icon

1. screening - Brno Bohunice - máte zkušenosti?

jesterkax
27. čer 2018

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá z vás absolvovala 1. Screening a NT+ v Bohunicích... Zajímá mě jakákoliv zkušenost. Už jsem byla kdysi na NT+ na Veveří, ale bohužel z kapacitních důvodů mě teď nemohli objednat. Nakonec mě objednali do Bohunic, tak by mě zajímalo jaké to tam je, jak se chovají, no jakékoliv postřehy... Děkuji..

kiniii25
•
27. čer 2018

To se hodí i mě ☺️ minule jsem byla také na Veveří, ale přístup personálu nebyl vůbec příjemný a vstřícný. Tak přemýšlím nad Bohunicemi, moje doktorka mi Bohunice doporučovala, že právě přístup i péči si pacientky chválí. Tak jsem zvědavá☺️

jesterkax
autor
•
28. čer 2018

Nikdo??

svetlanalana
•
28. čer 2018

dobrý den, já tam byla na druhém screeningu a pani doktorka byla moc milá a péčlivá

jesterkax
autor
•
29. čer 2018

@svetlanalana DĚKUJI, a můžu se zeptat jestli se tam čeká dlouho, nebo můžu počítat s objednanou dobou?

svetlanalana
•
29. čer 2018

@jesterkax čekala jsem 15-20 minut, ne vždycky to tam vychází na objednanou dobu. Byla jsem tam několik krát

jesterkax
autor
•
29. čer 2018

@svetlanalana DĚKUJI 😁

bublinka2015
•
5. únor 2019

@jesterkax
@svetlanalana
holky a jak to ve FNB probíhalo? Na Veveří vždy vzali krev a hned potom ultrazvuk, výsledky jsem si stáhla online ještě ten den navečer. Platila jsem jim přímo v ordinaci. Jak je toto ve fakultce? Platím taky jim nebo musím lítat někam do jiné budovy na pokladnu?
@jesterkax čekala si dlouho nebo tě vzali načas?

jesterkax
autor
•
5. únor 2019

@bublinka2015 vzali mě načas, max. do 10 ti minut, ale doktor kromě pozdravu nepromluvil... Na Veveří mě vždy popisovali co zrovna prohlíží, a tam nic... z toho jsem byla zklamaná, a na pohlaví se ani nepodíval, absolutně žádná ochota...

jesterkax
autor
•
5. únor 2019

@bublinka2015 teď už tu mám měsíční miminko, a jsem ráda, že už mám tyto starosti za sebou...

bublinka2015
•
5. únor 2019

@jesterkax aha, tak to teda taky nic moc..já právě na to Veveří moc nechtěla, vždy tam byli protivní..tak to si s faktultkou moc nepomůžu ☹
Děkuju moc za odpověď🌹

jesterkax
autor
•
5. únor 2019

@bublinka2015 já byla na Veveří vždy spokojená, ale jinak přeju hodně štěstí....

bublinka2015
•
5. únor 2019

@jesterkax děkuju🙂