Kojící podprsenka, mohla by mi jedna stačit?

lenik1315
8. říj 2015

Maminky, zvažuji, zda koupit jednu, nebo dvě kojící podprsenky? Myslíte, že jedna by mohla stačit? Jaké máte zkušenosti? Děkuji 🙂

linee
8. říj 2015

@lenik1315 resim to stejne, ale co jsem vyčetla, tezko odhadnout, o kolik se prsa po porodu zvetsi, takze doporucuji holky koupit 2, a to ruzne velikosti a pak dokoupit. Nejlepe i nejakou pohodlnejsi na noc.

janie1988
8. říj 2015

Holky, já to řešila sportovními podprsenkami. Ty kojicí mi neseděly. Měla jsem asi 4.

kaalla
8. říj 2015

Jednu bych koupila předem, nevíš jak moc ti narostou prsa, další dokoupila po porodu. Jestli se ptáš, zda ti bude jedna stačit na nošení po celou dobu co budeš kojit, tak nebude. Já mám teda kojící podprsenky jen dvě, ty nosim většinou když jdeme někam ven. Doma nosim nekojicí, většinou sportovní podprsenky bez výztuže a vycpavek. Dají se snadno stáhnout z prsu a nepotrebuji kojící.

misacek15
8. říj 2015

Já mám vždy takovou smůlu, že se mi prsa nikdy nezvětšila :D Ale na svá malá prsa jsem měla ve stylu sportovní podprsenky. A mám dvě.

rousse
8. říj 2015

jednu na zkoušku, abys věděla, jakou velikost (každé se nalejou a zvětší prsa jinak) a pak minimálně jednu do páru (když se jedna pere, tak abys měla druhou). Já bych s tím ale nevystačila (hodně často se mi v noci stávalo, že jsem byla durch - ty prsní vložky mi na noc nestačily - a ve dne se mi občas taky stalo, že jsem byla mokrá, takže nakonec jich mám 4. A jak píše @linee tak na noc nějakou opravdu moc pohodlnou - žádný kostice, žádný těsný gumy

lenysek1988
8. říj 2015

Mám tři, když byly pařáky tak jsem měnila dost často tak se mi to hodilo.

ireniq
8. říj 2015

Já jsem si koupila docela drahou kojící podprsenku napřed jednu s tím, že ji budu střídat se sportovní, ale tak jsem si jí oblibila, že jsem nelitovala peněz a dokoupila ještě jednu, jednak na to střídání při praní a taky abych měla jednu tělovou a jednu černou, aby neprosvitaly pod oblečením při společenských příležitostech 😉 a je pohodlná i na noc, druhá kůže.
Takže mám 2 kojící plus nějakou tu obyč sportovní do rezervy. Ale mně osobně je vyhrnování sportovní nepohodlné, takže je to jen nouzovka.

maudn
8. říj 2015

Používám ahh bra, při 6 kusech mi to stačilo (3ks asi 150,-)

dankakotrbova
9. říj 2015

taky jsem měla jen jednu a tu nosila jen když jsem šla na návštěvu, a potřebovala tam kojit, at to trochu vypadá, jinak jsem si koupila u Vietmanců asi 4 ty sportovní a byla jsem max. spokojená.

lenik1315
autor
9. říj 2015

Díky za reakce, je to tedy dost individuální, jako téměř se vším 🙂 Takže pak budu případně dokupovat dle potřeby 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru