icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

fanunka
26. črc 2018

@zofinecka no tak podbrisek me taky parkrat za den poboliva a nikdy by me nenapadlo ze by to mohli byt poslicci ja myslela ze boli daleko vic

zofinecka
26. črc 2018

@fanunka někdy jsou silnější a někdy ne.

fanunka
29. črc 2018

Takže asi odeslel zbytek hlenove zatky, ale bez příměsi krve... tak ja nevim. Zitra jedem na kontrolu tak snad budem chytrejsi

zofinecka
29. črc 2018

@fanunka koukni na Google, tam najdeš i obrázek jak hlenová zátka vypadá. Mě když odešla hlenová zátka, tak byla do hněda. 😁😁😁😁 Já jdu na kontrolu ve středu, tak uvidíme.

viki999
29. črc 2018

@fanunka
@zofinecka
No, osobně ten google moc nedoporučuji.. jen pro silne povahy :D
Jinak zatka může být od hnědé po bilou přes zelenozlutou a to vše vždy buď s nebo bez primesi krve...
Navíc se průběžně dotváří, takže když ti odejde kousek a za 2 dny zas kousek, furt neznamená že odešla cela 🙂 udajne se dokaze obnovit cela behem 24hod.

fanunka
29. črc 2018

@zofinecka no tak to mi teda řekni co to ze mě odešlo když to nebylo do hněda🙂

fanunka
29. črc 2018

@viki999 tyyjo to jsou věci!!!! Dekuju za info

zofinecka
29. črc 2018

@fanunka to může být jen výtok. Já to mám celé těhu. 😁😁😁😁

fanunka
29. črc 2018

@zofinecka ale tohle je fakt tuhej nazelenalej

zofinecka
29. črc 2018

@fanunka hlenová zátka je spíše řidší než hustá. 😁😁😁 Taková jako slizká 😁😁😁😁😁. Něco jako když máš výtok při ovulaci.😁😁

fanunka
29. črc 2018

@zofinecka uaaaa ntvle to jsem z toho jelen

zofinecka
29. črc 2018

@fanunka každý to může ale mít jinak. Zkus si to najít na internetu. Tam je to hezký vysvětleno.

veronikanel
30. črc 2018

Ahoj dámy,tak jak se vám daří?Všechny v celku?

Mě se asi vrátili nevolnosti.Ob den nebo dva zvracím,do toho mě trápí průjmy,neustálý výtok(a teď babo raď,o co jde...)...Už bych fakt ráda porodila a ten mrňous ne a ne vylézt.A že se snažím😄
Ve ČT ofiko,dle PM začínáme 40tt(dle posunu 39 a dle UTZ dnes 38+2).Fakt jsem ani nedoufala,že bych mohla dojít takhle daleko.
Všechno mě už bolí,pořád bych spala(což samozřejmě nejde)...

fanunka
30. črc 2018

Takze holky jsem po kontrole. Otevrena na prst a malej uz je pekne napasovanej hodne dole a na odchod hlenove zatky se ani nepozastavil. Dr mi delal vytery na streptokoka. Po opusteni ordinace jsem se sla vycurat a na papiru krev :( na 2. 3. I 5. Papiru porad krev tak jsem se tam vratila a dr rikal ze se to stava po vysetreni ze to do 2 dnu prestane... COŽEEEE? Zase jsem vyplasena achjo

viki999
30. črc 2018

@veronikanel U nás furt v celku, vedra mi dávají taky hodně zabrat.. navíc furt nejsou dopřipravené věci, takže zatím to ani nejde prostě :D spala bych už taky furt..

@fanunka Tak on ten odchod zátky pro ně stejně nic neznamená... může to znamenat že budeš rodit za pár dní, ale i za týdny.. stejně tak v podstatě i to otevření a příprava v cestách.. já ho mam slezlýho dole už asi měsíc...a nic :D
Jinak to vyšetření na streptokoka je hnusný, může se stát, že tě podráždí.. mě se to minule stalo po jiným vyšetření, že jsem špinila druhý den.. a taky mi řekli že OK..
Snaž se být v klidu.. však už je to jen chvíli a až se fakt něco začne dít, určo to poznáš 🙂

fanunka
30. črc 2018

@viki999 chaaa chaaa uplne presne co pises rikal i dr. V klidu jsem pac me i trochu boli podbrisek a to mi dr rekl ze i do bazenu muzu ac sem pootevrena. Tak treba zitra

ter
Odpověď byla odstraněná
fanunka
1. srp 2018

Tak co holky jak je? Dnešní noc byla teplotně hodne vostra. V pul 2. Jsem se probudila a nusela jsem se z patra presunout do prizemi, abych to prezila

zofinecka
1. srp 2018

@fanunka no tak já zas včera poslíčky, nejspíš. Už mě to opravdu nebaví. To vedro je hnus. 😛😛😝😝 UA chvilku vyrážím na poslední poradnu ke svému dr na gyndu, tak jsem zvědavá.
A chtěla jsem se zeptat jak máš v průkazce zaznačeno, že jsi otevřená na 1 prst. 😁😁😁😁

snahnah
1. srp 2018

@fanunka U nás fouká, dokonce jsem se musela přikrýt.

fanunka
1. srp 2018
fanunka
1. srp 2018

@snahnah neneeee odkud jsi?

viki999
1. srp 2018

Ona @snahnah je tu jen aby provokovala 😈

zofinecka
1. srp 2018

@viki999 to není provokace. V Ostravě bylo ještě v 9.00 zataženo a krásně chladno, ale už se začíná ukazovat sluníčko 😛😛☹️☹️

snahnah
1. srp 2018

@viki999 Tebe vždycky a s radostí😘

@fanunka Budišovice, to je mezi Ostravou a Opavou.
@zofinecka Tu už se taky vyjasňuje, ale aspoň ještě fouká vetříček.

viki999
1. srp 2018

@snahnah Můj čas přijde! 👽👽

snahnah
1. srp 2018

@viki999 A už máš úplně sbalenou tašku? 😜

zofinecka
1. srp 2018

@snahnah tady taky 😁😁😁😁

viki999
1. srp 2018

@snahnah Můj čas na to že ti to vrátím 😈, ne na porod.. ten mě zřejmě ještě pár let nečeká 😂

snahnah
1. srp 2018

@viki999 Ještě zítra balík a mám dobaleno😉 Jj, to jsem zvědavá 😀

Strana