V pátek jdu na revizi
Mela jsem posledni ms 29.5 dr pred 14 dny nevidela srdicko jen plod s vackem ktery odpovidal dle ms 6 tt , nyni to odpovida 7tt bez srdicka a je tam hematom . Nebrali mi krev nic. Tchyne me nabada ze se mohli splest v datumu oplodneni , ja myslim ze ne ...Akorat me vadi ze me nevzali vubec krev na hcg. Mam jedno dite 5 let vek a bylo mi ted 40. Uz jsem to jednou pred dcerou zazila ale to jsem spinila...jsem z toho nesva. Nebyla to moje dr ale zastup . Sama mi rekla ze mam vek a izoimunizaci..
Určitě není kam spěchat. Byla jsem ve stejné situaci, zborcené plodové vejce☹, na čt objednaná revize. Ve středu jsem vyměnila gynekologa, ten zavelel čekat, nabírat hcg, to stoupalo a stoupalo, vejce má za týden osmé narozeniny. držím palce.
taky se divím, proč revize, když to malé roste? Mohla být později ovulace, nemusí odpovídat přesně podle tabulek. Ach jo... stejně by před revizí měli udělat kontrolní utz, ale i tak bych chtěla ještě třeba týden počkat. Držím palce, aby to dobře dopadlo!
Tohke honění po revizich kvůli tabulkam a jednomu týdnu +- je obludnost... 😲 nikam nechod, čekej, na revizi je vždycky čas
@markytanka11 jak to dopadlo?
Je to zamlkle ttěhotenství, dekuji vsem moc, je to spatne a ta psychika kdyz musim cejat do patku s navic je mi spatne
@markytanka11 a byla jste u toho jiného gynekologa?
@markytanka11 prosím tebe nechceš fakt ještě počkat? Jestli je to zamlkle tak jeden i dva týdny uz opravdu nehrají roli. 7tt je na závěr docela brzo. Jaký jsi měla nález jestli se můžu zeptat?
Volala jsem me doktorce a ta mi rekla, že by tam to srdicko melo byt , ze bychela byt 8 tt zacatek 9 tt a odpovida to prave tomu 7 tt a to srdicko tam neni ale telo si tvori porad hormony
A take mi rekla ze kdyz jde plod videt ze krev neberou ,
@markytanka11 takže je to rozdíl jednoho týdne. To opravdu není moc. Zrovna nedávno jsem cetla tady na konikovi příběh jedné maminy, které se srdíčko vylouplo az v nějakém 10 nebo 11 tt podle gyndarky... Na revizi zamlkleho tehu je vždycky casu dost (a někdy se to obejde i bez revize). To honění na revize kvůli jednomu týdnu +- podle utz se tu naneštěstí objevuje az moc často. ☹. No - každopádně nikdo te nemůže nutit, klíďo můžeš ještě počkat, tim fakt nic nezkazis.
panebože, podle jedné gyndařky - navíc dle popisu krávy - řešíš revizi? Já, kdybych to brala jako ty, tak tu nemám kolem mě syna. Běž jinam,příjdeš zbytečně o zdravé miminko! Pokud to bude opravdu zamlklé těhu, budeš mít aspoň 100% jistotu!
@markytanka11
u prvního tšhotenství jsem měla být už 9tt, byla jsem dle UZ 6tt a srdíčko nikde.
no a nyní to nic má 4 roky.. být Tebou, klidně týden počkám...
Normalne tyden, dva pockej... gynekologove to berou podle MS, ale normalni zdrava zena muze mit ovulaci klidne o tyden, 14 dni, i try tydny pozdeji... Tim ze pockas nemuzes absolutne nic zkazit...
Souhlasim s zenami, kdyz pockas, nic nezkazis, naopak by to platit nemuselo.

počkej...já jsem byla na uzv při první těhotenství dle mého měření 6+5, dle dr. měření 8+5, srdce nikde, neprosperující těhotenství, měla jsem jít na revizi. Teď se mi to neprosperující těhotenství prďolí kolem 🙂 spletli se ve výpočtu, další týden srdce již bilo.
Proč ten spěch? A bez odebrání krve, které by potvrdilo či vyvrátilo týden skutečný?