icon

Úzkostná porucha, deprese aj. v těhotenství

kpslunicko
4. říj 2014

Ahoj maminky, trpím GAD a depresemi-užívám Zoloft....najde se někdo další?

gepe
•
4. říj 2014

@kpslunicko zoloft v tehotenstvi nevadi 🙂

kpslunicko
autor
•
6. říj 2014

JJ, beru 50 mg, ale dr. říkala, že budeme muset před porodem na půlku pokud chci kojit. Celkem se toho bojím-poporodní deprese

kroupovamonika
•
13. říj 2014

Ahojky ja jsem rok po porodu mam taky uzkostnou poruchu beru venlafaxin mam ted hrozne uzkosti

nocinoci
•
13. říj 2014

ahoj, všem vám tady držím palce at brzy nikdo nepotřebuje léky! já brala dva roky antidepresiva a dostala jsem se z toho a děkuji za to každej den ..... je to svinstvo které ničí tělo .... ale v těžké situaci pomůže .. dvojsečná zbraň... nevím jestli je to k něčemu, ale já se začetla do spousty knížek a jak mi poradila jedna paní, při každé špatné myšlence či strachu okamžitě přehodit myšlenku na něco co mi udělá úsměv na tváři ... můžu říct že jsem dlouho vypadala a občas když to přijde tak jestě vypadám jako "idiot" pro okolí, protože se docela směju .. ničemu ... ale opravdu mi to zabírá ... zničím to svinstvo v hlavě a jak dostanu na mysli něco fajn tak už se pak rozjedu a myslím na jiné věci .. není to lehké .. vůbec vám to nezávidím ☹ .... ale držím pěsti s pevnou vůlí ! nadarmo se neříká: myšlenka je základ! ... 😉