Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Já byla taky minulý týden, jelikož jsem objevila na testu dvě čárky a tak jsem se hned objednala, abych si to nechala potvrdit. Byla jsem 6tt+5 a srdíčko nebylo vidět,tak me objednal za týden na.kontrolní UTZ a dneska už srdíčko bylo vidět. U předchozích těhu jsem to rak neměla.
Ahoj holky, tak mazu k dr...uf
Tak jsem na nervy...prej tam neni nic moc videt, odpovida to 4-5 tt a zacal me poucovat o mimodeloznim...ze ta moznost je, i kdyz neco bylo videt v deloze..tak nevim
Ahoj holky, tak ja dnes byla u dr 🙂 Tak nase mimo ma 3mm, je tam, kde ma byt a vse je v naprostém pořádku 😊 Další kontrola za dva týdny uz s ❤️
Ahoj holky, tak ja ležím v nemocnici a čekám na revizi. Začala jsem krvacet 😢
@tereza1995 To mě moc mrzí 😢 Drž se!!
@tereza1995 to je mi lito😢
@tereza1995 to mě mrzí ☹
@kobzolla a co ty, jak jsi dnes dopadla??
@tereza1995 Taky mě to mrzí. Nejsi v tom sama. Mě dnes na UTZ opět vůbec nic neviděli s HCG začali hledat, takže mě čeká revize zítra. Nejhorší je, že se "to" neudrželi už potřetí za 4 cykly snažení!!!! 😔😔
@kobzolla to je mi líto. Snad se vám brzy znovu zadaří a vše už dopadne dobře, když máte tak ,,pohnojeno".
@kobzolla to mě mrzí. Mě přijali do nemocnice a HCG bylo vysoke tak si me tu nechali přes noc a budou mi brat hcg ještě dnes, ale včera ze me vyšel velký kus něčeho a pořád krvácím takže já už vím že je po všem :( teď už jen jestli bude potřeba revize nebo ne :( achjo, nebylo to planovane mimčo ale už jsme se hrozně těšili :(
já jdu dneska na kontrolní odběr hcg, ale taky se spíš smiřuji s tím, že to dopadne špatně?☹
v děloze je sice rostoucí váček, ale prázdný(ve středu a to jsem byla v 5+6tt...)
dnes už jedu jenom na krev, a podle toho se rozhodne, co dál...
@snezenka123 moc moc držím palce! Myslím na tebe! Určitě ta hodnota bude vysoká!
@tereza1995 strašně moc děkuji..vím, že naděje umírá poslední..ale občas tochu špiním, tak si říkám, že to asi enní ok...chjo..na tebe taky moc myslím,,,a držím palečky
@snezenka123 špinění nic neznamená 🙂 přijela jsem se silným krvácením a doktoři řikali že pokud to není krvácení jako pri ms nebo větší že to nemusí vůbec nic znamenat, že to v začátcích občas může být 🙂 mě se to bohužel rozjelo. Ale zas lepší ted než třeba ve 20tt
@tereza1995 jj o tom jsem taky četla, že krvácení není dobré..ale někdo i krvácel a nakonec to bylo ok. Já mám rostoucí váček, ale zatím bohužel prázdný, dnes jsem 6+1 , utz dělat nebudou, jen brát krev a budu čekat do odpoledne..a jak se cítíš ty? moc na tebe myslím
@snezenka123 tak Hcg kleslo, a teď mě čeká ukltrazvuk a uvidí se jestli odešlo vše nebo jestli mě čeká ještě čištění :(
@tereza1995 to mne hrozně moc mrzí....vím, jak se cítíš, i když nejsem v tvojí situaci, už dva dny se snažím vyrovnat spíš s tou horší variantou, a je to bolestivé...a moc to bolí.
Chápu tě a rozumím ti. Moc a moc ti přeji, brzké uzdravení nejen na těle, ale i srdíčka. Drž se❤ soucítím s tebou
@tereza1995 moc me to mrzi😢snad aspon nebude potreba revize
@snezenka123 strašně moc děkuju! Tobě budu držet palce a čekat na zpravu jak jsi dopadla!
@kopre_tinka děkuji moc, tak je to čisté můžu jít domů. Aspoň jedna dobrá zprava :(
@tereza1995 tak aspoň že nemusíš na sál...☹držím palečky ať jsi brzo ok...myslím na tebe❤
Já zrovna ležím na pokoji a čekám, až si pro mě přijdou na revizi. HCG začalo samo klesat, tak snad po revizi klesne rapidně, ať je jasné, že to nebylo mimoděložní. A pak na kontrole u mého frndaře (ten mi teda budu dělat i revizi) se domluvíme pak co dál, protože tenhle smutný nezdar mě potkal už potřetí za půlroční snažení. Tohle není normální 😔 Ještě, že už mám doma malého uličníka, jinak bych už snad někde visela. Ještě, když mě šoupli na porodní mezi maminky a miminka...

@tereza1995 Moc dekuju, jeste jsem v soku 😀. Matej bude mitv lednu dva a pul.