Termín porodu v srpnu 2018
Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?
Takže asi odeslel zbytek hlenove zatky, ale bez příměsi krve... tak ja nevim. Zitra jedem na kontrolu tak snad budem chytrejsi
@fanunka
@zofinecka
No, osobně ten google moc nedoporučuji.. jen pro silne povahy :D
Jinak zatka může být od hnědé po bilou přes zelenozlutou a to vše vždy buď s nebo bez primesi krve...
Navíc se průběžně dotváří, takže když ti odejde kousek a za 2 dny zas kousek, furt neznamená že odešla cela 🙂 udajne se dokaze obnovit cela behem 24hod.
Ahoj dámy,tak jak se vám daří?Všechny v celku?
Mě se asi vrátili nevolnosti.Ob den nebo dva zvracím,do toho mě trápí průjmy,neustálý výtok(a teď babo raď,o co jde...)...Už bych fakt ráda porodila a ten mrňous ne a ne vylézt.A že se snažím😄
Ve ČT ofiko,dle PM začínáme 40tt(dle posunu 39 a dle UTZ dnes 38+2).Fakt jsem ani nedoufala,že bych mohla dojít takhle daleko.
Všechno mě už bolí,pořád bych spala(což samozřejmě nejde)...
Takze holky jsem po kontrole. Otevrena na prst a malej uz je pekne napasovanej hodne dole a na odchod hlenove zatky se ani nepozastavil. Dr mi delal vytery na streptokoka. Po opusteni ordinace jsem se sla vycurat a na papiru krev :( na 2. 3. I 5. Papiru porad krev tak jsem se tam vratila a dr rikal ze se to stava po vysetreni ze to do 2 dnu prestane... COŽEEEE? Zase jsem vyplasena achjo
@veronikanel U nás furt v celku, vedra mi dávají taky hodně zabrat.. navíc furt nejsou dopřipravené věci, takže zatím to ani nejde prostě :D spala bych už taky furt..
@fanunka Tak on ten odchod zátky pro ně stejně nic neznamená... může to znamenat že budeš rodit za pár dní, ale i za týdny.. stejně tak v podstatě i to otevření a příprava v cestách.. já ho mam slezlýho dole už asi měsíc...a nic :D
Jinak to vyšetření na streptokoka je hnusný, může se stát, že tě podráždí.. mě se to minule stalo po jiným vyšetření, že jsem špinila druhý den.. a taky mi řekli že OK..
Snaž se být v klidu.. však už je to jen chvíli a až se fakt něco začne dít, určo to poznáš 🙂
Tak co holky jak je? Dnešní noc byla teplotně hodne vostra. V pul 2. Jsem se probudila a nusela jsem se z patra presunout do prizemi, abych to prezila

@zofinecka no tak podbrisek me taky parkrat za den poboliva a nikdy by me nenapadlo ze by to mohli byt poslicci ja myslela ze boli daleko vic