konik_testuje
28. zář 2018
2204 

Vaše zkušenosti s BILLA Naše BIO

Aktualizace: jaké jsou potraviny Naše BIO z BILLA? Dozvíte se v recenzích maminek, které tam nakoupily lokálně a chytře a pro rodinu udělaly tu nejlepší snídani. 

---

Na všem, co dáváme svému tělu záleží. Důkladné vybíraní potravin, uvědomělé vaření a servírování pestrých jídel je nejen krásné na obrázku, ale hlavně zdravá volba pro naše děti.

Říká se, že snídaně je nejdůležitější jídlo dne... Snídej jako král... Bohatá snídaně... A něco na tom bude. Když si svoji snídani pečlivě sestavíte, tak budete mít nejen skvělý pocit, ale ještě skvělejší začátek dne. Nakupte si s námi v BILLA a ukažte, jak královsky umíte snídat vy.

Co se bude testovat

Testovat budete potraviny z řetězců BILLA, BILLA Naše BIO, které budete moct nakoupit pomocí kupónů ve své oblíbené pobočce. BILLA Naše BIO je privátní značka BILLA, která nabízí ověřené a certifikované BIO potraviny. Biopotraviny jsou kvalitní potraviny o vysoké nutriční hodnotě. Pocházejí z ekologického zemědělství, kde se nesmí používat GMO, hormony a chemicko-syntetické látky. Konzumací výrobků BILLA Naše BIO chráníte své zdraví i okolní životní prostředí!

Vybrat si tak můžete napříč všemi chutěmi a kategoriemi - od ovoce, přes luštěniny, zeleninu, čaje, maso, vejce až po ořechy a mléčné výrobky. S výrobky BILLA Naše BIO tak připravíte dokonale vyváženou snídani, oběd i večeři.

Dostanete voucher na 500 Kč, za který si můžete zakoupit libovolné produkty BILLA Naše BIO.

Koho hledáme

Hledáme 10 maminek z rodin, které preferují zdravý životní styl a pravidelně volí BIO produkty. Stravují se pestře a vyváženě a dávají si záležet na tom, co jejich děti vloží do úst.

Baví je vaření a pečení, záleží jim na vzhledu talíře a mají estetické cítění pro dekoraci jídla. Jednoduše vědí, že všichni jedí i očima.

Jak se zapojit

Máte chuť si pořádně nakoupit v BILLA a tak otestovat nejen kvalitu BILLA Naše BIO, ale taky zhodnotit nakupování a celkový dojem z pobočky? Tak zodpovězte otázku:

Jaká je vaše ideální snídaně?

Napište nám odpověď na tuto otázku do komentáře a přidejte taky nějakou fotografii vašich ranních jídel. Nebojte se rozepsat nebo přidat nějaký chutný recept.

Přejeme vám krásný den a dobrou chuť s BILLOU. 

Konik_testuje

#test_billa

Moje rodina miluje na snidane ruzne livance, vafle a palacinky. Syn ma nejradeji s jahodovou marmeladou a cerstvym ovocem. Manzel dava prednost pomerancove mafmelade a ja nejradeji s ghitelou.

Dnes zrovna byly podmaslove waflicky. Recept je nasledujici: smichat 200ml podmasli, 100ml mleka, 1 lzice medu, 1 lzice kokosoveho oleje, 2 vejce, 220g spaldove mouky, 1 lzicku peciciho prasku bez fosfatu a 1 lzicku skorice.

24. zář 2018

U nás vede k snídani ovesná kaše nebo müsli, s ovocem a jogurtem, k tomu Caro nebo ovocný čaj a sklenice džusu 🙂

24. zář 2018

Naše snídaně je velmi často celozrnné pečivo s pomazánkou nebo máslem a k tomu sklenice mléka. Párkrát do týdne si dáme müsly s jogurtem a nebo upečený moučník 😊

24. zář 2018

U nas snidame take ovesnou kaši a nebo tosty se sunkou a sýrem a zeleninka k tomu 😊 a k tomu čerstvé kafe z kavovaru ☕

24. zář 2018

U nás vede k snídani musli , ovesné kaše . Popřípadně zelenina s pečivem a maslem . Snažím se dceři vytvářet co nejpestřejší a ruznorodé snídaně .

24. zář 2018

Musli s ovocem, ovesne kase, michana vajicka ❤️ Casto vstavam driv nez syn abych si snidani vychutnala v klidu 🤣👍

24. zář 2018

Snídaně je základem dne a měla by být velkým nakopávačem. Jenže já mám se snídáním celoživotní problém a nedaří se mi pravidelně snídat. Nemám po ránu hlad, takže jím až v době svačin a to i přes to, že holky snídají opravdu každý den a pořádně.

Nejčastěji to jsou kaše, které si samy poskládají dle vlastního výběru - ty hlavně v chladném období, aby se tělo prohřálo. V létě snídají nejčastěji bílé jogurty, aby se tělo vnitřně ochladilo.

Já si snídaně užívala, když jsem v maturitním ročníku byla na týdenním pobytu v UK. Tam to bylo úžasné, velké a člověk se opravdu najedl tak, že mu to vydrželo až do oběda 🙂.

Nejradši mám samozřejmě snídani až do postele a to včetně kávy.

Zdravou stravou jsem se začala více zabývat před čtyřmi lety, kdy bylo starší Klaudince kolem 1 roku a mě už nadále nebavilo vařit ji zvlášť, protože byla nejedlík. Proto jsem se rozhodla, že začne jíst s námi a budeme jíst všichni společně stejná pestrá a zdravá jídla a od té doby se aktivně zajímám o zdravé vaření od prvním příkrmů a pro celou rodinu, takže je toto testování opravdu výborná volba, kterou ráda vyzkouším 🙂

24. zář 2018

Dobry den 😊😊 Tak nase idealni snidane je kazda jina “kazde rano zdrave ale jinak” 😄 Nas syn miluje jak ovocne snidane 🍎🍐🍓🍇🍉🍌🥝 tak ovesne livanecky 🥞 a nebo na slano vykrajene pecivo s lucinou a sunkou + nejakou zeleninku 🥪🥗 🥒 “vyhrajeme si vykrajovatkama” a Noiska to silene bavi zkoumat a sam si ty malicke vykrojene kousicky davat do pusinky 😊😍 snidane nas velmi bavi a do BILLY chodime nakupovat casto jelikoz vzdy maji velky vyber vseho cerstveho ❤️

24. zář 2018

Má ideální snídaně je pořádný smetanový jogurt s muslli a k tomu (jelikož kojím) caro 😁 jinak by to byla kávička 😂

24. zář 2018

Idealni snidane?Rano,manzel ma volno....V kuchyni voni cerstvy caj a kava,na stole je velke mnozstvi vseho...Od “slaneho”po sladke(takova kase s cerstvym ovocem,jenz uvitaji hlavne deti),proste takovy “all inclusive”po nasem 😊sedime a v klidu vsichni snidame,u toho planujeme nas den a povidame si...Uz moje babicka rikala ,ze snidane je zaklad,a ja postupem casu a veku zjistuju ,jak moudra veta to byla....Od te doby co mam deti,je snidane opravdu zaklad,ktery je schopny me “nakopnout”energii ba cely den😊a ze s dvema detma a tretim na ceste ,je te energie treba hodne 😊

24. zář 2018

Ideální snídaně je taková, kterou nemusím dělat já 😂 na snídani mám ráda vajíčka, různé müsli, kaše a nebo jenom ovoce a to hlavně v létě 🌞 ale asi jako všichni mám ráda sladké a tak si po ránu někdy dopřeju 🙂

24. zář 2018

O víkendech, kdy máme snídaně společné, nejčastěji začínáme pečivem s šunkou nebo pomazánkou nebo vajíčkama nebo domácí paštikou... K tomu nějaká zelenina, nejčastěji okurek, rajče, paprika. Po pečivu máme rádi něco sladkého, takže mussli s mlékem nebo ovocný jogurt, tvaroh na sladko nebo kousek ovoce či zbytek koláče nebo buchty. K pití máme nejčastěji čaj, Caro, meltu, kakao. O víkendech i džus.
Během týdne, kdy muž odjíždí do práce v době, kdy já s malou ještě spím, bývá ke snídani jen jedna varianta, buď pečivo a něčím a zelenina (nejčastěji) nebo něco na sladko + samozřejmě teplý nápoj.
Snídani mívám nachystanou ráno u svého kojícího křesla od manžela, chystal mi tak snídaně po celé těhotenství, jelikož mi bylo dlouho zle, tak mu to zůstalo.

24. zář 2018

U nás jede výhradně musli s mlékem nebo jogurtem, ovesná kaše, celozrnné pečivo s domácími pomazánkami, čerstvá ovocná šťáva nebo čaj. Snažíme se jíst co nejvíc zdravě.

24. zář 2018

Bio výrobky se.snazim kupovat synovi. Ne vždy je ale všude dobrý výběr a upřímně občas i kvalita neodpovídá ceně. Proto bych to ráda využila a nakoupila mu věci na vánoce aby jsme mu mohla upéct nějaké cukroví. Mimoto miluje javorový sirup ten jede u nás ve velkém 🙂 Billu sice ve městě nemame, ale už jen kvůli tomuto bych Billu navštívila v sousedním městě 🙂 za to by mi to stalo

24. zář 2018

Zdravím, jsem maminka 5 dětí a jak už to bývá, každý rád baští něco jiného, takže o rozmanitosti jídelníčku může být řeč. Velice ráda bych testovala vaše Bio výrobky, jednak jsem se asi před 4 měsíci dala na zdravou stravu a k tomu se snažím i vést děti a hlavně tu nejmladší které budou v listopadu dva roky, protože té se dá ještě dát prakticky vše a vše taky s chutí zbaští 🙂 Ke snídani dva mladší synové mají rádi cereálie s mlékem a starší preferují sýry či šunku, ale během dne už je vše v mích rukách, takže ráda vyzkouším a ochutnáme vaše Bio potraviny. Děkuji a přeji hezký den.

24. zář 2018

Mam rada bio vyrobky pro jejich " cistotu a ryzi charakter".Jelikoz bydlime v srdci Valasska, snidame radi regionalni vyrobky jejichz bonusem je i bio kvalita.Me dve holcicky miluji produkty z mistni minimlekarny.Te mladsi bily jogurt pro lepsi chut obcas prisladim ryzovym nebo javorovym sirupem.Mleko a mlecme vyrobky jsou pro male deti dle meho nazoru vemi dulezite.Pokud jim toto nestaci, doji se jablicky z jablone pred okny.😉BILLU mame vzdalenu necele 2 km a vyrobky teto znacky bych rada vyzkousela.Obcas je totiz treba obmenit znacku i druh .A verim, ze tuto mou potrebu by bio vyrobky znacky Billa zcela pokryly.

24. zář 2018

Moje a manželova ideální snídaně je vždy bílý jogurt, různé druhy oříšků a ovoce 😝 Děti snídají buď zeleninu, pečivo a šunka nebo jejich oblíbené lupínky s mlékem 😍

24. zář 2018

Víkendové snídaně jsou ve znamení palačinek nebo lívanců. Máme mléko od místního farmáře, vajíčka od sousedů... Když je možnost koupit bio z příznivou cenu, tak volím radši bio ale upřímně, kdybych měla vybrat před bio z dovozu a nebio z místní farmy, jdu do podpory místních....

24. zář 2018

Ja mavam tzv periodicke snidanove obdobia. Ze dlhu dobu jem stale to iste, uz vecer sa tesim na ranajky. Momentalne je to ovsena kasa s medom a tvarohom, posypana ovocim (banan a boruvky), platkami mandli a drcenymi neprazenymi kakaovymi bobmi. Mam 8 mesacnu dceru, a ta preferuje instatnu ovesnu instatnu kasu s vodou a rozmackane ovocie, pre chut jej tam primiesam domacu ovocnu presnidavku. Sadneme si spolu za stol, pocuvame radio a ranajkujeme 🙂 fotky nemam, sme vzdy cele upatlane, mobil by musel ist do pracky po kazdych ranajkach a predtym nestiham, lebo ono sa to vlastne zje este skorej, nez by som to vyfotila 😊😁

24. zář 2018

Idealni snidane je individualni a kazdy den jina podle chuti. Nesnidame jen zdrave, nekdy si udelame poradnou britskou snidani, jindy mame buchtu a pak jsou dny, kdy snidame chia pudink s ovocem.
Nejime tedy jen zdrave a ne vse se da sehnat v bio kvalite, ale s manzelem jsme oba vyskoleni praci v obchodu a dbame na kvalitni potraviny, ktere jsou pro nas naprostym zakladem naseho stravovani.

24. zář 2018

Snídaně se u nás řídí dětmi, někdy je to sladké, jindy slané 🙂preferujeme domácí vajíčka, zeleninu, palačinky, lívance, kaše, mugcaky...rádi ozkoušíme Billa tipy a jejich produkty 🙂

24. zář 2018

Obvykle delam kase (ryzovou, pohankovou) s chia seminky nebo lnenym seminkem. Vajicka s petrzelkou. Toasty se syrem a sunkou. Obcas snidam polevku (miso, vyvar), v lete boruvky nebo pomazanky z tvarohu ci zeleniny. Stridam to tak, abych vyhovela nasim dietam (mam bezhistaminovou, manzel jaterni a dcera atopik). Nejtezsi to byva ale se synem, kvuli kteremu jime tousty. O vikendu jim dopravam gofry, livance s ovocem nebo cokoliv z listoveho testa (s tvarohem). Obcas, kdyz sezenu domaci med, ci marmeladu (zahradku teprve buduji), tak tim vylepsim kase. Ony se docela rychle preji...

24. zář 2018

Ideální snídaně je taková, která proběhne v klidu a hlavně v celkovém počtu členů rodiny. Co si budeme ale nalhávat, moc jich takových není. O to více si je ale pak užíváme.
Mít možnost otestovat nákupy v Bille by bylo fajn, protože se přiznám, že jsem tam nikdy nenakupovala, i když ji ve městě máme 😲

24. zář 2018

obložený talíř a cereální pečivo

24. zář 2018

Jaká je naše ideální snídaně? To u nás doma není jednoduchá otázka. Já mám přes léto nejradši jogurt, vločky, ovoce, v zimě dávám přednost různým kaším. Syn miluje palačinky na všechny způsoby, třeba tyhle ze špaldové mouky https://www.modrykonik.cz/blog/pet16/album/muj-... Dcera je zase "buchtová", koláče, buchty, bábovky, poslední dobou má nejoblíbenější muffiny, frčí u nás hlavně ty s čokoládou https://www.modrykonik.cz/blog/pet16/album/muj-... A aby to nebylo jednotvárné, tak manžela potěší nejvíc snídaně "naslano", moc rád má domácí paštiku https://www.modrykonik.cz/blog/pet16/album/muj-...
No a na mě už pak "jen" zbývá to pro ně všechno připravit, uvařit, upéct... Naštěstí mě vaření a pečení baví, do kuchyně chodím relaxovat. Nejíme všechno jen zdravé, ale snažím se alespoň co nejvíc věcí připravit doma, nepoužíváme různá dochucovadla a polotovary, díky tomu, že máme zahradu, si různé ovoce a zeleninu pěstujeme sami. Ráda bych blíž poznala nabídku bio produktů v Bille, v okolí máme hned dvě prodejny, takže toto testování mě na první pohled zaujalo 😉

24. zář 2018

Ja miluji rodinne snidane, kdy si na stul vyrovname ovoce, zeleninu, caj, kavu nebo kakao.. Nejradeji snidam oblozene talire podle chuti a obsahu lednicky.. Obcas si dame lupinky s jagurtem a ovoce...

24. zář 2018

Ráda jím očima a i když ne vždy se to povede, protože hold s dětma někdy nestíhám, ale snažím se. S dcerkou máme nejraději kaše, bílý jogurt s ovocem a cerealiemi, nebo vajíčka na několik způsobů. Ale občas o víkendu nepohrdneme ani čerstvým rohlikem či chlebem. Ale snídaně je opravdu základ a na té si velmi často dávám záležet. A letní snídaně s dostatkem ovoce a zeleniny mám nejradši🙂 Ale ,,zimní ,,kasi se skorici a jablky take nepohrdnu🙂

24. zář 2018

Ideální snídaně pro moji rodinku je většinou bílí jogurt doplněny o ovoce nebo různé oříšky či müsli, dělám taky třeba různé dobroty z ovesných vloček nebo třeba jen rohlík klidně i obyc se sýrem, šunkou a hromadou zeleniny a nepohrdnu ani třeba vajíčkama na různé způsoby 😉

24. zář 2018

Přiznávám se, že moje zamilovaná snídaně je káva a k tomu něco sladkého. Ale jinak jsem gurmán a sním na snídani cokoli, nedělá mi ani problém dát si v Anglii na snídani fazole. Taky mám moc ráda všechny druhy ořechů a vajíčka na různé způsoby.

24. zář 2018

❤️ Testování spojené se snídaní? ...No to je sen ❤️...Kamkoliv jedeme ať už je to na noc nebo týden, musíme mít objednané snídaně, na kterých jsem schopná strávit i dvě hodiny 🙈. Nicméně nejenom, že je ráda konzumuji a opravdu si zakládám na pravidle: "snídaně je základ dne" ale také je s oblibou připravuji viz. fotografie 🙂.
Ideální složení snídaně:
# vajíčka na všechny způsoby
# domácí bylinkové máslo či pomazánka
# celozrné pečivo
# mix. ovoce 🍏🍉🍒 nebo ovocné smoothie
# caffè latte

24. zář 2018
Komentář byl odstraněný

Snídaně, to je to, co miluji a na co se těším, když jdu spát. Manžel o mě prohlásil mnohokrát, že jsem jeho snídaňová královna. Snídaně mě baví, miluji kaše a sladké verze jídel, takže se vyžívám, zdobím a vymýšlím. Když můžu, ráda nachystám i mé rodině, či mým hostům. Na kvalitě potravin si dávám záležet a miluji čerstvé ovoce. Mňam, no už se zase těším na ráno.

24. zář 2018

Já miluju ke snídani sladké dobroty, nejlépe domácí. Strašně ráda totiž peču a experimentuju 🙂 Snažím se používat kvalitní suroviny, šetřím cukrem a v poslední době jsem si oblíbila špaldovou a pohankovou mouku... Manžel a syn si rádi dají vajíčka, šunku, nebo pečivo s domácí marmeládou.

24. zář 2018

Miluji vajíčka na všechny způsoby. Kváskový chléb s máslem a s vajíčkem na tvrdo. K tomu paprika, bylinkový čaj a jsem spokojená. 🙂

24. zář 2018

Ja tedy snidam jakoukoliv obilnou kasi politou nejlepe datlovym nebo jinym sirupem

25. zář 2018
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Rada snidam sladke ale zdrave sladke. Na fotce je bezlepkovy bananovy chlebicek z kokosove mouky, bez cukru ale s horkou cokoladu s jablickem a bilym kefirem. Rada si delam domaci ovesnou kasi s agave sirupem a napr.mangem,ananasem apod. Sypanou napriklad kokosem. Pak velice casto snidam chia puding-mandlove mleko nebo chia v bilem jogurtu s medem, konopnym seminkem, lnenym seminkem,lzici kakaa a casto pridavam orechy od mandli, liskovych ci vlasskych orisku. Snidane si uzivam 🙂

25. zář 2018
25. zář 2018

Nejraději snídáme ovesnou kaši s ovocem, míchaná vajíčka s lososem, nebo bílý jogurt s ovocem a ovesnymi vlockami. Hlavně vždy něco vydatného a syteho. Přešli jsme na zdravou stravu a našli jsme se v ní, máme zdravé svačiny, obědy i večeře

25. zář 2018

Ideální snídaně? Nejčastěji a zároveň velice ráda snídám kaše všeho druhu s ovocem, ořechy a semínky. Občas udělám k snídani připravím banánové, ovesné nebo rýžové lívance. Další alternativou k snídani je bílý jogurt doplněn musli a ovocem.
Co se týká našeho životního stylu nejsme úplně 100% bio, ale vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici, tak spoustu produktů si samy vypěstujeme nebo dostaneme od sousedů. Přes léto tedy výhradně konzumujeme ovoce a zeleninu ze zahrádky. Co se nestihne sníst, tak se snažím zavařit. Dělám marmelády s minimem cukru, zeleninové směsi k těstovinám, zavařuji ovoce ve vlastní šťávě, nakládám houby, připravuji topinkové směsi, zavařuji pečený čaj... v zimě skvělou chuť našich produktů ze zahrádky oceníme.
Hodně dbám, aby syn měl zdravou vyváženou stravu a tak v našem nákupním seznamu nechybí i bio výrobky. Nejčastěji pořizuji v bio kvalitě vločky, jogurty, ořechy, semínka, musli, ovoce a zeleninu. Obchodní řetězec billa mám moc ráda a často jej navštěvuji.
Na foto je zeleninová směs s noky a kuřecím mase, marmeláda, ovocný koláč, banánový chlebíček bez cukru, ježek se sýrem na dětskou oslavu narozenin, kaše s ovoce, chlebíček s cuketovou pomazánkou.

25. zář 2018

u nás na celé čáře vyhrává jogurt nebo pečivo s máslem, doplněný sýrem, šunkou nebo domácí marmeládou

25. zář 2018

U nás se pojem Ideální snídaně v průběhu sezony hodně mění, taky je různý člověk od člověka 🙂 Manžel má nejradši vajíčka na 100 způsobů, syn zase lívance, vafle, buchty a koláče, a já každou chvíli něco jiného 🙂 V létě snídám často vajíčka nebo tvaroh s ovocem, jakmile se ale ochladí, přecházím na kaše (ovesné, rýžové, pohankové, ořechové, ...), vždy bohatě obložené. V neděli si ráda dám i něco složitějšího, třeba právě lívance. Letos jsem si taky hodně oblíbila snídání teplých krémových polévek. Třeba taková dýňová do hrnečku je v tomhle počasí přímo balzám na duši 🙂
Nakupujeme převážně lokální a sezónní suroviny, takže na trzích, ve zdravých výživách, a potraviny v biokvalitě často právě v Bille, kterou máme kousek od domu 🙂
Syn mi rád pomáhá, a tak spolu v kuchyni trávíme hodně času. Proto místo fotek jídel (kterých mám spoustu na profilu) přikládám fotku mého pomocníka při přípravě jeho oblíbených Banánových lívanečků. Jsou jen ze dvou surovin, banánu a vajec, a jsou tedy přirozeně bezlepkové. Syn si je dává nejraději s tvarohem a skořicí 🙂

25. zář 2018

Úplně nejlepší snídaně jsou pro mě ovesné kaše, které dělám z jemných vloček, mléka a přidám semínka(chia, slunečnicové, dynove),strouhaný kokos a kakaové boby. Dochutím skořicí a lžící oriskoveho másla. Nahoru nakrájím banán a někdy posypu pár ořechy. Mňam!

25. zář 2018

jelikoz kojim,davam si na strave zalezet;kupuji bio,od farmářů,ze zahradky,na trzich. rada snidam kaše,celozrnne pecivo,jogurty. a jednou tydne si delam ovocno zeleninovy den a to pak ma snidane vypada takto.

25. zář 2018

pokud stíhám tak jsem si oblíbila Miso polévku a obilnou kaši se zeleninou a oříšky nebo jinými semínky, je super, pokud je vše v bio kvalitě. Billa je můj nejbližší Supermarket, takže tam nakupuji často.

25. zář 2018

Ideální snídaně je taková, která je bohatá na potřebné živiny a odpovídá chutím všech členů domácnosti. Někdy je to domácí pečivo s máslem a Bio šunkou, případně i vajíčky nebo sýrem, a někdy jogurt s ovocem, ořechy a musli. Kvalitní potraviny bez zbytečných konzervačních látek preferuji jak kvůli svému zdraví, tak i kvůli zdraví dětí a v neposlední řadě i z důvodu lepší chuti. Pokud mám prostor, vybírám potraviny z domácí (naše zahrada) či lokální produkce místních farmářů nebo z řady Bio. Pokud je to možné z ovoce a zeleniny volím sezónní potraviny v našich krajích, z nichž vařím. Řadu produktů si již připravuji sama, dovolí-li to pracovní povinnosti (v opačném případě musím sáhnout v obchodě po Bio řadě). Takže např. máslo nebo šunku míváme často domácí, vyrobené z potravin, kde znám jejich původ a vím, že jsou kvalitní. Vyrobit ale též nezvládnu všechno 🙂.
Dnešní snídaně:
Bio bílý jogurt s nasucho opraženými ovesnými vločkami s medem, domácí hruškou a lískovými ořechy, k tomu mátový čaj. Pochutnaly si i naše dvě malé děti 🙂.

26. zář 2018

Naše snídaně si užíváme, když to jde snídáme všichni spolu a užíváme si to, vždy si v klidu nachystáme na co má kdo chuť, já nejraději snídám a nejvíce mi dělá dobře např bílý jogurt, ovesné vločky, chia semínka, oříšky, jakékoliv ovoce - tak jak tady viz. foto ovoce je naše a tedy úplně bio i čaj je zázvorový s citronem a medem domácím - čerstvý 🙂 také si ráda dělám různé smoothie, kaše, tvaroh s ovocem.... ke snídani si nejraději dáváme kvalitní čaje i ty které si sami čerstvé udělame třeba šípkový, zázvorový, mátový, meduňkový... ale dám si i kávu či caro, občas teplé mléko či kakao a můj start je vlažná voda samotná nebo i s citronem 🙂 malá miluje na snídani lupínky s mlékem nebo pečeivo většinou míváme celozrné žitné na ni sýr, kvalitní šunku, vajíčka, různé pomazánky mnou dělané, miluje tuňáka, celkově rybičky, tvaroh s ovocem, kaše... manžel zase nejvíce má rád ke snídani pečivo také celozrné žitné občas i to obyčejné s pomazánkami, sýry, uzeninou, toasty, míchané vajíčka a vajíčka na milion způsobů, má rád i anglickou snídani a hlavně ke všemu musí mít kopu zeleniny ... Každý máme rádi snídani trošku jinou ale prostě si jí užíváme a je to fakt základ dne, snídat jsem se naučila dávno už jako školačka a ten den je fakt pak lepší 🙂 jinak celkově se snažím každé jídlo připravovat jak nejlépe to umím a z čerstvých kvalitních potravin, máme i tu výhodu, že si i plno věcí vypěstujeme sami, ráda vařím, peču, prostě hostím, aneb láska prochází žaludkem 🙂

26. zář 2018

Takhle nějak vypadá moje snídaně když se vzbudím jak já říkám v ZENU....do prtouse se snažím cpat cereálie, zakysané produkty a dost si ujizdime na Smoothie...Moc mu nejede pečivo což je docela výhra...a docela mi prochází zatím, že chce dycky co mám já...Takže jedem hodně ovoce,sušené plody, jogurty a semínky...teď jsme si oblíbili kombinaci : řecký jogurt,skořice,mandle a konopné semínko!

26. zář 2018

u nás jsou nej celozrnné palačinky s tvarohem a marmeladou, striknute dobrou cokoladou+ caro

26. zář 2018

Rádi snídáme různé cereálie s mlékem nebo ovesnou kaši. Nesmí chybět hrnek čaje, mléka nebo kakaa.

26. zář 2018

Ideální snídaně je ta, kterou nemusím připravovat já! Takže si neuvěřitelně užívám snídaně v hotelu, šunky, sýry, vajíčka, zelenina, pečivo.. Doma chystám sobě i dceři různé pečivo, pro mě na slano se šunkou, sýrem, zeleninou, dobrým kafem. Pro dceru většinou s máslem a bio medem nebo domácí marmeládou. Pokud je čas, připravujeme různé kaše s ovocem, ořechy, semínky, agávovým sirupem, každý si to ochutí podle svého.

26. zář 2018

Snídáme různé kaše - spaldové, jáhlové a jedna z holek bezlepkové. Sladíme ovocem nebo přidáme mleté ořechy.

26. zář 2018

Ideální snídaně u nás doma ..
Občas si myslím, že je to oběd o x chodech 😊
Přítel má nejraději kávu, domácí pečivo a míchaná vajíčka + zeleninu.
Jedno dítko upřednostňuje jogurty, a džus, druhé pro změnu cereálie s ovocem a mlekem, třetí se zatím schovává v bříšku a tak u mě je to jak kdy, ale většinou kopa ovoce, ovocný čaj a čerstvé domácí pečivo.. 😊
Každym dnem vykoukne ven a pak se obávám, že moc změna nebude .. sladká snídaně je pro mě základ dne, a je jedno zda cerealni sušenky s ovocem, nebo čaj a lívance s borůvkami a javorový sirup .. 😍

26. zář 2018

Ideální snídaně je pro mě taková, kterou si sním hezký v klidu 🙂 s rodinou u stolu 🙂 takže to se teď trošku vylučuje že?? :D ale tak to mám ráda 🙂 a je jedno, co se bašti...hlavně ale ovoce 🙂 a já jim uvařím, co jim na očích uvidím...ať je ta snídaně v 5 ráno nebo v 10 dopoledne 😍😍😍

26. zář 2018

Naše nejoblíbenější snídaně jsou lívanečky a to tím nejjednodušším a po ránu nejrychlejsim stylem🤗 smícháme vajíčko s rozmačkaný banánem a vločkami a smazim na pánvi s klapkou kokosoveho oleje. Talíř ještě bohatě obložím ovocem a mám zaručené, že dcera bude mít plné bříško 😊

27. zář 2018

Ideální snídaně nám má parádně nastartovat den, spokojené bříško, spokokojený člověk. A nám se to daří. Snídáme zdravě, ale chutně. Dříve smažená, tučná, přeslazená jídla vystřídaly zdravější varianty ve spolupráci s bio potravinami všeho druhu. Časem se k nám přidal i náš syn, který je teď pro mě dobrým parťákem jak v přípravě tak i konzumaci různých chuťovek jako jsou koláče, lívance, kde využíváme bio mléčné výrobky, mouku i ořechy,
vajíčka. Milujeme bio zeleninu,ovoce v jejich surové podobě. Dnešní den začal hruškovým koláčem (bez cukru).

27. zář 2018

Snídaně je základ a určitě se bez ní neobejdu!Nejraději máme různé kaše ,které jsou doplněny semínky nebo ovocem.

27. zář 2018

V Bille kupuji vše co máme rádi už z toho důvodu, že to je pro nás jediný obchod v dostupné vzdálenosti

27. zář 2018

Naše ideální snídaně je nějaká zdravá a den předem upečená v troubě. 💕 Od té doby co máme děti se s manželem snažíme stravovat jen zdravě a zdravým návykům učíme i naše děti. 👍💕 Já už jsem 4 roky doma s dětmi a mým koníčkem je právě vaření a pečení a poznávání nových jídel/produktů. Na instagramu mám takový svůj osobní FoodBlog (family_krylovi) se všemi svými recepty, které si sama vymýšlím. Zatím to baví mě i rodinu a hlavně všem chutná. A to že se jí očima je opravdu pravda :

27. zář 2018

Od té doby co máme děti se snažíme jíst alespoň trochu zdravěji hlavně právě kvůli nim, abychom jim byli vzorem a dali jim to nejlepší. Synek si poslední dobou k snídani oblíbil mugcake - rychlou snídani, která zasytí. Rozmackam banan, lzicku medu, skořici, vajíčko a ovesné vločky, zamicham a dam v hrníčku na 2 minuty do mikrovlnky. Vyklopim na talir, poliju Alpro sojovym dezertem a oblozim cerstvym ovocem. 😉 Když nemáme zrovna chut na sladké, nejčastěji vítězí vajíčka, buď omeleta, vařená, michana nebo volke oko nebo treba chléb s tuňákem. Ten si peču doma, kváskový s vyšším podílem zitne nebo spaldove mouky a spoustou semínek. 😉 Miluji přípravu dobrot pro sve milované a ještě více pokud je to zdravé. Rodina je pro mě úplně nejvíc. 😍

28. zář 2018

Co přišla Ema na svět, bylo mi jasné, že ve většině času chci, aby měla domací jídlo. Ač jsem nikdy nebyla žádná extra kuchařka, tak jsem se do toho pustila po hlavě a vařit pro ní mě baví více, než vařit pro nás. S tím souvisí, že chci aby potraviny, ze kterých pro Emu vařím byly ty nejkvalitnější. Co nemáme z vlastní zahrádky, od sousedů nebo z malých farem v okolí se snažím kupovat jedině v bio kvalitě. Emě moje jídlo chutná, sice sem tam na výletě nebo chalupě dostane skleničko, ale jsem spokojená, že vím co jí a vím, že je to to nejkvalitnější, co pro ní já můžu udělat.
A Emči nejoblíběnšjí recept na příkrm je:

300 g falešné svíčkové
1 cibule
2 mrkve
4 brambory

orestuje na másle na půl s olivovým olejem, podlijeme nesoleným hovězím nebo zeleninovým vývarem (400 ml) a dáme do trouby na 2 hodinky přikryté. Pečeme na 150 stupňů.
Postupně kontrolujeme, případně přidáme vývar.
Nakonec rozmixujeme a voi la, lahůdka pro 8 měsíční slečnu je na světě!

28. zář 2018

U nás na snídani frčí, bananove livance s tvarohem, ovocem a javorovym sirupem a palacinky z ovesnych vlocek.

Bananove livance
1 banan
2 vejce

Banan je lepsi neme zraly, umixujeme vse dohromady a na panvicce potrene.kokosovy olejem smazime, livance skladame.na. sebe, promazavame je tvarohem, nebo bilym jogurtem, polejeme povarenym ovocem a javorovym sirupem.

29. zář 2018

Představa ideální snídaně se mi postupem času hodně měnila. Od rohlíku s máslem, marmeládou a kakaem od maminky ve sladkém dětství, přes žádnou snídani ala jsem "in" ve vzdorovité pubertě až po bohatou a vyváženou snídani s manželem a dětmi. Ideální snídaně je pro mě snídaně s rodinou, o víkendu, kdy nikdo nemusí nikam spěchat a můžeme si vychutnat jak samotnou snídani, tak společně strávený čas. Snídaně milujeme od sladkých jako je ovesná kaše s ovocem, jogurt s vločkami, ořechy, semínky a ovocem, různé verze zdravějších sušenek, vaflí, mugcake a muffinů, přes palačinky a lívance na všechny způsoby až ke slaným snídaním typu anglické, vajíčka, pomazánky nebo třeba celozrnné pečivo s kvalitní šunkou a zeleninou.
Velice dobře si uvědomuji, že zdraví máme jen jedno a že kvalitní suroviny jsou základ, proto čtu etikety a volím kvalitní zdroje. Ideálně tedy domácí, zejména ovoce a zeleninu, regionální a bio potraviny na trzích, v obchůdcích i supermarketech.
Snažím se snídaně, ale i ostatní jídla, připravovat vyvážené a zdravé a neuvěřitelně mě to baví.

Pro inspiraci:
- ovesná kaše s rozmačkaným banánem a strouhaným jablíčkem, posypaná ovocem ze zahrádky a zalitá javorovým sirupem
- lívanečky z banánu a vajíčka, s řeckým jogurtem, javorovým sirupem, ořechy a hruškou
- domácí zdravý makovec
- celozrnné pečivo, avokádo, šunka, zelenina
- anglická snídaně
- opečený toust s avokádovou pomazánkou s opečenou kvalitní šunkou, volským okem a salátkem
- sušenky z banánu, ovesných vloček a rozinek + sušenky s kokosem a jogurt
- ovesná kaše z kokosového mléka s kokosem a vysokoprocentní čokoládou
- třešňové muffiny

29. zář 2018

Snídáme rádi cokoliv. V týdnu je to jen taková rychlovka, o víkendu si to víc vychutnáme. Většina rodiny snídá ráda sladké, takže pokud se mi to pode, a že se o to snažím, tak se jim snažím vpašovat zdravou sladkost. Více či méně úspěšně. Rádi bychom si rozšířili naše zásoby, poznali/ochutnali něco nového a třeba si pochutnali i na nějakém novém receptu 🙂

30. zář 2018

Tak u nás ke snídani většinou kaše - at už ovesná,jáhlová nebo pohanková,připravená nasladko s minimem cukru - já tedy ráda jen přírodní,nebo na slano.A také lupínky/cornflakes/ s mlékem ne bo bílým jogurtem.Jiný den zase celozrnný chléb se sýrem typu Lučina,nebo Almette,libová šunka,tvrdý sýr.Zelenina a ovoce🙂 dle chuti,na pití máme rádi černý čaj s příchutěmi.Na cestu ještě sušenky BebeRáda vyzkouším nějaký nový recept.

1. říj 2018

Nejčastěji snídáme jogurty, protože vyndat je z ledničky, je to nejrychlejší, co může být. 🙂 Nicméně někdy se přemůžu a usmažím i palačinky, případně celkem často máme napečeno, a tak 2x-3x týdně vařím ráno ovesnou nebo krupicovou kaši, protože jak říká K., je to teplý do bříška. 🙂 Dávám 250 ml mléka a asi 4 lžíce jemně mletých vloček. A dochutit se to dá naprosto čímkoliv, já většinou osladím javorovým nebo datlovým sirupem a přidám oříšky, ovoce, případně mussli. 🙂

1. říj 2018

Moje ideální snídaně je taková, kterou pro mě někdo připraví 😍 😀 a jelikož se mi o tom může jen zdát, tak nejčastěji snídám různé kaše (ovesná, jáhlová, pohanková, atd.) s čerstvým ovocem. Od té doby, co připravuji pro dceru příkrmy, dbám hodně na to z jaké zeleniny, ovoce a masa je uvařím. Samozřejmě preferuji bio kvalitu, a proto jsem ráda, že máme v blízkosti Billu, kde se takové potraviny dají pořídit.

2. říj 2018

U nás vedou vajíčka na bšechn způsoby. Dnes je to omeleta, zítra třeba volské oko. A to že při výběru dávám sakra pozor aby vajíčka nebyla od slípek z klecového chovu, to snad ani nemusím zmiňovat 👍🏻

2. říj 2018

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru.

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování Naše BIO z BILLA již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Přejeme krásný den, každý den,

konik_testuje

@jaaanaluk, @oveckaluky, @morinka7, @lenockachemshyt, @andrejinqua, @denisahradecka, @karol89, @sabinovotna, @hance89, @makynaeliska, @denise8, @daisymaminka, @nikoollkaa, @nijij, @kveta1, @evusk, @eva1987, @zebruska, @kristina9683, @cizinkaa, @evejka, @binki, @seety, @lisianne, @pet16, @sarka49, @eresiel, @kazzyy, @elinkal, @marketa128, @caffelatte1, @oplatecka, @nikyta159, @mari90, @vermer, @esmska, @pekosek, @astrik, @catherine29, @marketa_ska, @le_nik, @ivo7814, @pouzarovaj, @lulufafo13, @satanovic_mama, @filija, @petracig, @skyvik, @lezdr, @carrie2095, @wawwaw, @lucijete, @veronikaj85, @ornela8, @jika10, @88petule, @katka3001, @svobodka14, @eveeve1, @kija, @wosk, @scalla, @panihk, @bubla25, @natalunka

2. říj 2018

Začni psát komentář...

Odešli