icon

Revize dutiny deložni v Podolí

silvi34
16. kvě 2019

Mám dotaz, pokud se nehodí smažu....Je to pro mě moc důležité. Kdo má zkušenost se zamlklým těhotenstvím v Podolí? Dělali Vám před revizi dělohy ještě kontrolní ultrazvuk, aby se ujistili, že srdíčko opravdu nebije? Děkuji za přečtení a případné reakce.

meyryen
•
16. kvě 2019

@silvi34 Byla jsem se objednat v pa na ambulanci, to udělali kontrolu utz, zákrok objednán na úterý a utz už nedělali...

silvi34
autor
•
16. kvě 2019

@meyryen Moc dekuji za Vasi odpoved. Jste moc statecna....

zuzanenka
•
16. kvě 2019

Ano, urobili, drze sa 😔

verunka_korunka
•
17. kvě 2019

@silvi34 ano delali utz v ambulanci kdyz objednavali na revizi. Coz bylo tyden pred zakrokem, musela jsem si do tydne obehat predoperacni vysetreni. Nechapu, ze si ho neudelaji sami. Drzte se.

klea81
•
18. kvě 2019

Ano, to je snad samozřejmost, ne? Utz dělala moje gyne i doktor v Brně při příjmu v nemocnici.

silvi34
autor
•
19. kvě 2019

Moc dekuji vsem za precteni prispevku a odpoved. Potrebuji ale vedet, jestli vam ultrazvuk delali jeste pred tim, nez zacal samotny ukon? Ne kdyz vas objednavali, ale v den vykonu, nebo tesne pred vykonem. Dekuji za odpoved, je to pro mne moc dulezite vedet.

zuzanenka
•
19. kvě 2019

@silvi34 ja som to mala vsetko v 1 den, pri prijme proste sono, potom na pokoj, oblbovaky a priprava na sal..

rencinka87
•
19. kvě 2019

@silvi34 byla jsem, utz delali naposledy na pohotovosti v noci pred zakrokem, v den zakroku uz ne. Ale u me to bylo jasne - byla jsem v 10. tydnu a miminko do te doby s jasnou srdecni akci na utz prokazatelne srdecni akci nemelo.
Pokud si nejsi jista, pozadej jeste o kontrolni utz pri prijmu nebo jeste na revizi nenastupuj - nevim, z jakeho duvodu mas revizi podstoupit.