icon

Otěhotnění po císaři, rozestup mezi dětmi?

ivuska1986
18. kvě 2018

Ahojky holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti. Je tu někdo, kdo otehotnel po cisari rychleji než rok po porodu? A jaký je váš nazor na rozestup dětí mezi sebou, co je z vasi zkušenosti nejidealni stav a co se da ještě zmaknout? 😇Trošku nás tlačí čas, druhé mimi bychom chtěli, ale jsem teprv osm měsíců po císaři a naše holčička je fakt mamanek😇💕

patmouse
18. kvě 2018

Ja otehotnela 16 mesicu,takze deti budou od sebe prakticky presne dva roky. Chtela jsem tak behem 2-3 let,takze jsem rada,ze se povedlo a ze je vse ok. Idealni rozestup deti asi neexistuje,kazdy ma sve nazory a moudra. Ja vim,ze lehke to neni nikdy,ale verim,ze to zvladnem. Kdyz to tak clovek chce,tak to da 😉

lussinka88
18. kvě 2018

@ivuska1986 ja jsem neplanovane otehotnela 7mesicu po cisari, ted jsem 12tt 😂🙈. Doufam ze to budou partaci 😂. Rada si prectu zkusenosti jinych. Jinak zadny doktor mi nerekl, ze je to problem.

brokovich
18. kvě 2018

Budeme mít děti od sebe necelé 3 roky a už ted vím, že to bude super. Starší je samostatný, bez plen, spí celou noc, mluví, dá se s ním domluvit. Nedokážu si představit přebalovat a nosit 2 děti, vstávat v noci ke 2 dětem apod. Nejsem u nejmladší, tak možná i proto. Takže za mě to bude takto super. Co mám kolem sebe známé a rodinu, tak opravdu ideál je někde mezi 2 a 3 rokem. Ale samozřejmě se najdou i tací, kterým vyhovuje to, jak to je u nich.

mary.jane
18. kvě 2018

Mam deti 22 mesicu od sebe. Prvni cisarem a druhe tehotenstvi uplne v pohode, dokonce jsem rodila prirozene (vaginalne) - jen mne tedy pri porodu sly bolesti z kontrakci do jizvy a to bylo docela fuj, ale zase nic co by se nedalo zvladnout. Jelikoz je starsi dcera docela maly satan, tak je to nekdy docela narocne, ale nestezuji si a myslim si, ze pri vekovem odstupu dvou let budou deti partaci 😉

misakri
18. kvě 2018

21 měsíců rozdíl a je to super 😉 než se narodila dvojka,jednička byla bez plen.. coz pro mě byl největší strašák,představa přebalovat 2 děti 😁 ale jinak vše proběhlo v pohodě.. možná si to někdo neumí představit,když má jen jedno,rozdělit to.. ale je to stejné jako s mateřskou láskou - automaticky se rozdělí a je u obou dětí stejně velká.. to stejné je s péčí 😉😉 všechno se dá zvládnout 😉

ruzicka06
18. kvě 2018

@ivuska1986 Osobně zkušenost nemám, zatím děti nemáme. Ale moje kamarádka otěhotněla po císaři za 3 měsíce..doktoři ji varovali, že to není moc dobrý takto brzo. Naštěstí i druhý mimčo bylo v pohodě a i podruhé rodila císařem, vše nakonec dobře dopadlo. Jinak věkový rozestup mezi dětmi - to se asi nedá říct, každému to vyhovuje jinak.

dzogobela
18. kvě 2018

Kamaradka rodila cisarem v dubnu 16 a podruhe otehotnela v unoru 17. Ale chteli to tak a dostali povoleni od doktora. Ma deti od sebe 18 mesicu a asi uz je celkem spokojena, ale prvni 3 mesice pry des bes.

vetyver
19. kvě 2018

První císařem, druhé přirozeně, rozdíl cca 21 měsíců, otěhotněla jsem cca po roce a měsíci od CS..a vše v pořádku. Syn měl dokonce čtyři kila😉

ivuska1986
autor
19. kvě 2018

Parada, moc diky všem za zkušenosti👍

jaja01k
19. kvě 2018

Idealni stav asi neexistuje, vsechno ma nejake vyhody a nevyhody. My jsme chteli deti brzy po sobe a to se povedlo, mame rozdil 13 mesicu, a i kdyz mi to malokdo veri, je to super a uzivam si to 🙂