icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

snahnah
25. čer 2018

@zofinecka Tak já šla rovnou z půlroční nemocenské. A na mimino nemám nachystané absolutně nic. To mě čeká právě až po tom stěhování, asi mě klepne 😆

fanunka
25. čer 2018

@snahnah hmm taky krom kocaru nemam nic... mam 3 krabice čehosi po segry klukovi na pude ale fakt netusim co tam je a hlavne jestli ty spravne velikosti. Taky xekam na truhláře az mi udela skrine 🙂

zofinecka
25. čer 2018

@snahnah no tak to já na nemocenské nebyla. Jinak já už mám všechno i kočár doma.

veronikanel
26. čer 2018

Kočár vám závidím.Já mám na mimi vše,hlavně po dětech,dokoupeno jen pár věcí a doplňky na kočárek - který ale nikde není k dostání.Snad v půlce července😬Doma se mi válí peníze a ve schránce milion mailů o tom,jak ho dodavatelé prostě nemají😢Už jsem z toho značně nervózní...

snahnah
26. čer 2018

@fanunka
@zofinecka Jako kočárky mám 3, jeden sporťák (ale kdo ví v jakém stavu), jeden 2 kombinaci, který se musí opravit a jeden funkční zaparkovaný u mamky. 3 postýlky, ale nevím v jakém stavu, min.jedna z nich potřebuje zklížit, druhá novou matraci, ta třetí nevím, nevím 🙂 11 krabic, ve kterých nevím, co je a ani je nemám kde vybalit 🙂 Tak snad to potom stihnu vše přeprat a nachystat (leželo to 5-10 let na půdě). Když se zadaří, příští týden bychom mohli jet pro nábytek, ať to mám kde uložit. Dneska jedu domalovat obyvák a dětský pokoj. Drahý slíbil vyklidit ložnici, tak jsem zvědavá :D Kuchyň se montuje už 2 týdny. Jediné, co je tam funkční je záchod :D

zofinecka
26. čer 2018

@veronikanel já měla štěstí, že jsem kočár měla od kamarádky po jejich dětech.

zofinecka
26. čer 2018

@snahnah teda ty to máš složité. To já bych nedala. Já jedu zase příští týden s dema na týden na tábor do Zátoru, tak jsem zvědavá jak to dám.

snahnah
26. čer 2018

Ložnice 🤦 Všechny dveře budou za 2-3 týdny. Včetně těch vstupních.

snahnah
26. čer 2018

@zofinecka Rekonstrukci si převážně svépomocí dělá drahý sám, já pomáhám až teď, kdy se maluje a takové podobné jednodušší věci, k elektrice,oknům a nahazování omítky mě nepustil. Trvá to třetím rokem a já loni prohlásila, že schválně otěhotním a uvidí, jak to půjde rychle :D že já radši nemlčela :D

zofinecka
26. čer 2018

@snahnah no tak to se ti povedlo. 😁😁 A pomohlo to aspoň?

snahnah
26. čer 2018

@zofinecka No, za posledního půlroku se toho udělalo nejvíc a hodně se to konečně pohlo, takže efekt to mělo, ale moje nervy....i když, já mám kde bydlet, postýlku si někam narvu, ale on by musel stěhovat těch 11 krabic atd. :D

fanunka
26. čer 2018

@snahnah taky jsem malovala 🙂

snahnah
26. čer 2018

@fanunka Koukám, že modrá vede 😁 u nás taky.

fanunka
26. čer 2018

@snahnah tahle barva je puvodni 🙂 kdyz jsem stavela dum pred 12ti lety, aniz bych vedela ze jednou toho kluka fakt budem mit. Ted jsem tu barvu jen kopirovala, aby to bylo ciste

fanunka
26. čer 2018

Holky jakou velikost obleceni pro miminko do porodnice?

zofinecka
26. čer 2018

@fanunka já beru 50 😁😁😁😁, ale my budeme mít prcoška. 😁😁😁

snahnah
26. čer 2018

@fanunka Záleží kdy začneš rodit 🙂 já měla u minulého v záloze i 45 po dvojčatech z rodiny, kdyby náhodou, ale nakonec byla akorát 56 (51 cm a 4,2 kg)

viki999
26. čer 2018

@fanunka Já budu brát urco 56, pokud by byly odhady nějaký menší, tak možná do zálohy i 50...

Jinak pokoj bude taky modrý, jedná strana šedá... teď je ještě zelený:D manžel chce začít zítra bily strop.. ještě není doklizeno po malování ostatních místností... a rozese*em další.. to už nikdo neuklidi :D

fanunka
26. čer 2018

@zofinecka
@snahnah
@viki999 ahaaa tak ja taky budu brat 50. Teda dneska jsembuplne marna... prcek me dnes pekne tlaci v podbrisku tak jen polehavam, ale za hodku pujdu aspon na prochajdu at se trosku proberu. Mate to taky nektera?

zofinecka
26. čer 2018

@fanunka mě teda nikde netlačí, ale za to mě otékají nohy a ruce a nejlépe v noci a to se pak ráno nemůžu ani hnout. A dokonce mě i brní nohy a ruce. ☹️ No hnus opravdu.

fanunka
26. čer 2018

@zofinecka ahaa tak otoky zatim zadne. Jen ten tlak dycky na jednom kousku bricha a ten kousek je tvrdej - to ještě neni tvrdnuti bricha ze? Protoze tohle mam asi uz 2 mesice jen do dneska to bylo treba jen 3x za den a dneska je to skoro porad 🙂

zofinecka
Autor odpověď smazal
zofinecka
26. čer 2018

@fanunka no je to možné. Já takové tvrdnutí s tlakem mám už asi od 20tt.

zofinecka
26. čer 2018

Holky musím se pochlubit. Toto jsem dnes dostala v práci na rozloučenou. 😁😁

fanunka
26. čer 2018

@zofinecka jeeeer

snahnah
26. čer 2018

@zofinecka Krasny darek, co tam vsechno je? 🙂

@fanunka Vcera jsem byla uplne mrtva a neschopna... Dneska jsem teda zas dala dalsi vrstvu na steny a Borislav se nejak rozdivocela, tlaci v levem podbrisku, ze ani sedet nemuzu a zaroven v pravem nadbrisku. Ja se dneska asi nenajim 😂 jinak me tlaci prevazne v horni prave casti-velka tvrda boule. Co to muze byt? A kdyz mi tvrdne bricho, je to v cele plose, vypoukne se jeste vic a je jak beton.

fanunka
26. čer 2018

@snahnah ahaa tak to ja mam dycky jen kousek bricha udela se tam boule a to tlaci myslim ze to jsou zada nebo hlava nebo nevim. Ja ho mam hlavou dolu lehce v pravo a bouli mam vetsinou vlevo u pupiku az dolu do podbrisku. Od pupku nahoru mam pak bricho trosku prazdnejsi. Nekde jsem cetla ze tvrdnuti bricha se da prirovnat ke kreci ve svalu a ze to docela boli..

zofinecka
26. čer 2018

@snahnah byla tam deka, pliny a šatičky. A ještě jeden balíček jsem dostala a tam byly vlhčené ubrousky. 😁

veronikanel
27. čer 2018

@fanunka Tvrdnutí bříška je "celoplošné" - ztvrdne prostě celé.Pak je jak šutr a tak nějak se i scvrkne.Bolest spíš tlak.
Boule a tlak na jednom místě bude miminko 😊

fanunka
27. čer 2018

@veronikanel dekuji

Strana