icon

Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?

dendys97
12. pro 2022

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.

dendys97
autor
13. pro 2022

@michaela666 to máte zřejmě pravdu ale pořád je tu ta otázka proč si bolesti přivádět samá

marimanta
13. pro 2022

@somalicats já vím, ale prokrastinuju... Jelikož nevím, co dělat dřív, tak se tady účasti dementní debaty 🤣🤣🤣

martulka88
13. pro 2022

To je komedie 🤣 Po sekci spát nebude, ale holka si neuvědomuje, že může být po normálním porodu tak oteklá, že se klidně několik týdnů nesedne. Dojít se vytento, to samé... Je to prostě troll a nebo jednoduchý člověk, co by se neměl rozmnožovat. A to jsem ještě slušná 🤔

michaela666
13. pro 2022

@dendys97 dotáhni to k dokonalosti a ani nesexuj. 😃 Prospěješ tím hlavně tomu prckovi.

te_reza
13. pro 2022

@dendys97 pořiď si radši kaktus🙊

somalicats
13. pro 2022

@te_reza chudak 🌵

marimanta
13. pro 2022

@dendys97 možná ne troll, ale mimoň. Holky ti tu píší zkušenosti po CS, ale ty si měli svou, jak budeš trpět a podobný ptákoviny.

dendys97
autor
13. pro 2022

@marimanta jo mozna ten císař nebude tsk strašný přece jen i přítel za chvíli manžel chce mrňouska a když to jinak nepůjde hold bohužel

michaela666
13. pro 2022

@dendys97 Jestli NÁHODOU nejsi troll, tak podle toho co píšeš nejsi na dítě připravená, když přemýšlíš takhle. Největší roli hraje tvoje psychika, ta neskutečně pomáhá všechno zvládnout. Když už si teď říkáš jak to všechno bude nahovno a mimino si pleteš s panenkou na baterky, tak nemáš na to být máma. A to ještě nemáš ani počůraný test....🤦

dendys97
autor
13. pro 2022

@michaela666 psychika je na bodů mrazu o te vadě vim delší dobu ale v ru dobu sem si říkala ze těhotenství nechcu ats oak přišel partner s nedávná žádost o ruku z dotazem ze by chtel založit rodinu

te_reza
13. pro 2022

@marimanta troll, přijde mi, že se čim dál víc odkopává. Bo tohle není možný
@sudylichouzrout taková zábava a ty tu nejsi 😂

klokanka31
13. pro 2022

@te_reza Hele i kaktus potřebuje péči, třeba mě kaktus vždycky pošel 😒🤷‍♀️

michaela666
13. pro 2022

@dendys97 Takže ty jsi děti nechtěla a teď protože je chce přítel do toho půjdeš??? Samo lepší. 🤣Asi bys měla prvně začít řešit sama sebe s nějakým psychologem.

michaela666
13. pro 2022

@klokanka31 Samou láskou jsi ho zabila? :D

dendys97
autor
13. pro 2022

@michaela666 není potřeba půjdu do toho kvůli přítele je mi ho lito aby byl kvůli mě bez rodiny ... A třeba to nebude tak strašné

klokanka31
13. pro 2022

@michaela666 Vlastně jo...😄 párkrát jsem kaktusy zalévala (asi moc) tak zplesnivěly. Pak jsem teda skoro nezalévala, a zase uschly...😂

michaela666
13. pro 2022

@dendys97 🤣🤣🤣🤣 gratuluju, takže radši dítě kvůli chlapovi a ty mu to budeš dávat sežrat.....Trolle 😃

klokanka31
13. pro 2022

@dendys97 Tímhle ses podkopla trolle 😆 takhle opravdu nikdo nemůže uvažovat.

dendys97
autor
13. pro 2022

Max to bude bolet s jak píšou holky ze byli schopné hned po císaři se zvednout a starat se o prcka tak to bude fajn jen si nelehat a nesedat at to pak není vic bolestivější než musím
Jak kolem me nebudou muset skákat sestřičky a mit cévku tak to přežiju.

michaela666
13. pro 2022

@dendys97 ...a na wafle teplej banán 😃

journals
13. pro 2022

@dendys97 tak zase nalejme si cisteho vina. Ne, hned po cisari ok nebudes. Nekde nesmis ani zvednout hlavu 12h pote, nekde dokonce 24. A kazde zvedani, pohyb boli, sranda to neni, ale zvladnout se to da

klokanka31
13. pro 2022

@dendys97 A pokud nejsi troll ale skutečná osoba, tak si dítě nedělej. Ten drobeček by si nezasloužil aby o něm máma takhle uvažovala - že ho má kvůli chlapovi, že to nebude snad taková tragédie, atd.

dendys97
autor
13. pro 2022

@journals no ja bych se zvedla hned ať to mam za sebou

dendys97
autor
13. pro 2022

@klokanka31 každý nějak přemýšlí

kristyn86
13. pro 2022

😂😂😂😂😂

kristyn86
13. pro 2022

@dendys97 Mila 20 leta damo. I presto,ze si myslim,ze si troll,tak ti jeste odpovim,ze jestli si chces curat pod sebe na operacnim sale nebo v noci do postele,tak si cevku odmitni 😂😂😂 A nech si udelat cisar ve stoje 😂😂😂 Aby ses nemusela rano zvedat do sprchy 😂😂😂Mozna nechtej ani umrtveni. Jinak hygienicke pomucky ti meni sestry. Aspon po spinalni anestezii protoze nemuzes hybat telem. Je to jiny nez u slepaku. Ten uz mam taky za sebou a taky zlucnik.Evidentne se nudis,ja taky a naramne se bavim 😂😂😂

bubbi
13. pro 2022

@dendys97 prosimtě, přestaň přemýšlet nad chujovinama, které ti nic nedají a počkej si na realitu, protože ta bývá opravdu o něčem jiném. Ty víš tak dokonale dopředu jak bude všechno probíhat, včetně toho, jak se budeš cítit a co budeš nebo nebudeš zvládat, že by sis měla konečně uvědomit, že takhle to fakt nefunguje 😀

dendys97
autor
13. pro 2022

@kristyn86 az budu pro smyslech cévku nechci páč si zajdu na záchod a hygiena potřeby bych si vyměnila sama.

dendys97
autor
13. pro 2022

@bubbi děkuji za názor takhle diskuse mi dala najevo že to tak strašné nebude

klokanka31
13. pro 2022

@dendys97 Ty nechápeš že ale prostě vstávat nesmíš?

Strana