icon

Cukrovka I. typu a těhotenství, máte zkušenost?

tazzi
28. črc 2015

Ahoj, rada bych se poradila ohledne glykemii behem tehotenstvi, 1.trimestr. Aktualne jsem 10+5 a posledni tri dny mi glykemie letaji jako na horske draze ( 3-12).. Mate nekdo zkusenosti? Pred otehotnenim jsem byla celkem kompenzovana, glyk. 3,9 - 4.2

Strana
z3
werumka
19. led 2016

@tazzi Oni toho po těch dětech chtěj strašně moc. Aby byli aktivní, ale zase ne moc, aby nespaly... chudáci, ještě se ani nenarodily a už takový požadavky 😀 Mně se syn moc nehýbal, když jsem měla nižší glykémii. Tak jsem ráda, že je vše dobré!

tazzi
autor
19. led 2016

@werumka tak ja vetsinu klesajicich glykemii zjistim vcas kvuli ni 😀 protoze se strasne mele + ten pocit ze to neni vrteni jen tak..

werumka
19. led 2016

@tazzi Nojo, jsme holt porouchaný inkubátory 😀 Ale už to máš stejně za chvilku!

lenulka1980
1. únor 2016

@tazzi Ahoj, tak jak na tom jsi??? Dlouho jsi se neozvala, takže už jste 3 a ty jsi se stala mámou? 🙂 Já mám pro Vás všechny bohužel špatnou zprávu, protože 20. ledna jsem prodělala revizi děložní dutiny pro zamlklé těhotenství, takže se s Vámi loučím a všem aktuálně těhotným diabetičkám, co to tady budou číst přeji úspěšné a pohodové těhotenství a hlavně narození zdravých a krásných dětiček 🙂

u1230
1. únor 2016

ahoj, vím, že to sem nepatří, ale vím, že vy by jste mi mohli poradit, protože též máte cukrovku.

koupila jsem si indukční desku (ještě nevím jestli bohužel emoticon) a mám inzulínovou pumpu. V návodu píšou, že si mám prověřit, zda deska pumpě neublíží. V jiných návodech na jiné desky na internetu jsem zase našla, že indukční deska pro lidi s pumpou není vhodná. Mám v tom úplný zmatek. Ještě jsem ji (naštěstí) nezapnula. Je někdo tady takový, že má s tím zkušenosti. Vadí nebo nevadí indukční deska k inzulínové pumpě?

Taky si říkám, že když půjdu k někomu na návštěvu a nebudu vědět, že má indukční desku a já u ní budu stát. Tak co?... Přeci tam nebudou mít ceduli "pozor indukce!!

Teď si teď vyčítám, že mě to nenapadlo dřív, než jsem desku koupila. emoticon Ale já si to prostě fakt neuvědomila

tazzi
autor
1. únor 2016

@lenulka1980 Ahoj, to je mi moc lito 😯 .. Ja byla ze stejneho duvodu 13.2.2015 a dneska jsme dostali termin cisare na 12/2, snazim se na to nemyslet..

lenulka1980
2. únor 2016

@tazzi Asi to tak mělo být... a možná je to i dobře, měla jsem vážně hodně špatné hodnoty jak u DM, tak i na štítnou žlázu...
A jinak Ti přeju, aby to toho 12. února dopadlo moc dobře a ať máš doma zdravé a krásné miminko 🙂

Strana
z3