icon

Bolesti a křeče v 9tt, máte zkušenost?

rosie18
5. čer 2015

Preji Vsem krasne rano, cekam sve prvni miminko, jsem 8+4, trapi me bolesti v prave casti podbrisku, ktere nekdy prejdou do kreci... V tu chvili moc pouzitelna nejsem. Mam to takhle uz nekolik dni a trosku se to zlepsilo po nasazeni magnesia, ale stale to neni uplne dobre. Jine potize nemam, nekrvacim, o mimodelozni tehotenstvi se nejedna, na uzv uz jsem byla a miminko je v deloze. Budu vdecna za kazdou V Vasi zkusenost... Rosie

fykyska
•
5. čer 2015

Pokud nekrvacis, nespinis, nebo nekolabujes jakymkoliv způsobem jsou tyto stavy normalni.. Hlavne na zacatku prvniho trimenstru dochazi k velkemu prizpusobovani se delohy miminku a velkemu narustu hormonu a zmen a tak to v oblasti podbrisku ruzne pne, taahne, boli, jakobys mela mit menses, nekdy jsou i krece ze se clovek musi posadit a odpocivat..

roste deloha, vazy se napinaji .. 🙂
chce to klid, nekdy pritahnou jemne nohy k bříšku aby se prokrvila panevni oblast, magnezii, hodne tekutin, nezadrzovat moceni to taky zpusobuje bolest, a hodne odpocinku

verunka_korunka
•
5. čer 2015

@rosie18 jj taky mě to trápilo, jak hodně bolestivá MS. Jsem myslela v kanclu že chcipnu. Pak další den to bylo ok a pak za pár dnů znovu. A asi tě nepotěšim, bolesti jsou pořád, akorát už ne tak nesnesitelné.

merilinka
•
5. čer 2015

Jak píšou holky,když nekrvácíš a našpiníš,mělo by to být ok,roztahuje se děloha,tělo se mění a připravuje,měla jsem to pokaždé.Bolesti budou stále,někdy intenzivní,někdy méně.Já měla kolem 20 tt když jsem prudce vstala nebo kýchla až křeč,dělají to vazy na děloze. A teď za 5 týdnů rodím a bolí mě už úplně všechno 🙂,držím palce!

rosie18
autor
•
5. čer 2015

Moc dekuji za odpovedi. Ta bolest je prave spise na prave strane podbrisku a je to dost podobne te pichlave bolesti pri ovulaci, jenze nekdy to prejde i do te krece... Jsem prave trosku bezradna, protoze doktor mi rekl, ze bych krece mit nemela...

merilinka
•
5. čer 2015

Tak vyloženě křeče by to asi být neměly,ale přesně tak to bolí,když se roztahují vazy,také mě bolela jen pravá strana v podbřišku a čím víc se děloha roztahovala bolelo to výš. A při prudkém pohybu,kašlání,kýchnutí to přecházelo až v bodavolu bolest,kdy jsem si třeba musela lehnout na bok ,aby to přešlo. Pokud se Ti vyloženě něco nezdá,zajdi k dr,určitě tě prohlédne.Snaž se odpočívat,hodně pít.

rosie18
autor
•
5. čer 2015

Ona to mozna neni krec, je to mozna jen tak silna bolest, ze se mi i blbe chodi a musim si sednout...

simdan
•
5. čer 2015

roztahuje se děloha a tahají vás děložní vazy,pokud nejde vyloženě o bolest jako při MS a krvácení je to normální těhu stav 😉

rosie18
autor
•
5. čer 2015

Krvaceni opravdu nemam, ani spineni... Moc dekuji za reakce.

lca180
•
9. čer 2015

A jaké dávky Magnesia berete?Nechce to zvýšit dávku? Max. je tuším 3x2 denně.Třeba by to pomohlo.Jinak mě taky občas pobolívá břicho,ale do křečí to nejde.

rosie18
autor
•
23. čer 2015

Brala jsem magnesium 3x denne, ale muj doktor mi rekl, ze bych krece mit zadne nemela... To magnesium mi poradili v lekarne... Me potize byli zpusobene problemem s moc. mechyrem. Nasli mi v moci bilkovinu...