Klid na lůžku v 30tt, máte zkušenost?

apistekova
4. lis 2015

Přeji pěkný den maminky a těhulky,
při posledním vyšetření mi můj doktor řekl, že je potřeba abych odpočívala, že se může stát, že do dvou týdnů porodím. Řekl mi v podstatě jen, že malý naléhá hlavičkou a bylo mi doporučeno odpočívat a za dva týdny na kontrolu a v případě zhoršení prý rovnou do nemocnice. Víc mi vlastně neřekl, tak toho moc nevím ☹ Máte prosím některá s takovou situací zkušenost? Nevím, jestli musím opravdu jen ležet a nic nedělat nebo nevadí krátká procházka nebo aspoň opláchnout nádobí.

zvalentova
4. lis 2015

ano, prostě co nejvíce ležet, max. pohyb po bytě na wc a do sprchy. Nákupy buď manžel nebo Tesco. Pokud by to nestačilo, další instance je porodnice.
S dvojčaty jsem ležela do 28tt. Rodila jsem 35+6. Raději klidový režim doma se vším komfortem než týdny v nemocnici. Toť můj názor. Držím palce 🙂

no_title
4. lis 2015

Určitě klid, i gruntování nech na partnerovi. Užij si to, dej si filmeček, čokoládu a veget na gauči 🙂 Já vždycky zajásám, když mám klid na lůžku i kvůli chřipky, protože jinak si odpočinek ani nedopřeju 🙂 Jinak, pokud chceš oddálit porod, doporučuje se pít kontryhelový čaj, ale o tom se určitě poraď s gynekologem i kdyby jen telefonicky.

tehulka12
5. lis 2015

Podle novych studii bylo zjisteno,ze klid na luzku nic moc netesi.Muze se stat ,ze prisny klid na luzku muze i situaci zhorsovat.Klidne bych nejake nenarocne prochazky dala.Nesmis se moc prepinat,ale krasny podzim venku si jit prohlednout muzes.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru