V 6tt je mi špatně, nemůžu nic jíst

misalerova
7. čer 2017

Ahojte , chtěla bych se zeptat jsem těhotná asi 6 týden, je mi špatně pořád, takže celodenní nevolnosti. Nemůžu už nic jíst , zkoušela jsem snad uplně vše. Může mi prosím někdo poradit co mám dělat? Jsem poprvé těhotná tak trochu zmatkuju . Děkuji za jakoukoli radu

luciebx
7. čer 2017

Joooo holka s timhle ti nikdo neporadi. ja sem v 11 tydnu a teprve az ted sem nasal co mi dela dobre. Musis zkouset hold hlavne tekutiny. pit vodu nebo dzusy. zkus hodne veci se zazvorem lizatka atak by meli pomoct of nevolnosti. Jinak bohuzel nekdy nepomuze vubec nic.

hodne sil

gabcat
7. čer 2017

@misalerova Ahoj, tak 6. nebo 11., jak ti to počítá koník? Bohužel ti v tom asi nikdo moc neporadí, krom věci známých - pravidelné menší porce jídla, které moc nedráždí žaludek. Co se týče konkrétních potravin, každá to má jinak. Zázvor, lízátka z něj, cukr v ovoci, dětské přesnídávky... univerzální recept moc není. Já zvracela 9.-19.tt několikrát denně, nepomáhalo nic, ovoce a zelenina mi dělá zle doteď. Je důležité, jestli v sobě něco udržíš nebo ne. Pokud ne a nemůžeš ani pít, určitě bych konzultovala s doktorkou. Nejzazší varianta jsou kapačky, pokud by to bylo hodně zlý, ať nejsi dehydrovaná. Každopádně většinu to s končícím 1.trimestrem přechází, takže pokud jsi 11.tt, mělo by to brzy přecházet.

gaboli
7. čer 2017

Ahoj nemám vlastní zkušenost,mě nikdy nebylo v těhu zle.A už vůbec ne tak abych nic nesnědla 😀😀 Ale kamarádka měla stejný problém jako ty.Koupila si v lékárně zazvorove lízátka pro těhotné a prý ji bylo o dost líp 😊

odula
7. čer 2017

@misalerova každej to ma trochu jinak, ale obecně se radí nenechat ráno spadnout cukr (takže k posteli něco malyho a slupnout nez vstanes), zkus ty lízátka, jez maličký porce a vlastně průběžně pořád... Někomu zabírá pít mliko, někdo zas usrkava čaj, někomu pomůže polívka. Musíš to vyzkoušet. Me při třetím ovšem zabiralo pouze ležet... Jakmile jsem vstala tak konec. 😒 tak uvidíš. Hodně sil a přeju ať jsi brzo fit.

misalerova
autor
7. čer 2017

děkuju moc za rady

prostejina
7. čer 2017

Vydržet..když bude jooo špatně, tak Torecan.

lentilkah
7. čer 2017

Asi te nepotesim, ale me je zle do ted a neprisla jsem na nic, co by mi vylozene ulevilo. Co jeden den zvladnu snist, tak druhy den uz ne. Drz se.

luciapaja
7. čer 2017

Me pomohla ta zazvorova lizatka.Maji vyslovene pro tehu a nebo cestovni tam jsou jeste navic nejake bylinky.A rano na uklidneni zaludku mala vychlazena kola🙂

listopadka1
7. čer 2017

ahoj, ja jsem ted v osmem tydnu a blbe je mi taky porad, dopoledne je to teda horsi. mne pomaha hned rano jakmile se probudim nacpat do sebe nejaky suchar, piskot, ryzovy chlebik... neco nevyrazne chuti, ale abych dostala neco do zaludku. pak prubezne uzdibuju jeste tak dve hodiny, pak se to vetsinou zlepsi a muzu se najist. ale za cely den nesmim vyhladovet, jinak je mi zle treba i vecer, takze prubezne porad jist, ja mam treba pytlik piskotu pro takove nouzove zobani. akdyz je nejhur, cichnu k zazvoru. a treba vic tekutin mi dela jeste hur, poradne napit se muzu, az kdyz jsem najedena. ale jak tu vsichni pisou, katdemu zabira neco jineho anekdy nezabere nic 😢

hochmic
7. čer 2017

Ahojky, zkus se poptat v lékárně, zda mají homeopatika pro těhulky. Já doporučuji mít nachystaný vždy po ruce piškoty, člověk si vsugeruje, že aspoň něco snědl a nekručí mu v břiše. Mně pomáhal studený banán. Ještě je dobré na nevolnost cucat led. Taky mi bylo zle, ale v 2. trimestru laláček, plácám pátý přes devátý🙂))

misalerova
autor
8. čer 2017

děkuju za pomoc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru