Jak odmítnout císařský řez kvůli zdravotním komplikacím?
Dobrý den
Chtěla bych se zeptat jestli kde odmítnout císařský řez.
Mam poševní přepážku a lékař mi řekl ze porod by musel být zakončený císařským řezem který ja nechci.
Mam stálého partnera a oba dva bychom chtěli prcka ale me i jeho cs prostě odrazuje.
@klokanka31 Ona nechápe vůbec nic. Představuje si to jak Hurvínek válku a to toho Hurvínka urážím 🤣🤣🤣
@dendys97 Proto ti dají cévku 🤦♀️ Vem to tak, tady si můžeš vyskakovat jestli chceš nebo nechceš (zatím). Ale jednou se ti může stát že prostě budeš muset na operaci (opravdu ti to nepřeju), a tam budeš ráda jestli ti zachrání život, a nebudeš přemýšlet nad kravinama jako cévka atd. A navíc i po normálním porodu s tebou sestra půjde do sprchy, a pomůže ti když to bude potřeba.
@mimi1004 IQ asi nic moc 😖
@klokanka31 myslím si ze umýt se zvládne i zajít se vyčůrat a vyměnit vložku je to normální
@dendys97 Po normálním porodu jo, ale ne po císaři (ten den). Ale i u obyč.porodu tu první sprchu musíš absolvovat za přítomnosti sestry, nemůže si vzít na triko že se jim tam skácíš.
@dendys97 Hlavně aby se chlap postavil. Jinak tohle všechno řešíš zbytečně.
@klokanka31 😂 😂
@klokanka31 ja bych hin řekla ze ro chcu zvládat sama snad to akceptovat budou nejake to soukromí nebo jak ro nazvat
Chlap problém nemá o prcka se chtel snažit už dříve
@dendys97 ty máš pořád strach jen o těch pár dní v porodnici, ale to bude jen pár dní! Věř, že pořádný nářez přijde teprve pak a ještě budeš vzpomínat, jak sis v porodnici vlastně odpočala. A jestli si tohle pořád nechceš uvědomit, tak opravdu s tím prckem počkej, protože bys brzo zaplakala.
@dendys97 A co budeš dělat kdyby tě i porod normální cestou odrovnal, a ty bys nebyla schopná stát na nohou?
@klokanka31 musela bých fungovat až když uz je mrňousk tak uz tsk nejde o me jajo matku sle predevsim o miminko
Nemá cenu končím 🥱
To je tak absurdní diskuse 🤣🤣🤣
@dendys97 Ono těhotenství a porod je dost o ztrátě intimity. Řešíš, aby tě někdo neomyl nebo ti nedal cévku, ale při vaginálním porodu do tebe každou chvíli někdo sahá, před personálem zvracíš, teče z tebe plodová voda, často i jiné věci, není to nic čistého. Po porodu ti pak kontrolují poporodní poranění, zavinování dělohy, sahají ti na nalévající se prsy, větráš jizvu/šití, řešíš se sestrou, jestli už jsi byla na velké nebo ne...
Holky já už se tu směju, v pondělí mě čeká druhý plánovaný císař a představila jsem si, jak nemám cévku a jak hned vstávám z postele ještě pomalu s umrtvenou půlkou těla, císař dělaný ve stoje, jak tu někdo zmiňoval, mě rozsekal úplně 😂😂😂 no jak já to přežiju, nevím nevím... Tenhle troll je sice úplně de*ilní lidská bytost, ale zasmála jsem se... Tak nakonec i dík 😂👍
@jako_mala_holka A ne aby ses nechala obskakovat sestřičkami. Pěkně vyskočíš z postele, dojdeš si sama na wc, osprchuješ se a budeš tam pro toho prcka. Všechno SAMA a budeš se bít za své soukromí. A běda, když to personál nebude respektovat 🤣
@mimi1004 a hlavně si nebudu VŮBEC lehat ani sedat během celé doby v porodnici, chudák dítě, muselo by čekat a nechci být přece špatná matka 😁 kurňa já z toho snad porodím dřív, už tak se otvírám a ještě toto k tomu 😂
@jako_mala_holka no však přece počítáš s císařem ve stoje bez umrtvení. A víš co? Udělej si ho rovnou sama, však proč obtěžovat doktory a sestry 🤦🏻♀️😃
@mimi1004 no vidíš, to je nápad, nějaký pěkný nožík určitě najdu 👍
A super taky bylo: nehnu se od miminka. Nemuzu rodit cisarem,nemela bych materskou lasku. Ale doma bude mimino hned ve svem pokoji 😂😂😂 A kojit taky nebudu,dostane UM. A tomu se rika laska 😂♥️

@klokanka31 no to nevím jestli by se čůrání ptalo jestli můžu nebo ne nebo výměna vložky nebo sprcha