Velký strašák-ebola. Ostatní těhulky, obáváte se taky?
Ahoj holky, možná mě budete mít za plašana, ale já se začínám docela obávat ☹ Jsem ve 29tt a rodit mám na přelomu roku. Hrozně se ale bojím, co do té doby bude, prý bude do dvou měsíců všude 😕 Co vy ostatní těhulky si o tom myslíte? Obáváte se taky, co bude dál?
@margotecka No já jsem psala v Evropě,ne na světě..v USA je to jasný.A je možný,že to sem jednou přijde,ale určitě to nebude tak hrozný,navíc tady to není s hygienou,apod.tak příšerný,jako v Africe,tam kde to je nejhorsi.
@margotecka Mě z toho mrazí, když to sleduju... A to ani nejsem těhule 😉 Takže chápu. Vždycky si vzpomenu na film Já, legenda z Willem Smithem... Tím tě nechci nějak strašit, ale taky mi z toho není dobře.
no jo, bát se člověk začne co otěhotní nejen o sebe, ale hlavně o miminko..aby donosil, aby byl porod ok, aby dítě neonemocnělo..a s epidemiemi je to těžké, před 15lety nemoc šílených krav, sars, prasečí chřipka, ebola..je pořád něco..potažmo irák, bin ládin, islámská republika..
@margotecka Svému plodu strachem už teď reálně ubližuješ. Ebola je daleko, její přenos v zemích, které jsou informované a připravené je mizivý - Ebola je tudíž momentálně nereálné nebezpečí. Zpracuj svůj strach a uděláš to nejlepší pro zdraví sebe i dětí. Emoce dokáží léčit i zabít - ukázkovým příkladem "síly" mysli je placebo/nocebo/ancebo efekt, nebo to, že možná už miliony lidí přešli po žhavém uhlí. Nebo vznik stigmat (psychický). Nepodléhej mediálnímu humbuku, rada přestat sledovat zprávy není tak od věci.
@margotecka
víc bych se bála, že mě někde na procházce srazí auto..
Ebola sice je, ale ta panika je uměle vyvolána médii...

@uztotakbude spíš jde o to, že když je člověk těhu, je daleko víc citlivější a proto se i víc bojí, hormony dělají svoje...což chápu 😉