Zánět dásní. Jaké bylinky můžu v těhotenství?
Ahojte! Už delší dobu mě trápí zánět dásní. Ted v těhotenství se to jen zhoršilo. Jsem v 15tt. Chci se zeptat, jestli nevíte o bylinkách, které by mi mohly pomoct? Nemůžu k stomatologovi kvůli finančním problémům. Vyšetření pro mně by stálo hodně peněz, které teď nemám. Za každé vyšetření u gynekologa jsem teď platila od 400-1500 Kč. 3.8 mám další plánované vyšetření. Na stomatologa nikdy nezbývá.... Četla jsem, že pomáhá šalvějí, máta a heřmánek. Můžu to v těhotenství? Neuškodí? Díky za odpovědi
@svetlanalana Buď ráda. Krev je cítit kovem, ale hnis smrdí k nevydržení a kor v těhotenství je to mučení nadvakrát 😔 Ten peroxid zabral téměř ihned, za dva dny už jsem byla v kondici.
@svetlanalana pokud je to zánět tak pozor na to,aby se nerozjel dál a někam jinam..to pak koluje v těle a může být pro mimi i docela nebezpečné
Tady bych si fakt nehrála ,do konce vám zbývá moře času,je potřeba to přeléčit
Výborná je tinktura z hřebíčku, velmi využívána v zubnim lékařství...pít ji nebudete. Stačí trocha na špejli do ucha a potírat... věřím že z tohoto halucinace mít nebudete( ad silný opiát), vyzkouseno
@svetlanalana Tak to je drsné, jsem myslela, že když se kritizuje, že je tu kupa Ukrajinců bez zdravotního pojištění, tak jsou tu načerno a snaží se ušetřit na nesprávném místě - a koukám, že ono to není tak snadné a mít pojištění je problém a koukám, že i dítě v případě smíšených manželství ☹.
@odula To o jedovatosti mám od mámy, ale tuším jsem ti o sama někde sledovala, že je ve větších dávkách jedovatá a tudíž pokud je nějaký jiný problém v těle (játra atp.), tak to není dobré vůbec. Ale kloktání či výplachy nevadí, tam toho člověk "vypije" stopové množství, tak to je v pohodě. Jinak určitě kombinace s heřmánkem.
Mne na dasna vzdy pomaha Florsalmin. Da sa kupit v spreji alebo v kvapkach.

@achjonetusim nehnisa to(zatím aspoň), ale krvácí a dásně jsou opuchlá