Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Kočár vám závidím.Já mám na mimi vše,hlavně po dětech,dokoupeno jen pár věcí a doplňky na kočárek - který ale nikde není k dostání.Snad v půlce července😬Doma se mi válí peníze a ve schránce milion mailů o tom,jak ho dodavatelé prostě nemají😢Už jsem z toho značně nervózní...
@fanunka
@zofinecka Jako kočárky mám 3, jeden sporťák (ale kdo ví v jakém stavu), jeden 2 kombinaci, který se musí opravit a jeden funkční zaparkovaný u mamky. 3 postýlky, ale nevím v jakém stavu, min.jedna z nich potřebuje zklížit, druhá novou matraci, ta třetí nevím, nevím 🙂 11 krabic, ve kterých nevím, co je a ani je nemám kde vybalit 🙂 Tak snad to potom stihnu vše přeprat a nachystat (leželo to 5-10 let na půdě). Když se zadaří, příští týden bychom mohli jet pro nábytek, ať to mám kde uložit. Dneska jedu domalovat obyvák a dětský pokoj. Drahý slíbil vyklidit ložnici, tak jsem zvědavá :D Kuchyň se montuje už 2 týdny. Jediné, co je tam funkční je záchod :D
@veronikanel já měla štěstí, že jsem kočár měla od kamarádky po jejich dětech.
@zofinecka Rekonstrukci si převážně svépomocí dělá drahý sám, já pomáhám až teď, kdy se maluje a takové podobné jednodušší věci, k elektrice,oknům a nahazování omítky mě nepustil. Trvá to třetím rokem a já loni prohlásila, že schválně otěhotním a uvidí, jak to půjde rychle :D že já radši nemlčela :D
Holky jakou velikost obleceni pro miminko do porodnice?
@fanunka Já budu brát urco 56, pokud by byly odhady nějaký menší, tak možná do zálohy i 50...
Jinak pokoj bude taky modrý, jedná strana šedá... teď je ještě zelený:D manžel chce začít zítra bily strop.. ještě není doklizeno po malování ostatních místností... a rozese*em další.. to už nikdo neuklidi :D
@zofinecka Krasny darek, co tam vsechno je? 🙂
@fanunka Vcera jsem byla uplne mrtva a neschopna... Dneska jsem teda zas dala dalsi vrstvu na steny a Borislav se nejak rozdivocela, tlaci v levem podbrisku, ze ani sedet nemuzu a zaroven v pravem nadbrisku. Ja se dneska asi nenajim 😂 jinak me tlaci prevazne v horni prave casti-velka tvrda boule. Co to muze byt? A kdyz mi tvrdne bricho, je to v cele plose, vypoukne se jeste vic a je jak beton.
@snahnah ahaa tak to ja mam dycky jen kousek bricha udela se tam boule a to tlaci myslim ze to jsou zada nebo hlava nebo nevim. Ja ho mam hlavou dolu lehce v pravo a bouli mam vetsinou vlevo u pupiku az dolu do podbrisku. Od pupku nahoru mam pak bricho trosku prazdnejsi. Nekde jsem cetla ze tvrdnuti bricha se da prirovnat ke kreci ve svalu a ze to docela boli..
@fanunka Tvrdnutí bříška je "celoplošné" - ztvrdne prostě celé.Pak je jak šutr a tak nějak se i scvrkne.Bolest spíš tlak.
Boule a tlak na jednom místě bude miminko 😊
@veronikanel dekuji

@zofinecka Tak já šla rovnou z půlroční nemocenské. A na mimino nemám nachystané absolutně nic. To mě čeká právě až po tom stěhování, asi mě klepne 😆