Menstruační bolest před porodem. Můžou to být poslíčci?

kattmatt
28. led 2020

Ahoj holky. Jsem 38+5tt a včera večer mě začalo bolet bříško, jako takové menstruační bolesti, ale celý večer bez přestávky. Ráno to bylo dobré a teď mě to začalo zase. Žádné kontrakce, ale už tak hodinku v kuse. Můžou to být poslíčci nebo to znamená, že se blíží porod? Měla jste to tak nějaká? Poslíčky i kontrakce si představuji, že chvilku bolí, pak zase odezní. Je to mé první těhotenství.

sudylichozrout
28. led 2020

@kattmatt tezko rict, muze to byt cokoliv. Pokud si nejsi jista, radeji jed do porodnice a nech se zkontrolovat. Neboj se, lepsi 10x s nicim, nez jednou neco podcenit.

denisahlavicova
28. led 2020

Minulý týden ve středu v 8 večer šílene bolesti a pichani v krizi, k tomu MS bolesti jako čert, že jsem celou noc nespala a čekala jsem, kdy to začne mít nějaký ' rád'. Nic se neudalo, ráno jsem jela na gyndu na domluvenou kontrolu ( po probdele noci pecka), šla jsem na ozvy a tam mi řekli, že na grafu jsou nepravidelne stahy dělohy. Vůbec jsem o nic nevěděla a odpověď doktora byla, že tomu dává týden a když ne, jdu do porodky. Byla jsem 38+0

kattmatt
autor
28. led 2020

@sudylichozrout děkuju. Ještě chvíli počkám a uvidím, jestli to zase přejde. Na kontrolu jdu ve čtvrtek, ale kdyby to mělo bolet, raději tam zajedu dřív. Ono to nebolí nijak hrozně, jen takové slabší menstruační bolesti. Jen mě překvapilo, že to není v intervalech, ale v kuse.

denisahlavicova
28. led 2020

@kattmatt ještě mi sestra poradila dát si horkou vanu nebo sprchu, klidně i na půl hodiny.. Ze by to mělo přejít a nebo naopak přijít.

krupka3
28. led 2020

Ja mela takove poslicky. Odeznely vzdy po poradnem odpocinku. Nemohla jsem 2t pred porodem jit ani se psem kolem baraku, aby me to nechytlo. Tak lez a odpocivej.

kattmatt
autor
28. led 2020

@denisahlavicova Jojo, říkala jsem si, že zkusím sprchu, přes noc to přešlo samo, teď už je to zase lepší. Děkuju za odpověď. Uvidíme, co mi kdyžtak řeknou ve čtvrtek. Do teď jsem neměla nic, ani poslicky, ani tvrdnutí břicha. Prostě každé tělo je jiné, já vím, že se to těžkou soudi. Jen je příjemné, když tě někdo uklidni, i když na netu☺️.

kattmatt
autor
28. led 2020

@krupka3 Děkuju. Já si teď právě lehla a je to lepší, tak možná to budu mít stejně. Už si raději nic neplánuju a budu jen odpočívat a nabírat síly.

lennus
28. led 2020

@kattmatt Mně takto začaly porody. Miminko je donošené, tak už nezbývá než se těšit 😉

kattmatt
autor
28. led 2020

@lennus Těším 😍. Připravené vše snad mám, tak jen uvidíme, kdy se to rozjede☺️. Někde jsem právě četla, že některé začal porod další den, někdo měl takové bolesti i třeba týden.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru