, je sice látkový, takže ne do sněhu nebo deště, ale je perfektně teplý, stál asi 300. Jen ta barva připomíná trochu župan, ale to neřešim, hlavně, že hřeje a vejde se mi tam pupek :D :D
Tak já těhotenské oblečení zatím neřeším, doufám, že do porodu to zvládnu v tom co mám 😀
Termín podle 1. screningu je 28.2. a podle poslední MS 5.3. Tak snad 😀
S klukama jsem nosila moje oblečení až do porodu a divila jsem se, že jsem zapla i kozačky 😀 Ale kluci byli narozeni o 6 týdnů dříve, tak doufám, že teď to zvládnu ve svém do normálního termínu.. 🙂
Zatím mi mé kalhoty padají, tak ještě nějáké místo tam je 🙂 A v bundách mám také slušnou rezervu, takže oblečení je to poslední co bych teď řešila 🙂
Když se tu tak krásně řeší zrovna těhotenské oblečení - mám slíbené od Ježíška-sestry těhotenské kalhoty, ale vůbec netuším, kde je koupit. Bydlím v Praze, ideálně někde Smíchov nebo Hlavák (sestra v Praze nebydlí a přijede i s dětmi). Nevíte některá? Mám spíše větší velikosti, netěhotenské tak 48, ale teď mám problém málem dopnout kalhoty, co jsem nosila, když jsem měla o 10 kilo víc ☹.

@maryoneta :D :D :D no já k tomu ještě jim magnesium, když si vzpomenu.....jako me to trochu na to břicho pomohlo, dřív mě k tomu i bolelo, to teď neni, jen tlak a dost mi pomáhá na nohy, když si ten magnosolv nedam, hrozně mě nohy bolí a nemůžu spát, po něm to je lepší.......no nebo to je placebo :D