Kde koupit zimní těhotenský kabát/elegantní delší bundu?

torpen
10. říj 2015

Snad kromě kabátů od Happy Mum, z nichž ty nejlepší jsou už velikostně dost probrané, jsem nikde na českém trhu neobjevila obstojně vypadající těhotenský teplý zimní kabát. Bříško mám dost velké, jinak mám postavu v podstatě štíhlou 36/38. Hledám něco elegantnějšího, v čem nebudu vypadat, že mám spíš nadváhu, než že jsem těhotná. Hledala jsem i v běžné konfekci, ale neúspěšně, jelikož ve volném střihu přes břišní partie byla moje postava utopená a vypadala jsem doslova jako sud 😅 Kde nakupujete Vy?

evulina77
10. říj 2015

@torpen no nevím, jestli má cenu kupovat něco moc drahého na pár dnů. Pokud máš velikost 36/38, tak bych si koupila bundu ve velikosti 42 nebo prostě takovou, kterou zapneš přes břicho. Nevím jak jsi s těhotenstvím daleko, ale pokud máš, jak píšeš, bříško velké, jde maximálně o pár týdnů. Případně doporučuji kabát, který je pod prsy střižený a pak volný, který se dá využít, až budeš chodit s mimčem na prochajdy...

xoriska
10. říj 2015

@torpen krásné věci maji v Topmama 🙂

evulina77
10. říj 2015

@xoriska no asi jsem divná, ale dát za kabát, který po porodu nevyužiju v průměru 2500,- Kč by se mi dávat nechtělo...

evulina77
10. říj 2015

@torpen ale třeba se dá koupit něco na aukro.cz nebo na jiném bazarku

brokovich
10. říj 2015

Ja kupovala v Bonprixu a spokojenost. 😉

torpen
autor
10. říj 2015

@evulina77 Větší kabát z normální konfekce jsem zkoušela sehnat a jak jsem psala v úvodu, vypadala jsem jako v pytli (obrovské v ramenou, přes břicho sice dobré, ale dole ošklivě zvlněné tím, jak látka přebývala). Kabát střižený pod prsy jsem bohužel nikde neviděla, i když to mě napadlo jako první hledat. Jinak pro úplnost, kabát budu potřebovat do začátku února, takže na 4 měsíce jsem ochotná zainvestovat do něčeho, v čem budu solidně vypadat. 😉 Navíc ty lepší kabáty mají rozepínací schované vsadky obvykle na zádech, které se po zapnutí dají nosit i po porodu jako běžný kabát.

torpen
autor
10. říj 2015

@evulina77 Na bazary jsem koukala a je to opravdu bída v tuto dobu, nikde nic... ☹

xoriska
10. říj 2015

@evulina77 já ho mám s páskem v pase a nosila jsem i po porodu, jelikož se dá utáhnout a je šitý do áčka, navíc teď čekáme druhé, takže využiji znovu 🙂. Ono najít hezké, padnoucí oblečení je celkem těžké, ale i hm má občas hezké kousky, ale třeba kabáty mi vůbec nesedely...

torpen
autor
10. říj 2015

@brokovich V Bonprixu jsem si koupila dvoje perfektní kalhoty za pakatel asi před měsícem. Bundu/kabát hledám v elegantnějším stylu než tam mají, něco jako mají v Happy Mum. Nebo stylově v Mangu, Orsay apod.

hojda
10. říj 2015

Tohle je sice bunda, ale vypadá moc hezky:

http://www.tehotne.cz/kabaty-kostymy-saka/tehot...

torpen
autor
10. říj 2015

@xoriska Děkuji za tip! To je myslím něco, co hledám! 🙂 Teď jen aby měli číslo...HM a CA mě zklamalo, modely divné a ceny dost vysoko.

cocolino
10. říj 2015

Holky nevíte jestli mají ve větších HM obchodech těhu módu fyzicky? Nechce se mi objednávat z netu, bojím se že se netrefím 😉 Jinak bundu hledám taky ale nic moc zatím...

torpen
autor
11. říj 2015

@cocolino Zkoušela jsem se ptát na Andělu v obchodním centru Nový Smíchov v HM a tam těhotenskou módu nevedou, takže tam to ani nemusíš zkoušet. Jestli neporadí někdo jiný, tak se podívej, jestli nemají na stránkách nějakou infolinku nebo e-mail a dotaž se tam. 😉

xpila
11. říj 2015

@cocolino Určitě mají ve Štěrboholech a v Myslbekovi.

karlajasmine
11. říj 2015

@cocolino na Pankraci mají taky a mívají tam dost věcí, jelikož většina lidí chodí do Myslbeku a tam to bývá probrany. Jinak s kabatem bohužel neporadím, já sehnala jenom lehčí bundu z Hm,ale termín mám za chvíli, tak už to nějak vydrzim v teplých svetrech a v té lehké bundě..

loc
11. říj 2015

@torpen Ahoj, ja budu brzy resit stejnou vec, zatim jsem se jeste nedivala, ale v minulem tehu ( to jsem mela bricho na leto), jsem narazila na obchod s tehotenskou modou v OC Šestka u letiste. Meli tam krasne tehu veci, cenove to nebylo tak levne jako napr. tehotenska moda v CA nebo HM, ale extrem to taky nebyl ( kalhoty mezi 1200 a 2000 Kc). A kdybys nekde na neco narazila, hod sem prosim tip 🙂 . Jinak si rikam, ze kdybych nahodou nejaky krasny tehu kousek objevila, po porodu bych si ho proste nechala za par stovek pres to bricho zmensit a nosila bych ho dal 😉

loc
11. říj 2015

@torpen jen doplnim, ze ten obchod se jmenuje Bena.

mayyas
11. říj 2015

@torpen V HM na Andělu mají docela slušný výběr těhu věcí, ale je to ten velký rohový obchod proti obchodnímu centru (ne malé HM přímo vevnitř v Novém Smíchově). Co tam bylo za kozy prodavačky, že Tě tam neposlaly....?
Pak je mají i v Myslbeku a na Zličíně určitě.

cocolino
11. říj 2015

@torpen Děkuju mooc!!!

cocolino
11. říj 2015

@xpila Super, zajedu tam a děkuju moc!!

cocolino
11. říj 2015

@karlajasmine Děkuju moc, zkusím to tam!! Jste zlatíčka holky 😉

torpen
autor
11. říj 2015

@hojda Tahle bunda je na mě moc sportovní a krátká. Je to se mnou těžké, když vím přesně, co chci. 😀 Třeba poslouží jako tip někomu jinému tady na Koníkovi... 🙂 Každopádně děkuji.

torpen
autor
11. říj 2015

@loc Kalhoty se mi podařilo koupit za neuvěřitelných 79Kč (luxusní černé, výborná kvalita, poslední kus) a za 199Kč béžové plátěné na doma v Bonprixu. OC Šestku mám docela z ruky a koukala jsem, že webovky Bena nefungují, škoda.

torpen
autor
11. říj 2015

@mayyas Tak to mě pobavilo... 😀 Úroveň poskytování služeb v Čechách je stále v některých obchodech velmi nízká. Paní prodavačka se spokojila s tím, že mě stručně informovala: "Těhotenské oddělení tady nevedeme." 😅
Moc děkuji za tak cennou informaci! Určitě se tam ze zvědavosti podívám, i když styl oblečení HM a CA není úplně ten můj.

karlajasmine
11. říj 2015

@torpen Jeste muzes zkusit online bazarky, jestli nekdo neprodava nejaky takovy kabat?

torpen
autor
11. říj 2015

@karlajasmine To jsem zkoušela jako první a jediný kabát Happy Mum, co někdo prodával, byl velikost XS 😅 Teď bohužel poptávka převyšuje nabídku, na počátku zimy.

mayyas
11. říj 2015

@torpen Jinak já budu mít k prodeji bílou prošívanou bundu/kabát (tak do půlky stehen) ale až tak za měsíc, až porodím 🙂.

nonacek
12. říj 2015

Kde maji hezke kabaty??? Že by u větnamcu 😀 (dělam si srandu) nejhezčí kabáty podle mě má značka kara.

indigirka
12. říj 2015

Česká značka Angel wings vyrábí pěkné kabáty s těhotenskou vsadkou (+ vsadky na nošení dětí).

ladie
12. říj 2015

@torpen loni jsem měla tenhle z HM a byl super!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru