icon

Velký strašák-ebola. Ostatní těhulky, obáváte se taky?

margotecka
15. říj 2014

Ahoj holky, možná mě budete mít za plašana, ale já se začínám docela obávat ☹ Jsem ve 29tt a rodit mám na přelomu roku. Hrozně se ale bojím, co do té doby bude, prý bude do dvou měsíců všude 😕 Co vy ostatní těhulky si o tom myslíte? Obáváte se taky, co bude dál?

Strana
z2
nicole_1
15. říj 2014

@uztotakbude spíš jde o to, že když je člověk těhu, je daleko víc citlivější a proto se i víc bojí, hormony dělají svoje...což chápu 😉

lucylama
15. říj 2014

@margotecka No já jsem psala v Evropě,ne na světě..v USA je to jasný.A je možný,že to sem jednou přijde,ale určitě to nebude tak hrozný,navíc tady to není s hygienou,apod.tak příšerný,jako v Africe,tam kde to je nejhorsi.

ikaterina
15. říj 2014

@margotecka Mě z toho mrazí, když to sleduju... A to ani nejsem těhule 😉 Takže chápu. Vždycky si vzpomenu na film Já, legenda z Willem Smithem... Tím tě nechci nějak strašit, ale taky mi z toho není dobře.

lv
15. říj 2014

no jo, bát se člověk začne co otěhotní nejen o sebe, ale hlavně o miminko..aby donosil, aby byl porod ok, aby dítě neonemocnělo..a s epidemiemi je to těžké, před 15lety nemoc šílených krav, sars, prasečí chřipka, ebola..je pořád něco..potažmo irák, bin ládin, islámská republika..

pulecp
16. říj 2014

@margotecka Svému plodu strachem už teď reálně ubližuješ. Ebola je daleko, její přenos v zemích, které jsou informované a připravené je mizivý - Ebola je tudíž momentálně nereálné nebezpečí. Zpracuj svůj strach a uděláš to nejlepší pro zdraví sebe i dětí. Emoce dokáží léčit i zabít - ukázkovým příkladem "síly" mysli je placebo/nocebo/ancebo efekt, nebo to, že možná už miliony lidí přešli po žhavém uhlí. Nebo vznik stigmat (psychický). Nepodléhej mediálnímu humbuku, rada přestat sledovat zprávy není tak od věci.

eficenka
16. říj 2014

@margotecka
víc bych se bála, že mě někde na procházce srazí auto..
Ebola sice je, ale ta panika je uměle vyvolána médii...

Strana
z2