icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

snahnah
16. bře 2018

@viki999 Mi se břicho zmenšilo nebo víc narostl ten špek nad ním 😡

viki999
16. bře 2018

@snahnah Mám stejny dojem... protože už bylo větší :D

viki999
16. bře 2018

@snahnah Dej taky fotku at v tom nejsem sama :D

snahnah
16. bře 2018

@viki999 nemám doma zrcadlo a na synečka leze puberta nebo co a nespolupracuje :D

snahnah
18. bře 2018

@viki999 Jedno zrcadlo vlastně máme, schované a zapatlané u synečka v pokoji. Tak ať v tom nejseš sama 😃 Už se nemůžu dočkat, až bude rekonstrukce baráku hotová a budu mít veeeeelkeeeee zrcadlo v šatně. Jen aby se to všecko stihlo do srpna. Dneska se mi zdá břicho docela velké, když ležím na zádech 😂 Ráno mě Bořislav tak pěkně kopkal, zavolala jsem drahého, ať si jde sáhnou, ale jak přišel, asi zapůsobila mužská otcovská autorita nebo co a přestal 😀

snahnah
18. bře 2018
viki999
18. bře 2018

@snahnah dneska mi taky přijde větší... A hlavně zas curam co 15 minut :-/
Jinak u mě pohyby zatím rozhodně nejsou takové, aby to mohl Vr (manzel) cítit...
Jinak jak jsem byla v úterý na cvičení, tak mi kamarádka řekla- "Je ty máš roztomilý bříško" :D Ma termín den přede mnou... Jsem si na to vzpomněla jak jsem viděla tu tvoji fotku - máš hezké bříško 🙂

snahnah
20. bře 2018

@viki999 Děkuji 🙂 U mě to už právě jde trošku cítit večer, včera Bořislav pokopal velkého bráchu. Ten se dokonce nechal a nepronesl žádé své předpubertální moudro a dokonce se díval na video s kočárkem a prý že ten je dobrý, ten kup :D Koukala jsem ještě na Noordi Fjordi.
To čůrání ti nezávidím. Mi se zas vždycky chce, sotva vyjdu ven i když jsem byla těsně před tím :D

viki999
20. bře 2018

@snahnah Já nejsem zvyklá moc pít, teď se snažím na to najet.. ale má to svoje úskalí no.. Jinak to co píšeš taky znám.. jakmile vyjdeme/vyjedeme můžu se počůrat, a to jdu vždy než vyrážíme 🙂
Jinak dneska v noci jsem měla šíííílený bolesti břicha.. nevím čím to.. a včera zas záda, hlavně kostrč mě bolí a střílí mi to až do kyčle :-/
Mám dojem že se rozpadnu a to nejsem ani v půlce :D :D :D

snahnah
20. bře 2018

@viki999 Ani mi nemluv. O víkendu jsem seděla/ležela u noťasu a šprtala na zkoušku (mám ji, jupí) a dneska mám pocit, jako kdybych slavila celou noc, včetně velkého množství alkoholu. Přitom jsem neměla ani birela a šla spát ve 21,30 :D

veronikanel
21. bře 2018

Mikro bříško vám závidím.Já umírám na bolest zad😬
Mrňous kope jak smyslů zbavený,taky docela bolestivě 🙂 Břicho tvrdne,magnézko zobu a nic.
Asi je pravda,že při každém dalším těhotenství vše vnímáme intenzivněji😕

marketa1704
22. bře 2018

@veronikanel ty máš krásný bříško 🙂

pavicka
Odpověď byla odstraněná
viki999
27. bře 2018

Ahoj holky, tak co nového? Měla jsem takovou radost, minulý týden v noci z po na ut jsem měla strašný křeče v břiše.. vysledek ale byl, že se mi to tam asi nějak "porovnalo" a od úterý mi bylo celkem dobře.. no a od vcera ráno už je mi zas zle :-/
Každopádně už trochu povyrostlo břicho, začíná v něm být nějak "živo"..
Pochlubte se jak jste na tom vy.. kdy Vás čeká 2. screening?

zofinecka
27. bře 2018

Tak já byla dneska na kontrole u svého dr. Tak se těšil a sliboval že bude krásná fotečka a ono to naše patě se usídlilo nízko. ☺️ Byl rád, že vůbec zkontroloval to co má a ve výsledku vyšlo, že odpovídá 18 +1 a váží cca 220g. Na 2 screening jdu 4.4.,tak snad tam to bude lepší a prtě se pošoupne trochu výš. 😀

snahnah
27. bře 2018

@viki999 Nemám v břichu dítě, ale vrtuli 😆 a sklátila mě rýmečka, už chápu, že na ni chlapi umírají, která plynule přešla do kašle. Chytla jsem to asi od synečka, který se dneska ráno pro změnu pos..l. Snad nechytnu i tohle. Na screening jdu přesně za týden. Přítel mi píchal prstem do břicha a prý už ten špíček není měkký, ale tvrdý, vypracovaný 🤣 A mám dilema, jestli si nechat říct pohlaví. Drahý chce překvapení, ale když to budu vědět, nevydržím to a vykecám mu to. Jenže to nevydržím nevědět 😀

feiit
27. bře 2018

Ahoj holky začínám 22t termín začátek srpna.. Fotecky se už 2mes nedaří u dr udělat nechala jsem si tedy 2 screening natočit a vystrihala to hezké..

viki999
27. bře 2018

@zofinecka jsem dnes 19+4 a taky jdu 4.4. 🙂 držím palce ať se posoupne 🙂

@snahnah :D :D ona ta rýma je teď hnusná.. já musím zaklepat, že mě se zatím nemoci vyhýbají, mám obecně ale problémy s vyprazdnovanim, tak si "užívám" aspoň to.. my si pohlaví říct určitě necháme, pokud to bude chtít ukázat.. ukecala jsem min. týden doktorku ať se koukne utz a mělo tam nacpanou ruku, takže víme prd :D manžel začal vymyslet, že až to budem vědět, že si to necháme pro sebe, ale to se mi nelíbí..

@feiit pěkně 🙂 koukala jsem na foto pohlaví.. no a ty máš přesně ten UTZ kdy nevím, zda je to kavovy zrno a kus pupeční šňůry nebo kulky a pindik.. co ti řekli? Čím víc na to koukám tím víc si říkám že asi kluk?

feiit
27. bře 2018

@viki999 od 12tt potvrzena holka právě mezi nozkama nic nemáme

viki999
27. bře 2018

@feiit Jasny, teď se mi dokonce podařilo to víc přiblížit.. :D Každopádně gratulace... Já doufám, že my se to dozvíme konečně příští týden na 2. screeningu 4.4.. do ted nemame ani 1 tip..

feiit
27. bře 2018

@viki999 to mě nechce už 2 měsíce ukazovat obličej ale za to pohlaví se nestydí od začátku ani sem nečekala že mi to řekne tak brzo ale od té doby to platí

viki999
27. bře 2018

@feiit Omlouvám se za priblblou poznámku- snad ji to nezůstane :D

feiit
27. bře 2018

@viki999 no doufám chci jít na ten 4d ultrazvuk

marketa1704
27. bře 2018

Ahoj holky, zítra budu 19+0 a ráno jdu po měsíci na kontrolu, tak jsem moc zvědavá, co se bude dít a jestli se konečně dozvím jestli čekáme holčičku nebo chlapečka. Doufám, že bude vše v pořádku, i manžel jde se mnou... Pohyby asi ještě pořádně nepoznám, pač mám trochu špek, ale pupík jak když bych byla v 8.měsíci :D

feiit
27. bře 2018

@marketa1704 určitě vše bude ok 🙂 mě teda už malá kope od 16tt a ted začínám 22 a už docela hodně hlavně když jdu spát dělá si ze mě fotbalové hřiště.. no až nabere za 2měs na síle asi se mám na co těšit😀

viki999
28. bře 2018

@marketa1704 Držím palce, dej vědět jak jsi dopadla ;)

marketa1704
28. bře 2018

Tak po kontrole, výpadá vše v pořádku a na screening až za dva týdny, ale když tam byl i manžel, tak zběžně zkontroloval srdíčko, žaludek, stehýnko 🙂 no a zatím to vypadá na holčičku, chtěli jsme víc chlapečka, ale případně to nevadí 🙂 a mám strašnou radost, jak miminko roste <3 teď asi umřu hlady než dojedu do práce.... Holky, mějte hezký den :*

viki999
28. bře 2018

@marketa1704 moc gratuluju <3

ivis314
4. dub 2018

@viki999 @zofinecka
Ahoj holky, dlouho jsme si nenapsaly 🙂)) Jak se máte? Nebyl moc čas zajít na forum, až dnes🙂))

zofinecka
4. dub 2018

@ivis314 já jdu zrovna dneska na 2. Screening, tak jsem zvědavá.

Strana