icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

veronikanel
3. srp 2018

@zofinecka Obrovská gratulace,hlavně ať jste obě v pořádku❤

snahnah
3. srp 2018

@zofinecka Gratuluju 😁

fanunka
3. srp 2018

@zofinecka no to snad ani neni mozne!!! Tyjooo moc gratuluji a straaaasne moc zavidim - v dobrem.

zofinecka
3. srp 2018

Já jsem ok a malá je na jipce. Tak uvidíme a snad mě za ní pustí.

fanunka
3. srp 2018

@zofinecka držím pěsti at to mala dozene

zofinecka
3. srp 2018

@fanunka jj dožene. Ještě jsem ji ani pořádně neviděla.

zofinecka
3. srp 2018

Holky tak kdo bude další 😁😁😁😁😁😁😁

fanunka
3. srp 2018

Bojim bojim :(

snahnah
3. srp 2018

@zofinecka Uděláme si pořadník 😂 Já můžu až v podělí, ale zároveň až po @viki999, jinak jsem bez šatů a bez kamarádky 🤔

fanunka
3. srp 2018

@snahnah
@zofinecka ja nesmim hlavne ted o vik , protoze muj dr je na morave 🙂 ale jinak by se mi to taky libilo tak jak si to mela ty @zofinecka

ganinag
3. srp 2018

@tereza1995 zdravim, porodili sme o 20 dni skor , 2.8. 2018 v noci: Klarika ;)

viki999
3. srp 2018

Já souhlasím s poradnikem jak navrhuje @snahnah :D

Zároveň držím palce @zofinecka ať tě za malou brzo pustí a ať ji mas brzo u sebe 🙂

veronikanel
3. srp 2018

@viki999 Jeee holky,jak já bych jela...No co,udělejte pořadník,nějak se přizpůsobil😅

fanunka
3. srp 2018

Ja mam skoro porad bricho jako sutr a to se jen valim achjo

zofinecka
3. srp 2018

@fanunka to jsem taky ty poslední dny měla.

Holky snad už se brzo dočkáte. 😁😁

snahnah
3. srp 2018

@zofinecka Hele, ja mam jeste tak 2 tydny cas 🤣Zitra jdem stehovat zbytek veci z Ostravy, odpoledne oslava a deda musi opravit nebo vyrobit novy rost do postylky. Ted fakt nemuzu 😁

@veronikanel Klidne bud v poradniku prvni 😉

zofinecka
4. srp 2018

@snahnah neboj to ještě všechno stihneš. 😁😁😁😁 Já toho taky ještě stihla, ale včera jsem to opravdu nečekala. Ještě jsem potřebovala sbalit děti, jelikož dnes odjíždí na dovču. 😁😁😁😁

fanunka
4. srp 2018

@zofinecka no uvidime. Taky jeste ma cas, ale moje telo si to asi nemysli ldyz uz se oteviram. Uvidime v pondeli na kontrole a na 1. Monitoru. A co ty a mala?

zofinecka
4. srp 2018

@fanunka malá zatím na Jipce, dneska bych se tam chtěla jít podívat. A já jsem v poho. Akorát jsem toho v noci moc nenapsala, tak jsem teď unavená. Akorát co mě teda hodně překvapilo, tak bylo to, že mě po porodu začalo bolet břicho jak při menzes. Sestra říkala že je to normální, že to bolí proto, že se stahuje děloha. U těch dvou jsem to nezažila. Ale prý je to normální a u nás co rodíme po třetí a více, tak už je to znatelnejší.

veronikanel
4. srp 2018

@zofinecka Zrovna to stahování dělohy pro mě bylo u obou dětí horší než porod,takže pokud je to pak znatelnější,mám se na co těšit😢
Vy se holky každopádně držte❤

Já měla celou noc MS bolesti,vnímala jsem je i při spánku a chlap mi ráno hlásil,že jsem furt pohekávala.Trvají stále,ale nic jiného.Jen tedy prcek je takový klidnější.Ale zas by to šlo,všichni jsou doma,babí má volno...😄

zofinecka
4. srp 2018

@veronikanel tak třeba už se chystá na svět. 😁😁 Což by bylo fajn ne?

fanunka
4. srp 2018

@veronikanel
@zofinecka ja ho ted mam tak 3 dny taky klidnejsiho sem tam jen zatuka nebo zaskyta ale jinak je uplne v klidu zadne kopance

veronikanel
4. srp 2018

@zofinecka Bylo,neříkám že ne...Už jsem stihla i zvracet😥Celkově je mi dnes dost mizerně.Kdyby se to alespoň hnulo😟

zofinecka
4. srp 2018

@fanunka jj gK to je normální. Taky jsem to tak měla.
@veronikanel jj to chápu. To čekání je hnus. Jsem ten konec nedávala. A pak nakonec to dopadlo úplně jinak. 😁😁😁

zofinecka
4. srp 2018

Naše Evička. Je stále v inkubátoru na Jipce, ale je to šikulka.

fanunka
4. srp 2018

@zofinecka jee je krasna!! Povedla se vam

veronikanel
4. srp 2018

@zofinecka Je kouzelná❤

zofinecka
5. srp 2018

Tak holky hlásím, že jsem už u prďoška na Jipce. Nemám ji ještě u sebe, ale už ji mám kousek od sebe. 😍😍😁😁😁

veronikanel
5. srp 2018

@zofinecka Krásná zprava❤A jak dlouho tam cca bude,prdka?

zofinecka
5. srp 2018

@veronikanel to nevím. Zítra tu bude ošetřující dr., tak se dozvím více. A už není v inkubátoru.😁😆 A už můžeme i kojit. 😁😁😁😍😍😍😍

Strana